PCOS (5)

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns GABRIELUTA spune:

quote:
Originally posted by elenaraluca

Gabrieluta ,chiar m-ai linistit.Credeam ca sunt singura careia nu-i merge tratamentul!Iti multumesc ca mi-ai raspuns asa repede ,pe voi va consider surorile mele deoarece va pot spune orice oricand,si chiar va simt aproape la bine si la greu!Apropo,mi-e dor si de fratio
rul meu care e plecat in italia!
Gabrieluta ,eu merg la Medlife,la dr Bajenaru.tu unde mergi?ce ai mai facut la dr?
Crisaa07 tu ai tot ovare micropolichistice?tot pe melformin esti?ai mai fost la dr?pup!

ralute inteleg f. bine .Si mie mi-e dor de sora mea .Eu merg tot la medlife la aceeasi dr. exceptionala si la dr. Predoi.Eu sincera sa fiu nu am mai trecut pe dr. ca am fost ocupata si sunt cu alte probleme.Off topic am schimbat jobul...
Poate ne vedem la medlife!pupici.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns GABRIELUTA spune:

gudinde, carissma, psj, uca78, rodicaosoian unde sunteti fetelor?mi-e dor de voi.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dariaioanaxx spune:

Gabriela- iti multumesc pt. urare si pt. sfaturi, m ai ajutat mult cu parerea ta;da, asa se pare ca nu am sindromul aceasta dar totusi am ovarele polichistice,si desi am ciclul regulat acesta este f. scurt ,25-26 de zile;dna dr. C.Neamtu cand a auzit ca am ciclul regulat mi a zis ca nu am ovare polichistice, sau s a referit la sindrom ?!nu stiu; o sa mai consult un endocrinolog dar bineinteles ca ma intereseaza si parerea fetelor de pe acest forum !
Luci - noi ne cunoastem si de pe , bebelusul tau, sunt trecuta marinita acolo, te pup !

va pup pe toate fetelor si va multumesc ca ma primiti intre voi !

In asteptarea minunii! Daria. Foto de familie !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elenaraluca spune:

Fetelor,am crezut ca mi-a venit cm mai devreme dar de unde!!!!!!mi-a venit putiiiin de tot marti noapte si ieri am vazut ceva maro si de atunci nimic,nimic!Sa fie doar o sangerare de la melformin??????!!!!!!!!Astept sa imi vina zilele astea ca vad ca ovarele ma cam inteapa din cand in cand!Voi ati mai patit asa ceva?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crisaa07 spune:

buna la toate fetele dragi mie, - VA UREZ SA AVETI SANATATE ...
elenaraluca-si eu am inceput de 3 saptamani metforminul, sunt pacienta doamnei dr. Neamtu, si mai trec din cand in cand pe la dr. Tutunaru'. Simt miscari pe la ovare...sunt la ovulatie, sau cel putina asa cred,
pupici'

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crisaa07 spune:

elenaraluca si daca o fi cu ochii?, de-abia astept si eu simptome de-astea asa ca la tine...sper sa fie bine de tot....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elenaraluca spune:

Crisaa 07,daca esti la ovulatie trage tare,oboseste-l pe sotul tau!peste o luna sa ne spui ca ti-a iesit testul pozitiv!cat despre mine,nu are cum sa fie cu ochi pt ca nu am eu norocul asta de a reusii din prima luna de melformin.Cred ca astea sunt reactiile melforminului!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gudinde spune:

Buna seara fetelor!

Am intrat sa va . Eu sunt o racitura. Cobza! Cand am iesit azi din farmacie parca eram o betivanca. Nu reuseam sa scot mai repede din punga sticluta ... cu sirop de tuse. Am tras o dusca zdravana

Va doresc sanatate maxima si va imbratisez cu drag

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CrisaS spune:

Buna fetele!!!
M-am apucat si eu de glucophage...nu am avut asa efecte negative...in afara de faptul ca ieri m-am simtit cam ...ametita, mi-am luat glicemia si tensiunea..dar era ok.
Chestia e ca nu mi-a venit ciclu:)))))
Sant ziua 32.
Are vreun efect asupra ciclului..si ca printr-o minune....daca e sa fi ramas...ce influenta are asupra sarcinii, aveti careva idee?
Va pup
Crisa

http://tt.lilypie.com/lZpam5.png
Vreau si eu sa fiu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dariaioanaxx spune:

buna fetelor !
la multi ani si o primavara frumoasa !

va pup pe toate

In asteptarea minunii! Daria. Foto de familie !

Mergi la inceput