Minunatele Scorpiute (52)
Raspunsuri - Pagina 18
monica-elizabet spune:
buna scorpiutelor,
noi astazi suntem in casa astreptam instalatorul, piticii s-au trezit pe la 8 cu noaptea-n cap si chef de duca si plimbare
sa speram ca vine nea' instalatorul si vom putea pleca la plimbarica
Lory, ce povestesti tu de fetitza lui alin
de la gradi
ce fain... asa am patit si noi
nu-ti zic biletele(cu desene inca de acum 2 ani ca nus tia fetita sa acrie
anul asta in schimb i-a scris si mureai de inima
dupa 1 an tot asa a trebuit sa se mute la alta gradi...alex suferea pe o aprte sofia(caci asa o chema pe alta) nu s-a putut adapta ea la noua gradi si parintii au adus-o inapoi...final fericit nu-ti spun ce fericit a fost alex...dar acum...fiecare o sa mearga la alta scoala...
va
pe toate
sa aveti o zi buna
monica
mami de alex
si ruxi 
Prajituri si papa bun
Papa de Post
Lory_k spune:
Monica
, pai de-acum sa tot avem de ales!
Florentina & Alin Cristian (3.10.2003)
dolcebaby spune:
Ma bucur ca v-am trezit nostalgii![]()
Teo nu este bine
de aseara am inceput sa ii dau antibiotic pt ca are rosu-n git IAAAAR
Yo nu stiu ce sa ma mai fac cu copilu' asta, credeti-ma! Sunt atenta cum o imbrac, o schimb cum transpira un picnu am tinut-o in ger sau vint, nush ce sa mai zic ca nu mai pot, nu trece luna sa nu raceasca
cred ca sunt o mama denaturata!
dedicatia de azi pt voi!
http://www.youtube.com/watch?v=J_pHQekIZxU&feature=related
cu toata dragostea!
Lory_k spune:
Laura
, offfff....nu mai stiu ce sa mai zic si cu Teolica ta!!!Am avut si eu o perioada d-asta cu Alinul meu...Super dedicatia, super personajul
! Insanatosire grabnica la puiutza Teolica!
, nici Alinul meu nu e prea hotarat...mai are inca vreo 4 fetitze pe langa el, din pacate toate brunete, dar se pare ca ea e favorita...nu-ti mai zic, cand intra in gradinitza il striga si fetitzele de la grupele mai mici
! Ca l-ar striga doar nu ar fi o problema, vin si ma iau si pe mine de mana...sa stam de vorba...
Cam atat de la noi!
, merci pt. horoscop! Super sa-l citesc zilnic si aici! Bogdanel ce mai face?
Florentina & Alin Cristian (3.10.2003)
Ana68 spune:
Salutare fete si va multumesc mult la toate,inca o data,pentru urarile de ziua lui Alexandru!
A fost dragut aseara,am mers impreuna cu Luana si am cumparat un tortulet,care ar fi trebuit sa fie surpriza.N-a mai fost,ca Luana,cum l-a vazut pe Alex intrand pe usa a inceput sa urle ca avem tort ca sa ii cantam la multi ani...Am facut si ceva poze,o sa le pun cum le descarca Marius.A primit destule cadouri:de la unchiul lui volanul,pedalele si schimbatorul mult visate pentru computer,de la altii carti,dulciuri,CD-uri cu jocuri si bani.Noi nu am mai cumparat nimic,am vrut sa luam blugi,dar baiatu' n-a avut chef de shopping.Asa ca...de la noi a primit treptat cate ceva:o pilota faina,tortul,banii pentru destrabalat la cofetarie cu gashca lui...Cam asta.
Laura,sanatate maxima la Teo!
Lory,cand Alex era in grupa mijlocie,l-am prins alergand pe holul gradinitei o fetita...drept e ca era frumoasa de pica,o brunetica creata si asa de dulce,Roberta,pentru care Alex avea o simpatie deosebita.Si o tot alerga pe copiluta si pana la urma,ca s-o prinda,a deschis usa la un dulapior si a inghesuit-o acolo,ca s-o pupe...si ea era ca in bancul ala:"daca stau,sunt...;daca fug sunt proasta,asa ca mai bine ma impiedic".De mici se invata baietii cu "greutatile" prinsului.
Monica,pai poate faceti cumva si dati copiii la aceeasi scoala.
Adriana,sar'na!Si voua la fel,sa aveti parte numai de bine!
Dodo si Dorina...si voua numai de bine!
Ninocika pe unde o fi?
Mira si Esme,pupicei!
No,o zi excelenta fetelor!
Ana-Maria,mami deAlex&Luana
Dodo-pui spune:
Laurici
Teolina sa treaca repede "buba"din gat.Nu e la tine problema si tu stii asta
asta"materialul clientului"la puiutza ta.Va trece si perioada aceasta
,
Lory_k
de intrebare.Bodoganici a repetat ieri dupa mine prima propozitie:"Dodo ale masina."Asa ca eu sunt in extaz.El spune fara predicat"Dodo masina."daca o spune din proprie initiativa.
Azi a stranutat dar nu-mi fac griji caci e diferenta de temperatura si cu lamaie si echinaceea nici n-am ce trata.
Monica
distractie cat mai placuta si in aceste ultime zile de co in Ro
;
Nina
ce mai faci ,dar Kiki?
Pisicuta
esti o draguta ca intrebi de Bodoganiciul mamii
.Mai nou vreu sa-il invat o poezie cat de mica;reactii
Eu:Bodo haide sa invatam poezia!
Bodo:Nu,nu naine
.
De regula asta era raspunsul meu cand statea prea mult la tv si daca el tot cerea dessene asa-i rasundeam
.
Ana
cum ati petrecut?
Adriana
pe tine si Razvanelul.
intregul
al minunatelor.
Doamne ajuta!
Acesta este blogul puiului meu Bogdan-Andrei
georgi75 spune:
Helou gagici
Mey...io ca mama de fetita ma ingrozesc de ceea ce povestiti voi mamele de baieti
.Adica asa o sa se indragosteasca si fi-mea si o sa o alerge si o sa o inghesuie baietii prin dulapuri?

Laura
galusca.Nu esti tu de vina.Dodo a zis f bine.Asta e materialul.
Dodo felicitari puiului pt performanta si la cat mai multe
Anaaaaa
urez si io acum LA MULTI ANI ALEXULUI TAU!!!Chiar zilele trecute ma gandeam la voi caci am vazut la TV o stire despre Centrul de excelenta la care merge si Alex acolo la Timisoara.
la voi
Cuscra ce ma enervezi cu teatrul tau
La mine in oras nu exista asa ceva
.Daca va zic ca nici macar cinematograf nu mai avem...ma credeti? 
Lory
.Cum se acomodeaza Alin la gradi?Ati inceput la cea noua, nu?
Pisicutza
si la voi.Cand vii pe la Slatina?
Nina
si la voi.
De fapt va
pe toate ca e vremea sa ma pregatesc de scoli.
Noi nu avem noutati.Suntem bine slava Domnului.

Pisicuta spune:

Ana, mama, m-ai dat pe spate cu Alex al tau! Si eu care ma vaitam de Vladi al meu ca le pitziga de obrajori si le trage de codite cand nu mai stie cum sa-si exprime sentimentele... 
Dodolica, felicitari Bogdanelului 

si la multe realizari de aici inainte
! Ma bucur enorm, atat pentru el, cat si pentru tine!

Georgi, la Slatina cred ca abia la vara vom ajunge. Sigur vara asta, dar nu stiu exact in care luna. Pana atunci mai "vorbim". O sa te anunt din timp, ca sa poti sa-mi pregatesti torta! ![]()
Dolce, nu te mai necaji din cauza Teutzei tale, caci toate aceste viroze sunt un "rau necesar" in laboriosul proces de imunizare a organismului. Stiu ca este extrem de frustrant, de neplacut si de epuizant sa tot doftoricesti pe copchil si, cand zici c-ai rezolvat problema, nebunia se repeta, dar asa am patit cu totii si-n calitate de copii si-n calitate de parinti. Si-ai sa vezi ca va fi din ce in ce mai usor cu fiecare iarna care trece, pana-ti vei da seama ca anii au trecut, si Teo-i domnisoara-n toata legea si ea nu mai are probleme, dar incepi tu sa racesti mai des ca de obicei
! Ei, nici chiar asa! Stai linistita, ca mai este pana atunci! ![]()
![]()
Lory,
craisorul tau, ca-mi este din ce in ce mai drag
cand vad cat este el de atasat de fetitele din gradinita, fie ele mari sau mici! Este si pacat, doar sunt acolo pe alese- pe culese! Apropos: voi ati vazut ce fete frumoase "se fabrica"
acuma??? Oare ce-or manca oamenii astia de au asa o imaginatie bogata????![]()
Moni
trupa ta de "ciresari" si pe tine, seful lor! ![]()
Si, daca tot sunt la capitolul asta
toate minunatele!
Pisicuta, mamica de Vladut
(17.10.2003) si Raducu
(15.10.2005)!
Orice sut in fund este un pas inainte!
http://community.webshots.com/user/Dorina_71
monica-elizabet spune:
ce m-ati facut sa rad...cuscra saraca s-a cam speriat ![]()
noi am fost in parc astia mici au alergat pe-acolo de-au zapacit si nu mai vroiau sa plecam acasa, abia i-am adus pe sus ![]()
laurici, sanatate multa teolinei, 
of asa am fost noi anul trecut numai cu raceli si otite
sper sa nu se mai repete niciodata
monica
mami de alex
si ruxi 
Prajituri si papa bun
Papa de Post
Anina_n spune:
La multi ani, Alex, olimpicul nostru ! 
Sa fii sanatos si voios, alaturi de
surioara ta si mandrii vostri parinti !
Mult noroc si succes in ceea ce ti-ai propus sa faci !
Iti tinem pumnii ! ![]()
Ana, sa va traiasca matematicianul si sa va umple mereu sufletele de bucurie,
la fel si scorpiutza mica de Luana !
Buna, fete minunate ! 
Suntem bine, sanatosi cu totii ! Am fost foarte ocupata in weekend si ieri, la munca, multa alergatura...
Multumesc de intrebare, Ana !
M-am tot invartit pe net si am tot ascultat si reascultat piesele de la selectia nationala pentru Eurovision. Imi plac mult, "Shine" cu Biondo(suedezii) si "Seven Days" cu Paula Seling si Provincialii si mai apoi, "Pe o margine de lume" cu Nico si Vlad Mirita.
Pentru cine vrea sa asculte, aici sunt finalistele, care se vor intrece sambata seara pentru a merge la Belgrad.
Multumesc, Monica, pentru urari !
Ziua nepotelei mai mari a fost, tot ieri, doar ca am sarbatorit-o sambata, cu inca 13 copii. A fost harmalaie mare, muzica data la maxim si tipete de....fete. Parca nici nu erau baieti la petrecere, doar tipetele fetelor se auzeau. Ca ele, ca sa se faca auzite, tipa, nu vorbesc. Asa ca, stiu deja, ce ma asteapta peste cativa ani, cand isi va tine si Kiki ziua, cu...colegele de scoala.
Va anunt cand am pozele de la petrecerea Medeei !
tibiuta, inca o scorpiutza cu ochii verzi !
Mi-au placut si mie, deghizarile voastre ! olala] Foarte reusite ! 
Pisicuta, ti-am vazut pozele cu baietii la "Clipe de viata - 2007". Tare imi mai plac !
Sunt atatea poze frumoase.... Nu stiu care va castiga !
Laura, multumesc pt. dedicatii !
Prima mi-a starnit amintirile vremurilor de demult, cand muzica disco era la putere.
Tare imi mai placea ! 
Cu Teo, zic si eu, ca fetele...asta-i natura ei, sa faca raceli dese, mai ales rosu in gat. Poate ca tzipa pe-afara sau bea lichide reci si fiind mai sensibila, imediat o prinde rosu-n gat.
Asa sunt eu, cu amigdalele. Nu pot bea ceva prea rece sau manca, imediat ma dor amigdalele. Si asta de cand eram copila.
Astfel ca, eu, mai intai plimb prin gura tot ce e rece, sa se incalzeasca putin si abia apoi, inghit. ![]()
Gabi, felicitari pentru propozitia lui Bodoganel ! 
La cat mai multe de acum incolo ! 

Georgi, uite ca si Ciucul mai este fara teatru pt. copii si fara cinematograf de 1 an de zile, cand s-a inchis din cauza costurilor prea mari si clienti mult prea putini. Eu, una, nici nu mai stiu cand am fost la cinema, ultima data. Undeva prin 1999, cred. ![]()
Asa ca, bine faci, Monica, du copiii la teatru, daca ai ocazia ! ![]()
Da' poze ai facut la patinaj ? ![]()
Mira, ce frumos ti-ai petrecut, duminica, cu mezina voastra !
Toate la timpul lor, asa si cu suzeta, zic eu. ![]()
Daria cum si cand a lasat suzeta ?
Adriana, tot vant la C-ta ?
Ce face Pilotistul cu motanul ? Il necajeste ? Nume i-ati gasit ?
Lory, ce frumoase si pline de dragalasenie, sunt prieteniile la varste atat de fragede !
La 3 si 4 ani, avea si Cristina o simpatie la gradinita cu program prelungit. Apoi trecuse la gradinita cu program scurt, dar la ora 16 ii cerea mamei mele sa o duca in fata gradinitei cu program prelungit sa-l vada pe baiat, cand iese de la gradi si chiar sa-l invite la noi.
Desi locuieste in blocul alaturat noua, nu ne-am mai intalnit de multa vreme cu acel baietel, prima "dragoste" a Cristinei.
Iar anul trecut, la gradi a avut un baietel (a plecat la scoala) care tot incerca sa-i fure cate o sarutare pe guritza, ceea ce nu i-a placut, bine-nteles. ![]()
No, hai ca m-am lungit de numa' ! Brodez la mesaj de vreo 1 ora. ![]()
O zi cat mai faina in continuare si o seara si mai faina, acasa, langa cei dragi ! ![]()

Nina, mami de
www.babiesonline.com/babies/n/ninacristina" target="_blank"> Nina-Cristina (10.01.2002)Diabet zaharat la copii, Copii din 2002, Copii capricorn