Minunatele Scorpiute (52)

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns dolcebaby spune:

Fete, va multumesc mult de incurajari, sunteti niste scumpe!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Pisicuta spune:

Tocmai l-am "primit" si-i musai sa "il vand", asa ca ...

Bancul perfect

A fost o data un barbat perfect si o femeie perfecta. Ei s-au intilnit si deoarece relatia lor a fost perfecta s-au casatorit. Nunta a fost perfecta.
Iar viata lor in doi a fost de asemenea perfecta.

Intr-o seara de Craciun, in care ningea puternic, aceasta pereche perfecta mergea cu masina pe o sosea plina de curbe, cind la un moment dat au vazut pe cineva la marginea strazii, care se pare ca avea o pana. Era Mos Craciun cu o tolba plina de cadouri. Deoarece ei nu au vrut sa dezamageasca copiii cei multi care asteptau cadourile, perechea perfecta l-au invitat pe Mos Craciun sa se urce in masina lor pt. a ajunge sa imparta cadourile. Si asa
au ajuns in scurt timp sa imparta cadourile. Din nefericire s-au inrautatit conditiile meteorologice si cei trei au avut un accident.
Unul singur din cei trei a supravietuit. Care?

(Ginditi-va mai intii si abia apoi va uitati la raspunsul de mai jos)

Bine-nteles ca femeia perfecta.
Ea este singura din cele 3 personaje care exista intr-adevar.
Toata lumea stie ca Mos Craciun nu exista.... si ce sa mai zicem de barbati perfecti...

Pt. femei, povestea se termina aici. Barbatii vor citi in continuare.

Puncte bonus pt. barbati:
Daca Mos Craciun si barbatul perfect nu exista, inseamna ca femeia a
condus.
Ceea ce explica de ce s-a si intimplat accidentul.

Si inca ceva: daca esti femeie si ai citit si restul povestii, asta
demonstreaza inca o chestie:

Femeile nu fac niciodata ce li se spune

Sa aveti o zi minunata!

Pisicuta, mamica de Vladut (17.10.2003) si Raducu (15.10.2005)!

Orice sut in fund este un pas inainte!

http://community.webshots.com/user/Dorina_71

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Anina_n spune:

Pisicuta, eu il stiu din iarna trecuta, e tare, oricum !
Legat de barbati versus femei, "Ce titlu poarta cartea cea mai subtire din lume?
"Ce stiu barbatii despre femei". "

Nina, mami de www.babiesonline.com/babies/n/ninacristina" target="_blank"> Nina-Cristina (10.01.2002)
Diabet zaharat la copii, Copii din 2002, Copii capricorn

Mergi la inceput

Dorinitza draga, de cind am inceput sa citesc despre "accident" m-am gindit ca sigur femeia este cea care supravietuieste... ca nu se putea altfel, nu?

super!!!

Mergi la inceput

Nina ai fost pe faza!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dodo-pui spune:

Buna dimineata minunatelor,o zi frumoasa ca sufletele voastre va doresc.
La CT e soare azi Bogdan are zi de gradi deci mare fericire,mare.

Vei reusi sa scapi de o mare parte din necazurile pe care le-ai avut in ultima vreme. Cu toate acestea, astrele nu te sfatuiesc sa pleci la drum sau sa-ti contrazici superiorii.
Fii precauta! Pritenii iti sunt un sprijin moral poate chiar si material in micile probleme cu care te confrunti. In cuplu, relatia nu straluceste, dar nici nu e pe punctul de a se plafona, trebuie insa sa faci putin efort pentru a o mentine pe linia de plutire. Norocul iti surade si vei avea parte de un succes neasteptat in plan financiar. Ai mare grija la santate, oboseala isi cere tributul ei.

Doamne ajuta!

Acesta este blogul puiului meu Bogdan-Andrei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica-elizabet spune:

buna dimineata scorpiutelor,
pisicutza, ce fain bancul(bineinteles ca l-am citit pana la sfarsit...curioasa mai sunt)
dodo, ce bine ca ii place piticului la gradi
laurici, cum se mai simte teo? multa sanatate
va pe toate sa aveti o zi minunata

eu cred ca am de alergat pe la politie sa-mi scot noul buletin

monica
mami de alex si ruxi
Prajituri si papa bun
Papa de Post

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nastasie spune:

neata si de la cta.azi e mai frumos.s-a mai incalzit si aici.ieri am alergat de nebuna, am ajuns la 6 si am avut si musafiri.in rest multa munca si simt ca nu mai pot.imi trebuie si mie macar 2 zile de relaxare.trebuie sa plec undeva ca nu mai pot.
nina, razvan tot chinuie pisica.el spune la toata lumea ca pe pisoi il cheama mihaita dar el zice stalcit"macaita" ca i-a zis ta-su sa-i puna la pisoi "misu" si nu a vrut.dar el tot pisa o striga.sunt toata ziua cu gura pe el.are zile si zile, ieri l-am caftit ca era in priza, alteori e de o cumintenie nemaivazuta.
laura, asa a fost si razvan primul an de cresa, ma dispera cu rosu in gat.acum e mult mai bine, doar o data a facut de cand l-am dat iar la cresa.
in rest nimic nou de la noi.va pup pe toate.

adriana&razvan 01.11.2004

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Anina_n spune:

Buna dimineata si de la Ciuc, de la - 12 grade C dar cu un cer senin.
Aici sunt pozele de la petrecerea Medeei ! Am stat aseara pana tarziu sa le pun pe net.
Revin mai tarziu cu un mesaj, acum, ma apuc de treaba.
O zi cat mai faina, fete minunate !

Nina, mami de www.babiesonline.com/babies/n/ninacristina" target="_blank"> Nina-Cristina (10.01.2002)
Diabet zaharat la copii, Copii din 2002, Copii capricorn

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Pisicuta spune:

Nina, draga mea, toicmai "m-am intors" de la petrecerea ta, si taaare incantata sunt! Asa m-am distrat, ca si cum as fi fost intr-adevar acolo. Daca tortul 'cela a fost la fel de bun pe cat de frumoooos, rau in pare ca n-am prins si eu o feliuta. Si cati copii frumosi si pusi pe distractie s-au adunat!! Super-party!

Sa-ti traiasca sarbatorita, sa fie sanatoasa si sa aiba parte de tot ce este mai bun in viata!

P.S. Am vazut ca deja a trecut "Zana Maseluta" pe la printesa ta ... Sper sa-i aduca cei mai frumosi si rezistenti dintisori "de fier"!

Pisicuta, mamica de Vladut (17.10.2003) si Raducu (15.10.2005)!

Orice sut in fund este un pas inainte!

http://community.webshots.com/user/Dorina_71

Mergi la inceput