PCOS (5)
Raspunsuri - Pagina 15
dariaioanaxx spune:
Buna fetelor !
sper sa ma primiti si pe mine in randul vostru caci mi ar prinde bine, sfaturile si opiniile voastre !
am 34 de ani si am infertilitate datorita trompelor care sunt infundate; mi s a recomandat fiv si odata cu investigatiile am descoperit ca am mai multe chisturi pe ovare, care apar la eco transvaginala ca niste foliculi, deci chisturi foliculare si in conc. ovare polichistice;vreau sa va spun ca analizele hormonale sunt in limite normale si rap. LH/FSH este de 0,..., deci sub 1; am fost si la un medic endocrinolog, dr C. Neamtu si dansa mi a spus ca ovarele mele nu sunt polichistice si ca acele chisturi sunt datorate unor dereglari hormonale mai vechi; am luat AC mai multe luni ca sa le mai micsorez (am uitat sa va spun ca am avut 7 chisturi mai mari , adica de dim . cuprinse intre 16 - 20 mm ) si intr adevar au ramas numai 3 mai mari, de 14, 19 si 19 mm;eu sunt pacienta dr. Predoi si in scurt timp trebuie sa incep trat. pt. FIV si imi e frica sa nu fac hiperstimulare;dr Predoi a zis ca nu are ce sa faca la ovarele polichistice dar eu nu unt sigura 100%ca am ovare p.; voi ce parere aveti ?
va pup, si numai bine tuturor !
In asteptarea minunii! Daria. Foto de familie !
luci.eilm spune:
Dariaionaxxx,
mie dr. Protopopescu mi-a zis ca in stimularea pentru FIV, in cazul ovarelor polichistice exista, intr-adevar, riscul hiperstimularii. Si, mi-a confirmat ca schema urmata de dr. Predoi (stimulare usoara- 200ui/ zi Puregon- pentru inceput) si monitorizare atenta e foarte potrivita in acest caz.
Binecuvantati animalul fara stapan si copilul fara parinti!
sterss spune:
elenaraluca, si mie mi s-a scurat ciclul de la 28 de zile la 26 luna trecuta. luna asta dupa ce au stat rusii 10 zile de ma saturasem de ei pana peste cap am acuma de 3-4 zile niste simptome de ciclu de imi vine mereu sa ma verific si sunt doar ziua 24....in plus ma inteapa prin burta ba ovarele, uterul....nush ce sa zic, o fi normal, s-o adapta organismu????in a treia luna si inca ne mai adaptam?ieri am fost insa mai senina am zis ca trebe sa sper ca va fi bine si sa am incredere in trat asta.se pare ca nu poti vedea efecte spectaculoase din prima luna si asta cu atat mai mult cu cat am fost f dereglata dpdv hormonal. asa ca....speram!
elenaraluca spune:
Gabrieluta ,chiar m-ai linistit.Credeam ca sunt singura careia nu-i merge tratamentul!
Iti multumesc ca mi-ai raspuns asa repede ,pe voi va consider surorile mele deoarece va pot spune orice oricand,si chiar va simt aproape la bine si la greu!Apropo,mi-e dor si de fratio
rul meu care e plecat in italia!![]()
Gabrieluta ,eu merg la Medlife,la dr Bajenaru.tu unde mergi?ce ai mai facut la dr?
Crisaa07 tu ai tot ovare micropolichistice?tot pe melformin esti?ai mai fost la dr?pup!
elenaraluca spune:
Diapapadia,sa stii ca si mie mi se intampla lafel.Am niste intepaturi la ovare ca si cum ar fi o durere de cm,azi noapte mi-a venit putin cm(ziua 21)si azi putin maro si vad ca nu mai vine nimic.Si eu sunt in ceata si nu stiu daca asa o trebuii,sau daca sunt eu defecta
Dar ovarele ma dor asa ca trebiue sa vina odata!Si eu am incredere in tratamentul asta ,mai ales de cand am vazut ca nu sunt singura care a reactionat asa!!!!!!!!!!Si la tine e tot prima luna de melformin?
sterss spune:
Elenaraluca, iau met de 3 luni primele 2 luni am luat siofor din romania, si acuma iau metformin extended release XR cu actiune indelungata pe 24 de ore(ca pasta de dinti
).prima luna mi-a venit la 27 de zile, a doua la 26, daca imi vine luna asta la 25 chiar ma enerveeeez!!!doar luna asta insa de cand iau XR am temperatura ridicata ma simt subfebrila si ca la ciclu balonata mereu si mii ba foame ba greata.
E clar ca se lucra ceva acolo mai merg luni la medic si il mai intreb cum mi-au evoluat ovarele. te tin la curent. eu am o presimtire ca ma paste clomid de sapt viitoare.
pup fetele, noapte buna!
GABRIELUTA spune:
quote:
Originally posted by crisaa07
salute,
uite si eu ma simt acum de parca vin nemtii(rushii) si sunt in ziua 14CM, dar se pare ca asta e...normal
fetele:[b]GABRIELUTA,elenaraluca/[b] imi place tare mult de voi, sunteti fete inimoase si tare imi plac discutiile voastre...eu propun s-o tinem tot asa pana cand ii venim de hac bolii asteia - il rugam pe Doamne Doamne sa ne ajute! si ve-ti vedea va rasari soarele ....
pupici la toata lumeaFATA .Stiti ce am observat eu pe aici ?ca avand cam aceleasi probleme ne intelegem mult mai bine.Cine nu trece prin asa ceva nu prea intelege starile de plans, deznadejde .Pup toate fetele !
![]()
CRISTINAAV
GABRIELUTA spune:
quote:
Originally posted by dariaioanaxx
Buna fetelor !
sper sa ma primiti si pe mine in randul vostru caci mi ar prinde bine, sfaturile si opiniile voastre !
am 34 de ani si am infertilitate datorita trompelor care sunt infundate; mi s a recomandat fiv si odata cu investigatiile am descoperit ca am mai multe chisturi pe ovare, care apar la eco transvaginala ca niste foliculi, deci chisturi foliculare si in conc. ovare polichistice;vreau sa va spun ca analizele hormonale sunt in limite normale si rap. LH/FSH este de 0,..., deci sub 1; am fost si la un medic endocrinolog, dr C. Neamtu si dansa mi a spus ca ovarele mele nu sunt polichistice si ca acele chisturi sunt datorate unor dereglari hormonale mai vechi; am luat AC mai multe luni ca sa le mai micsorez (am uitat sa va spun ca am avut 7 chisturi mai mari , adica de dim . cuprinse intre 16 - 20 mm ) si intr adevar au ramas numai 3 mai mari, de 14, 19 si 19 mm;eu sunt pacienta dr. Predoi si in scurt timp trebuie sa incep trat. pt. FIV si imi e frica sa nu fac hiperstimulare;dr Predoi a zis ca nu are ce sa faca la ovarele polichistice dar eu nu unt sigura 100%ca am ovare p.; voi ce parere aveti ?
GABRIELUTA spune:
quote:
Originally posted by dariaioanaxx
Buna fetelor !
Bine ai venit!
vorba lui gudinde: daca asta se poate ura asa ceva in cazul nostru. Cred ca dr, Neamtu a avut dreptate, nu ai PCOS , rap. LH/FSH fiind mai mic de 1.Deci e de bine din acest punct de vedere.Ovarele polichistice si PCOS sunt notiuni diferite.
Si eu sunt pacienta dr. Predoi, si cred ca e bine sa ii urmezi sfaturile.Cu monitorizare atenta si prescrierea medicamentului de stumulare potrivit o sa fie totul OK.O sa vezi.Pupici.
GABRIELUTA spune:
quote:diapupici si rabdare.Stiu ca te-ai saturat si eu dar...nu prea am de ales.Sa ne tii la curent cu ce mai faci.
Originally posted by diapapadia
elenaraluca, si mie mi s-a scurat ciclul de la 28 de zile la 26 luna trecuta. luna asta dupa ce au stat rusii 10 zile de ma saturasem de ei pana peste cap am acuma de 3-4 zile niste simptome de ciclu de imi vine mereu sa ma verific si sunt doar ziua 24....in plus ma inteapa prin burta ba ovarele, uterul....nush ce sa zic, o fi normal, s-o adapta organismu????in a treia luna si inca ne mai adaptam?ieri am fost insa mai senina am zis ca trebe sa sper ca va fi bine si sa am incredere in trat asta.se pare ca nu poti vedea efecte spectaculoase din prima luna si asta cu atat mai mult cu cat am fost f dereglata dpdv hormonal. asa ca....speram!

FATA .Stiti ce am observat eu pe aici ?ca avand cam aceleasi probleme ne intelegem mult mai bine.Cine nu trece prin asa ceva nu prea intelege starile de plans, deznadejde .Pup toate fetele !