PCOS (5)

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns CrisaS spune:

Elena, mersi de intrebare..inca fac bine....minune...????!!! Hmmm inca nu stiu , ca nu am curajul sa ma testez..am zis ca mai stau pina luni daca nici luni nu vine fac test!!
Glucophaje il iau pentru ca mi-au spus ca am PCOS!!
vA PUP VA MAI TIN LA CURENT!!
Crisa

http://tt.lilypie.com/lZpam5.png
Vreau si eu sa fiu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crisaa07 spune:

draga crisas sa te ajute Dumnezeu sa fie dupa cum vrei tu...
noi facem galerie:daca e de bine, si daca nu e de bine facem si mai tare...nimic nu ne descurajeaza...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Adrriana spune:

Salut...Ma alatur si eu grupului vostru...Am fost la doctor si mi s-a dat Metformin 850 mg 2 cp/zi timp de 3 luni, in perioada 1-15 a lunii...Dar am uitat sa intreb daca iau ambele pastile odata......Gudinde,te rog sa ma treci cu tratament Metformin...A reusit cineva sa slabeasca cu metformin?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elenaraluca spune:

Adrriana bine ai venit in grupul nostru!Cam toate luam melformin ,deci ai inimerit bine!Eu iau de vreo 3 saptamani ,si intradevar iti ia pofta de mancare(cel putin asa a fost la mine)mie chiar mi-a dat dr o cura de slabire si xenical (pastile de slabit)A zis ca la ovare micropolichistice poate face minuni.Asteptam si noi minunea ca altceva nu avem ce face.
Tu la ce dr mergi?Alte stimulari ai mai facut?Bafta!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gudinde spune:

Adrriana,

Bine ai revenit! Trecut tratamentul pe listuta.
Pastilele NU trebuie sa le iei pe amandoua deodata!!! Asta clar. Una dimineata si una seara. Nu ti-a facut o schema de tratament? Si incepi direct cu 1700mg metformin/zi? S-ar putea sa ai efecte secundare din plin. Nu ti-a facut o schema saptamanala sa incepi la inceput cu mai putin si sa creasca progresiv doza.
Si inca ceva. Metforminul NU se ia doar 15 zile/luna. Se ia tot timpul. Pai daca iei asa tu o vei duce din efecte secundare in efecte secundare, caci acestea dispar cand organismul incepe sa se obijnuiasca cu el. Ori a tine cum ar incepe sa se obijnuiasca il stopezi. Si apoi iar o iei de la capat.
Nu ti-a dat si un hepatoprotector?

elenaraluca,

Adrriana e membra veche a clubului. Ea a deschis primul capitol al acestui topic.

Mergi la inceput

Atunci cum sa fac? Ginecologul mi-a spus sa iau 2 pastile /zi de metformin 850 mg,deci 1700 mg,in perioada 1-15 a lunii ca sa nu afecteze fatul in caz ca raman insarcinata...Endocrinologul mi-a spus sa iau glucophage 1000 cate jumatate de pastiluta de 3 ori pe zi,deci 1500 mg...Voi cat luati pe zi si in ce zile?...Ce scheme de tratament cu metformin aveti?

Mergi la inceput

Ce nu avem voie sa mancam in PCOS?...Mie ginecologul mi-a spus sa nu mai mananc carne multa ca are multi hormoni

Mergi la inceput

O my God...cate scheme de tratament..mie mi-a dat glucophage de 500 doua pe zi seara , musai cu mincare.Deci nu mi-a zis sa iau una dimineata si una seara ...adica nu a insistat asupra unei scheme...vezi sa le iei asa, sanu le iei asa...cert e ca aseara ma intrebam..de ce sa le iau seara..si nu dimineata ???!!!!
Mie reactii negative nu mi-a dat , doar ca nu-mi mai vine ciclul.
Si inca ceva...eu trebuie sa le iau in fiecare zi pentru doua luni...oare de ce tie ti-o fi spus doar 15 zile??/
Sant complet zapacita.De slabit ..nu stiu , parca am slabit vreo 7 8 pounds...adica vreo 3 kilograme...dar sper sa dau mult jos.Iti taie pofta de mincare , asta-mi place.Puteti sa ma treceti si pe mine pe listura..32 de ani , tratament cu glucophage.
Eu una sper la acest glucophage...si sa slabesc si sa raman gravida:))) Inca ma mai gandesc la Mos Craciun , nu??? Sau poate e Mos Gerila???
Va pup,
O duminica placuta!!
Crisa

Vreau si eu sa fiu

Mergi la inceput

Gudinde,cum iei metforminul? cate zile pe luna?...stiu ca metforminul nu face bine in sarcina...daca iau metformin in timp ce am ramas?...

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by Adrriana

Gudinde,cum iei metforminul? cate zile pe luna?...stiu ca metforminul nu face bine in sarcina...daca iau metformin in timp ce am ramas?...
Adriana

Asta ma intreb si eu ..dar nu mai stiu cine spunea ca ...aici in State e chiar recomandat ..in primul trimestru.Nu mai inteleg nimic...Din toate care luati nu ati intrebat niciuna medicul..vostru daca e indicat in sarcina????!!!
Crisa

Vreau si eu sa fiu

Mergi la inceput