Fetele din jud.Hunedoara-2***

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns marami spune:

`neata!
Danuta, yahoo photos nu mai exista, am aflat si eu acum. Va trebui sa ma orientez spre altceva, dar sunt paranoica si mult prea lenesa sa deschid un cont in alta parte.
Buna cafea Ramona, da ar fi bine sa mai pui de una ca eu am prins doar zatu`.
Mai fetelor da` voi n-aveti somn noaptea? Cu Lulu m-am obisnuit, ea bantuie noaptea pe aici.
Ochi_Verzi noi doua suntem proaspete pe aici, eu le-am vazut pe fete de la prima postare dar aveau un spor la postari... ca nu reuseam sa le urmaresc, cand ajungeam, seara, acasa deja aveau cateva pagini scrise si cum lenea ma caracterizeaza ma multeam doar sa citesc. Acu am o criza de personalitate

Inca odata LA MULTI ANI si distractie placuta (asa simplu ca nu reusesc sa schimb nici culoarea nici fonturile) si multe

pozne-npoze
Cristiana si cele doua mandre Diana (29 sept.1991) si Oana (18 iul.2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ramyteo spune:

Da ma conformez si iti mai ofer o si o

va ofer cate o de relaxare si cate o

Perlute
O viata traita de pe o zi pe alta
www.onetruemedia.com/my_shared?z=25553f6a107c1027ce1db7&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Filmulete

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ochi_verzi spune:

Azi nu sunteti vorbareteAti chefuit pana tarziu, de n-ati baut inca o cafea...

Diana 22.11.2004

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danuta36 spune:

Seara buna!

Eu am fost la o pizza ieri si totul a durat vreo doua ore,de m-a intrebat husbandu cum de am venit asa repede,de ce n-am mai stat
Azi a plouat toata ziua,a fost urat,n-am putut iesi la o plimbare cu Miru.Am motait toata ziua,cu toate ca am baut vreo doua cafele.
Pupici si o seara faina sa aveti!

Mergi la inceput

Ochi-verzi ,Danuta va trimit cate o ca si la noi a plouat toata ziua dar am si dormit, demult nu am mai dormit ziua dar mi-a prins bine ca m-a durut burta si m-am linistit.
Daca sunteti pe aici mai vorbim.
Va

Perlute
www.onetruemedia.com/my_shared?z=25553f6a107c1027ce1db7&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Filmulete

Mergi la inceput

Uitasem sa spun...ochi_verzi e tare frumusica Diana si-mi pare ca e si cumintzica

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by ramyteo

Ochi-verzi ,Danuta va trimit cate o ca si la noi a plouat toata ziua dar am si dormit, demult nu am mai dormit ziua dar mi-a prins bine ca m-a durut burta si m-am linistit.
Daca sunteti pe aici mai vorbim.
Va

Perlute

Merci pentru cafea

Mergi la inceput

ochi verzi ,ce fetita mare ai si frumoasa foc. Sa-ti traiasca!

Perlute

Mergi la inceput

Ce faceti voi Danuta ce face bebelina?

Perlute

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by ramyteo

Ce faceti voi Danuta ce face bebelina?

Perlute

A atipit o jumate de ora,acum s-a trezit.E tare dulcica,de ieri a reusit sa-si aduca piciorusul la gura si tot repeta schema,iar noi ne amuzam de numa'...
A ta fetita ce mai face?

Mergi la inceput