PCOS (5)
Raspunsuri - Pagina 17
elenaraluca spune:
Crisas nu stiu nimic despre tratamentul asta pt ca nu am auzit de el!dar nu cred ca ar fi exclus sa fi ramas insarcinata!De cand il iei?pt ce il iei?
Gaby77 nu mai zici nimic?citind paginile din urma am vazut ca erai incantata de melformin,si mi-ar placea sa schimbam niste impresii ,mai ales ca suntem la aceiasi dr!
Gudinde tu ce mai faci?ai mai fost la dr?tie cum iti merge cu melforminul?va puuuup pe toate si la multi ani pt 8 martie!
sterss spune:
elenaraluca glucophagele este chiar metforminul...e o alte denumire comerciala aici in state....la fel cum in ro e sioforul...
crisaS cred ca ar trebui sa intrebi medicul daca e ok sa il iei...eu nu sunt medic dar din ce am citit medicii care prescriu met in cazuri pcos rec mamei sa stea pe met in primul trimestru pentru a preveni un avort spontan det de dezechilibru hormonal...sunt fete care au avortat la prima sarcina cand nu au mai luat la indicatia medicului si apoi la a doua nu au avut nici o pb dupa ce au continuat sa ia primele 3 luni, sau chiar tot parcursul sarcinii...asa cel mai bine intreba medicul si mai documenteaza-te din cate stiu eu este in categ b adik cu risc scazut si insuficient cunoscut asupra sarcinii...
pupici pt toate fetele viitoare mame, abia astept vremurile cand vom sarbatori aceasta zi!
CrisaS spune:
Sar,na Diutza..am pricipit!!!
Acum macar sa fie asa sa fi ramas...
sANT FERICITA CA NU MI-E RAU DE LA EL.
Numai bine,
Crisa
http://tt.lilypie.com/lZpam5.png
Vreau si eu sa fiu 
elenaraluca spune:
Fetelor va rog sa ma deslusiti si pe mine ca iar am intrat in panica.In fiecare zi de vreo 3 zile incoa sangerez foarte foarte putin,si am o scurgere galben -maronie!Asta ce o mai fi ?????????Abea sunt in ziua 24 si cm nu a venit inca dar cred ca urmeaza ca ma cam dor ovarele.
Voi ati mai patit asa???????
Sa fie de la melformin?
gudinde spune:
La multi ani
!
Sa fiti fericite, implinite si iubite!
Sa va simtiti in aceasta zi mai bine ca oricand, Sa uitam de probleme, boli, sindroame si necazuri. Sa ne bucuram de vremea insorita, sa celebram faptul ca suntem femei si sa privim increzatoare spre viitor.
Va doresc tuturor ca primavara sa va aduca o remastere a sperantei, a visurilor, a energiei pozitive si a increderii de sine.
gudinde spune:
elenaraluca
,
Nu stiu ce sa-ti spun. Eu nu am patit niciodata asa ceva de la metformin.
elenaraluca spune:
Crisas ce mai faci?
Da-ne o veste buna
.Tu de cand iei melformin?ma gandesc ,ca poate,poate se intampla o minune si pe forumul asta!
sterss spune:
o sa fie si minuni!!! promit!!! exista minuni peste tot dar le putem atrage numai pozitive, vesele, frumoase si dragastoase!!!
boala asta daca e doar pcos nu e de neinvins!!! suntem destepte si putem!!!fetelor eu m-am trezit in cap cu o melodie nu stiu daca se mai canta am invatat-o tare demult:
E ziua ta mamico
In dar ti-am adus inima
Si crede-ma mamico
Un dar mai frumos nu se putea!
crisaa07 spune:
salute, fetele dragi mie,
o sa o iau sistematic sa nu ma incurc>
-gudinde vezi sa scapi repede de raceala, ca se simte lipsa ta...
-elenaraluca uite, l-am obosit rau..., acu' am pauza de hodihna si am venit aicea la voi. Uite eu de ieri seara am inceput cu utrogestan si de dimineata am vazut si eu pete maronii...dar, ma rog, stiu ca am bagat pilula, apoi ca sa fiu sincera si eu am simtit dureri de cap in diferite zone - adica nu eram racita, si intepaturi la ovare ca si cum se anunta musafirii, poate s-a prins poate nu. Of tare greu e sa asteptam, dar ce bine ar fi din prima luna sa vina bebe si nu rushii...apropo am inceput sa visez in culori, imi amintesc un vis cu ceva verde, ieri era ceva cu un lemn maro si azidimineata au fost niste pastilute ca de tamaie de culoare portocalie, iar mie nu mi s-a intamplat sa-mi aduc aminte de culorile din vise, apoi am mereu o stare de somnolenta mai mereu...Acu' eu zic ca-i de la medicamente, mai incolo vom vedea ce vrea Dumnezeu!
fetele - va spun sa iubiti si sa iubiti mereu din nou asta e singura nastra scapare