FIV in Ungaria 32
Raspunsuri - Pagina 10
Liana30 spune:
ok danette te'am bagat in lista..vorbim acolo..
mesajele private ti le activezi din profilul personal.te pup
Putin cu putin se aduna marea...
"Stelele care cad, nu pier
Stelele care cad se duc pe un alt cer"!!!
sorina_sz spune:
buna seara fetele
m-am intors de la Szeged. necajita tare.
Clostylbegitul mi-a nenorocit endometrul, deci luna asta e pierduta. nu are rost sa fac inseminare. deci esec total, nici nu am inceput si deja s-a terminat.
carmen ti-am facut o programare pe 2 aprilie, ora 13(a Ungariei, deci 14 a noastra). Am avut de ales intre data de 2 la doamna doctor sau 29 la Zadori. Am ales data cea mai apropiata in ideea ca esti nerabdatoare. daca insisti sa mergi la Zadori, sunt sigura ca sunt alte fete care te pot ajuta sa-ti schimbi programarea.
va 
crisis81 spune:

Am avut intalneala cu fetele de Constanta si cum au plecat...direct la forum.
Sorina nu te necaji iubita. Curaj! Mergem mai departe
Borzasimo tu ce faci? Cum a fost injectia?
Andicu imi pare rau ca nu ai putut veni dar repetam saptamana viitoare.
mamica si cavalerul.
Elmasi nu ai si limitele normale intre care trebuie sa se incadreze valorile tale? Ca difera de la un laborator la altul.
leliutza ma bucur ca te-ai decis sa scri iar si sunt convinsa ca ai dreptate. Orice durere, orice sacrificiu, orice dezamagire merita pentru rezultatul final.
daniela76 poti sa o lasi la mine daca ai chef de o plimbare. Eu ma ofer cu placere
. Si nu ar fi primul bebe de care am grija.
Leny ce faci? Nu ne mai scri nimic?
Ancaoradea ma gandesc la tine. Tin pumnii si ma
sa fie cu ochisori.

www.flickr.com/photos/11706357@N04/collections/72157602666536902" target="_blank">
Poze, amintiri, etc...
adaca spune:
LELIUTZA ma bucur foarte mult ca ai revenit in gasca noastra

pentru tine si Maria
TIAmultumim pentru suport, RARES sta foarte bine in el, in curand vom pune si poze![]()
![]()
![]()
PUSSI mie tot nu imi vine a crede, dintisori la varsta asta? 

MIHA2004 nu spui nimic?![]()
![]()
toate fetele
CRISIS MULTUMESC FRUMOS ESTI FOARTE DRAGUTA
Ade cea mai fercita
si DARIUS, CAIUS si RARES

AB Darius si Caius Gazele
http://www.flickr.com/photos/14340770@N02/
carmen11769 spune:
Sorina imi pare rau ca nu a iesit bine, te inteleg perfect, fiecare luna conteaza, e grea numaratoarea asta inversa
dar pana la urma urmei ne ridicam si o luam de la capat, daca nu e data asta , cu siguranta o sa fie data viitoare

si ai grija de tine, fii optimista si nu te mai necaji.
Iti multumesc mult pentru programare, un gest de milioane,iar in legatura cu schimarea o sa ma mai gandesc,era de preferat Zadori pentru limba engleza, dar la doctorita ajung mai repede,eeeee nu poate sa fie totul perfect.
pentru tot si luna viitoare s-o iei de la capat fara nici o problema.
Liana30 spune:
stiti ca io va iube pe toate nu?de aceea nu vreau sa fiti ingrijorate si sa va faceti probleme din cauza mea..de aceea am si hotarat sa nu va spun ceea ce mi s'a intamplat pentru ca eu tin cont de starile altor fete si nu vreau sa se ingrijoreze !!!!!
s pare insa ca putini imi respecta durerea!!!
voi stiti bine cum sunt io nu?ma rog cele care ma stiti!!!si cand am pierdut v'am rugat sa ma lastai sa'mi plang durerea..si cand am considerat eu am spus tot...mi se pare un lucru de bun simt sa'i respecti unui OM durerea!!!!
se pare insa ca nu toata lumea intelege acest lucru!!!
am afalt si io in seara asta trasa de maneca ca am intrerupt Fivul din cauzaa ca am facut hiperstimulare,,,
ii multumesc bunului Dumnezeu ca nu am facut asa ceva.,,
am spus celor care m'au intrebat..nu m'am ferit doar ca nu am vrut sa scriu aici..e greu de inteles?????
Putin cu putin se aduna marea...
"Stelele care cad, nu pier
Stelele care cad se duc pe un alt cer"!!!
luck spune:
Crisis 81
Dupa cum vad eu draga mea o sa fi in Szeged in 13 Martie cand am eu programare asa ca te "arvunesc" de pe acum drept translatoarea mea asa ca fa bine draga mea si te gandeste la pretul pe care o sa mi-l ceri
Lenny
Vad ca ne apropiem ca si perioada poate ce stii o sa facem fiv in aceeasi perioada.
Fetelor in asteptare haideti cu vesti bune !!!
pupici tuturor
crisis81 spune:
Liana cand ai scris chestia cu "capitolul terminat" si mi-ai scris sa-ti sterg galeria eu am avut bunul simt si ti-am raspuns. Te-am intrebat apoi ce sa scriu in dreptul tau?, dar tu nu mi-ai raspuns. Cred ca toate fetele care citesc aici s-au ingrijorat si s-au intrebat, si DA te-au intrebat. Te-au intrebat tocmai pentru ca le pasa. Exact cum tu te interesezi de toate fetele de care iti pasa, si fetele se intereseaza de tine tocmai pentru ca le pasa si vor sa-ti fie alaturi. Cand ti la cineva exista un obicei de a te interesa de soarta persoanei respective . Nu cred ca zice cineva "chiar daca tin la ea nu vreau sa stiu ce se intampla cu ea ca sa nu ma afecteze". Si cand cineva la care susti ca ti ("iube") te intreaba de sorta ta de obicei ii raspunzi. Aici... nu este aici. Este acolo unde esti tu si unde este oricare dintre cei care citesc. Este senzatia ca esti aproape de persoana despre care citesti... Aici suntem exact ceea ce vrem sa fim. Aici suntem ascunsi in spatele unor pseudonime si putem sa pretindem orice. Realitatea poate fi de multe ori inselatoare si persoane care ti se par dulci, sincere, calde, saritoare, la care poti ajunge sa ti enorm de mult te pot dezamagi cumplit. Nimeni nu poate ghici ce se intampla cu tine, dar oricine se poate interesa. Cand adevarul este ascuns pot aparea speculatiile. Si chiar daca pe forum nu pare, in realitate vestile circula cu viteza luminii. Chiar daca sunt bune, chiar daca nu. A "sti" pe cineva.... este cu doua sensuri diferite: pe forum sau in realitate. Si cate-o data si realitatea este inselatoare. Cu toate astea nu cred ca avea cineva motiv sa scorneasca o hiperstimulare si daca tu ai preferat sa ignori intrebarile unor fete pe care le "iube" au dat altii raspunsuri in locul tau, raspunsuri pe care intr-adevar... nu le-ai scris aici.
Fiind un raspuns mai lung sper sa se vada. Si de aceea repet intrebarea: CE SA SCRIU IN DREPTUL TAU?
Luck cu ajutorul lui DD pe 13 Martie voi fi in Szeged si te ajut cu cea mai mare placere cu tot ce pot. Eu ma descurc cu engleza si sotul cu maghiara. Si nu te costa absolut nimic. Nu am cerut niciodata bani pentru ca am ajutat pe cineva si nici nu voi cere vre-o data, nu-mi sta in caracter. Te ajut cu cea mai mare placere pe tine si pe oricine imi sta in putere. Abia astept sa ne vedem
.
Adela - cu multa placere te ajut oricand pot
.

pentru voi!
www.flickr.com/photos/11706357@N04/collections/72157602666536902" target="_blank">
Poze, amintiri, etc...
miha2004 spune:
Buna dimineata, imi pare rau ca ieri nu am putut deloc sa va scriu, sa stiti ca am incercat dar nu am reusit, ieri am facut iara test si rezultatul a fost ca si in ziua precedenta, o a doua liniuta abia vizibila si aparuta mai tarziu.Azi insa lucrurile s-au clarificat, testul a fost perfect negativ si de data asta sunt sigura ca asa este. Imi pare rau, sunt suparata si nu stiu ce o sa mai fac mai departe, e al 3-lea esec si voi stiti ce greu este de fiecare data, cred ca e prea repede sa ma gandesc.
Va multumesc si o sa va mai scriu.
luck spune:
crisis 81

cred cu tot sufletul meu ca iti oferi ajutorul neconditionat si pentru asta ITI MULTUMESC.
miha 2004
nu intrerupe tratamentul de sustinere pana faci BHCG.Au mai fost suficient de multe cazuri in care testul de urina a fost negativ si BHCG pozitiv. 
Liana 30
ziceai ca histeroscopia se poate face si la unguri deci pot sa sper ca mi-o poate face dr.Zadori ? 
Fetelor care ati facut FIV la Szeged , dr.Zadori
- cere histeroscopia
-se face analiza estradiolului in timpul stimularii
- se face analiza progesteronuluisi in functie de ea se da prog.injectabil
-da si alte vitamine sau acid folic de luat in momentul stimularii si dupa ET ?