FIV in Ungaria 32
Raspunsuri - Pagina 9
carmen11769 spune:
Inainte de a pleca la servici am zis sa-mi mai arunc o privire pe forum.......de parca se putea intampla prea multe de aseara, dar......stiti cum e.
Sorina inca o data bafta la Szeged si-ti tin pumnii,sa fie cu noroc aceasta IA. Te mai rog ceva, de parca nu e de ajuns, cand ai un semn despre programare, zi-mi si mie ca sa stiu care e pasul urmator.
Crisis de cand ti-am citit povestea am vrut sa-ti spun ca-mi pare rau pentru esecul de acum cateva luni, dar asta e trecut si se uita, aceasta a doua incercare o sa fie cu noroc, sunt convinsa.
Saptamana viitoare o sa fie inceputul unui nou inceput care se va finaliza cu un bebe.Te si vad la anul pe timpul asta scriind despre alimentatia lui bebe si cat a luat in greutate .
fug la servici
ca ma dau astia afara
sorina_sz spune:
carmen11769 am citit mesajul tau. Te poti baza pe mine. Datele ce mi le-ai dat sunt suficiente. Diseara cand ma intorc iti scriu ce am rezolvat.
Stii ce analize iti trebuiesc la prima consultatie?
Daca vei face IA sau Fiv e hotararea doctorului, important e sa ajungi acolo pentru o prima consultatie.
te 
Mersi pentru urari.
carmen11769 spune:
Sorina
am citit acum raspunsul tau inainte de a o rupe la fuga la munca si m-am linistit
De analize stiu ce am nevoie datorita voua, datorita acestui forum,sunt atat de pretioase toaate aceste informatii..dar asta o stiti si voi.Oricum o sa mai rasfoiesc capitolele sa vad daca nu mi-a scapat ceva.
daniela76 spune:
Pussi felicitari pentru iepuras...nu este obligatoriu sa se carieze prea repede.
crisis multumesc pentru sfaturi, dar chiar nu am cu cine sa o las, si pe langa treburile casnice, sterilizat bibe , schimbat si plimbat copil , mai trebuie sa ma ocup si de cateva activitati legate de afaceri, sa ma vezi la trezorerie si la banci cu bebelul in brate. Fuctionarele de acolo mi-au spus ca o voi face banchera, e obisnuita cu locurile astea inca de cand era in burtica.
La aceasta pensiunea am stat si eu imediat dupa et.Ne-am simtit foarte bine, foarte curat si destul de ieftim. Cand mergeam la control stateam la un hotel , Bela parca se numea, curat , frumos dar scumput(50 euro/noapte).
Avem si noi poze noi la semnatura, avem cu ce ne lauda... fata mea este model...
www.flickr.com/photos/litu_daniela_gabriela/page1/" target="_blank"> Alexandra la 4 luni
DANA , mama de printesa Alexandra (1 octombrie 2007)
leliutza spune:
salutare!
m-am hotarat sa incep si eu sa scriu din nou.
intai de toate vreau sa le pup pe toate fetele are fac FIV si pe cele care deja au facut (Tia, Adela, Mika,Pusi, Andicu).
va citesc de mult dar abia acu mi-am luat inima in dinti si va scriu.
ieri m-am uitat peste dosarul de analize si nu mi-a venit sa cred prin cate am putut trece. Am aproape un biblioraft de analize si hartoage, dar rezultatul e cel care conteaza - o fetita frumoasa si sanatoasa - Maria Alexandra, asa ca ... oricat de greu ar fi sa stiti ca merita.
Tia - cum se simte Daria? Sper ca sunteti ok, ca io tusesc ca un magar si ma doare pieptul de nu mai pot.
Va pup si sper sa scriu mai des.
Lelia
Liana30 spune:
Leliutaaa bine ai revenit
pup printzesaaa Maria
Putin cu putin se aduna marea...
"Stelele care cad, nu pier
Stelele care cad se duc pe un alt cer"!!!
dannette spune:
Buna fetelor,
vai cata agitatie aici pe forum. Nu am mai intrat de doua zile (multe treburi) si iata ca s-au umplut patru pagini. Vreau sa va spun ca sunteti minunate, curajoase si datorita voua am inceput sa fiu si eu increzatoare.Am vazut ca sunteti dragutze si ca v-ati oferit sa o ajutati pe Carmen. Va rog din tot sufletul meu sa ma ajutati si pe mine cu o programare la Szeget, la dr. Zadori. Nu stiu o boaba unguresti si nici un cunoscut de-al meu nu stie. VA ROG MULT AJUTATI-MA. Va tin pumnii tuturor celor care sunt active aici pe forum, celor care vor sa fie mamici cat mai repede, sa dea Doamne Doamne sa fie cu noroc. Va multumesc tuturor.
Elmasi spune:
buna fetele
azi am luat rezultatul analizelor. dar habar n-am daca sunt ok sau nu.
va rog ajutati-ma. sunt recoltate in a doua zi a CM.
ele arata asa:
FSH - 6,2 U/l
LH - 4,82 U/l
PROLACTINA - 86,7 ng/ml
2167,5 mU/l
ESTRADIOL - 28,00 pg/ml
0,10 nmol/l
pe restul le-am inteles, si sunt ok, dar cele pe care le-am scris mai sunt.....habar n-am ce inseamna si cum sa le interpretez 

....
pupici tuturor
Liana30 spune:
dannette daca vrei te ajut eu cu cea mai mare placere..activezati mesajele private si da'mi datele tale ca sa pot sa te programez..si sa'mi spui la cine vrei la doctor sau la doctorita..
Putin cu putin se aduna marea...
"Stelele care cad, nu pier
Stelele care cad se duc pe un alt cer"!!!
dannette spune:
Liana, iti multumesc din suflet si iti raman datoare. Din pacate nu stiu cum se poate activa PM dar daca ai mess putem vorbi asa, adresa mea este mail4dana2007@yahoo.com.