Minunatele Scorpiute (52)
Raspunsuri - Pagina 17
Ana68 spune:
Multumesc frumos de urari!
Sa va dea si voua Domnul tot ce va doriti!
Ana-Maria,mami deAlex&Luana
dolcebaby spune:
Anutzo sa iti traiasca premiantul! Muuuulta sanate lui Alexandru si sa dea Domnul sa aibe o viata plina de noroc!
LA MULTI ANI ALEX!!!!
dolcebaby spune:
si acum dedicatie speciala pt toate fetele trecute usor de treish' de ani( si nu numai)![]()
http://www.youtube.com/watch?v=sl2At5A9SJ4&feature=related
ma apuca melancolia....
monica-elizabet spune:
laurici, multam pentru dedicatie 
monica
mami de alex
si ruxi 
Prajituri si papa bun
Papa de Post
nastasie spune:
ana, sa-ti traiasca baiatul, sa va bucurati de el, sa va aduca numai impliniri si bucurii si voi sa fiti sanatosi pe langa el.petrecere frumoasa.

adriana&
razvan 01.11.2004
Lory_k spune:
`Neata fetelor!!!

, am uitat sa-ti spun ce le-am luat baietilor mei de Valentine's Day!Pai lu' al mare i-am luat un parfum si un gel de dush Beckham si pt. ca mi-au placut mult mirosurile mi-am luat si mie un parfum si o lotiune de corp tot Beckham.Ciocolata nu a vrut ca nu se omoara si nici eu nu m-am agitat prea tare sa-i cumpar pt. ca stiam ca vine cu traista plina de la servici! Avantaj eu si Alin ca ne place!La baiatul cel mic nici nu mai stiu ce i-am luat pt. ca-i iau in fiecare zi...cand il luam de la gradinitza trebuie neaparat sa gaseasca ceva pt. el in spate in scaunul lui de masina!In cazul in care se intampla cine stie cum sa nu gaseasca...mergem impreuna si cumparam!
Si de data asta dupa cum e traditia aici, Alinul meu a primit o ciocolata de la o fetitza!Nu este prima oara cand ii face cadou si mai ales cu ocazia asta...l-a dat pe spate pe baiatul meu! Se plac reciproc
!!!Luna viitoare va trebui sa se prezinte si el cu ceva, ca deh, ziua fetelor!Partea trista este ca din aprilie fetitza va pleca in alt oras si nu va mai continua aici gradinitza...i-a murit bunicul din partea tatalui si va trebui sa plece acolo cu familia! Imi pare tare rau dar ce sa-i faci...asta-i viatza! Alin nu realizeaza deocamdata ca nu or sa se mai vada...ramane sa ne luam adio pe 23 martie la petrecerea de sfarsit de an.Hai ca m-am intins la povesti!Te pup!

Florentina & Alin Cristian (3.10.2003)
Dodo-pui spune:
Buna dimineata minunatelor
poftiti la o 
Nu este problema pe care sa nu o poti rezolva cu succes, controleaza-ti insa tendinta de a-ti inventa vesnic ceva nou de facut: esti destul de vulnerabila la stres, iar sanatatea ta depinde in mare masura de starile sufletesti.
Mentine-ti un echilibru spiritual si vei reusi sa ai o stare a sanatatii buna. Banii sunt din ce in ce mai putin, incearca sa limitezi cheltuielile care nu sunt necesare. Viata amoroasa nu sufera nicio modificare si vei avea usor senzatia unei monotonii.
Norocul este de partea ta daca te lasi pe mana intuitiei. In weekend vei avea parte de o distractie pe cinste care te va relaxa si te va elibera de stresul acumulat de-a lungul saptamanii.
Va doresc o zi cat mai buna.
Doamne ajuta!
Acesta este blogul puiului meu Bogdan-Andrei
Pisicuta spune:
Buna dimineata, minunatele mele!
Dolce-mami, 

multumesc pentru dedicatie, mi-a umplut sufletelul de nostalgie si placute amintiri!
. Chiar asa, pacat ca nu am la dispozitie nici o poza din perioada aia, ca va umpleam de ras: ce freza, ce haine, ce atitudineeee... vai si-amar! Traiasca emanciparea! 
Dodolica, tu ce mai faci??? Bogdanici
ce minuni a mai facut, ca nu ne-ai mai spus nik??? Sa nu uit sa-ti multumesc si tie
pentru minunatul horoscop dedicat minunatelor de pe acest topic si sa-ti spun ca faci o cafea de exceptie, caci imi merge la sufletel de fiecare data! 

Mona, se pare ca vacanta voastra este super-speciala si cred ca va ramane "de palmares" in amintirile voastre. In orice caz, de cate ori citesc mesajele tale ma intreb cu naduf de ce nu stau in Bucuresti, sau de ce nu stai tu in Timisoara, ca poate reuseam sa ma lipesc si eu, cu cipandeii mei, macar o data de voi!![]()
Loryk, felicitari amorezului tau de 4 anisori, care a reusit sa se hotarasca la o singura fetita pe care s-o indrageasca, fiindca al meu inca mai penduleaza intre 3: una blonda, una bruneta si-una satena, bineinteles, care de care mai frumoasa! Sper sa nu sufere prea mult micutul tau, caci stiu (din proprie experienta
) ca pasiunile de gradinita sunt cat se poate de adanci, sincere si de durata!
No, cam asta ar fi deocamdata!
Pup
toate minunatele! 
Pisicuta, mamica de Vladut
(17.10.2003) si Raducu
(15.10.2005)!
Orice sut in fund este un pas inainte!
http://community.webshots.com/user/Dorina_71