FIV in Ungaria 32
Raspunsuri - Pagina 11
miha2004 spune:
Crisis81 te rog sa stergi la mine galeria si sa scrii fiv 3 nereusit nu de alta dar mie nu prea imi merge netul, poate nu o sa pot intra zilele urmatoare si nu-mi va mai face bine sa o vad acolo.
Multumesc 
ioana_p76 spune:
quote:
Originally posted by luck
Fetelor care ati facut FIV la Szeged , dr.Zadori
- cere histeroscopia
-se face analiza estradiolului in timpul stimularii
- se face analiza progesteronuluisi in functie de ea se da prog.injectabil
-da si alte vitamine sau acid folic de luat in momentul stimularii si dupa ET ?
Iti raspund pe puncte, sa fie cat mai clar:
1. Din pacate, dr. Zadori nu cere histeroscopie, nici macar in cazuri de mai multe nereusite..dar daca poti, Luck, cred ca ar fi bine s-o faci. Nu recomanda nici macar laparoscopia, probabil doar in anumite cazuri, dar uite, mie dupa 2 fiv nereusite, mi-a zis ca inca nu e cazul sa fac laparo. Si nu cred ca se ocupa el sa faca histero, (fiind si asa super ocupat), eventual te va trimite la alt dr. din clinica de gineco, de alaturi.
2. Analiza estradiolului o face, dar nu la toata lumea, in fct de cum te prezinti la echo din timpul stimularii. Mie nu mi-a facut niciodata, dar nu am raspuns prea bine, nu am avut multi foliculi.
3. Analiza progesteronului nu o face, nici nu e macar pe lista analizelor obligatorii, dar oricum progesteron injectabil mai da doar la punctie, apoi numai utrogestan.
4. In timpul stimularii iti da sa iei Elevit si Aspirin Protect, iar apoi dupa punctie, mai iei magne B6 si vit. C. In plus mai da metipred, cateva zile( sa imunizeze anticorpii), doxiciclina (de la punctie pana la ET ) si bineinteles utrogestan pt sustinere (dupa punctie)

toate fetele!Ioana

animalutele mele iubite
pussi spune:
miha 2004 asta e viata! Cu urcusuri si coborasuri! rezultatul final il ai luni cand faci BHCG-ul... pana atunci inca mai exista speranta! Testul de urina nu prea spune nimic...si eu l-am avut negativ in z12 dupa ET si eram
cu 
! 
luck histero iti cere doar daca considera el ca e cazul. Estradiolul se face in timpul stimularii. Progesteronul nu, dar eu l-am facut din propie initiativa in Z21 de CM, pe ciclu normal fara tratament! Progesteronul inject. il da in functie de varsta, endometru, Fiv-uri nereusite etc. Se da Elevit care contine si acid folic.. asta de cand incepi AC, apoi Magne B 6 si vitamina C. cand incepi stimularea.
si scuze ca intervin .. dar nu pot sa tac si nici nu vreau sa supar pe nimeni... NU-MI PLACE DELOC CA SUNT POLEMICI LA ACEST SUBIECT si cum scriu de destul timp aici as vrea sa-mi spun parerea.
In primul rand nu este nimeni obligat sa dea socoteala nimanui despre ce face si cum face, daca vrei o faci sau nu o faci. Suntem toate aici ca sa ne sustinem si sa ne ajutam ... in masura in care poate fiecare, exact ce spunea si Ioana 76 cu cateva sapt. in urma. Sunt foarte multe fete care-si iau informatiile de aici si nici nu scriu desi au si nascut... si sunt cu visul implinit cu ajutorul DC - ului, sunt altele care cer informatii apoi nici nu mai intra deloc si nu mai stim nimic de ele, sau altele care raman fidele subiectului cu toate ca nu mai au nicio legatura cu FIV -ul...sau Ungaria. Sunt fete care datorita intrebarilor de aici prefera sa taca si sa ne anunte doar rezultatul final, asta sau din superstitie sau ca se exercita o presiune suplimentara asupra lor. Dar asta depinde de la persoana la persoana. Toata lumea e bine venita si primita.
In al doilea rand, in ceea ce o priveste pe Liana, din cate stiu eu a cerut tacere, nu vrea nici pareri de rau si nici mila... asa este ea, eu zic sa-i respectam dorinta si cand se simte ea pregatita sunt sigura ca o sa ne spuna. Stie ca suntem aici... alaturi de ea!
adela am vorbit si cu pediatra, sunt copii si copii.. sunt copilasi care se nasc cu dinti crescuti.. asta este, n-am ce sa fac!
va pup pe toate
PUSSI
de
SABINA ELENA &
ANA NICOLETA 19.11.2007www.flickr.com/photos/12652375@N04/2078939834/in/photostream/" target="_blank"> TUSTELE MELE
ASA CRESTEM
DOAMNE AJUTA!
ala77 spune:
Buna fetelor!
Stie cineva unde se poate face laparoscopie la Szeged? A auzit sau a facut cineva acolo? Si cam cat costa, sau orice alte detalii?
multumesc.
Liana30 spune:
mihaaa te pup..
luck nu o face Zadori,,se face alaturi in spital dar te poate trimite el..
ala77 laparoscopia se face la spitalul de langa clinka Kali daca stii unde e.costul e in jur de 70 000 de forinti..
legaturilorrva pup
Putin cu putin se aduna marea...
"Stelele care cad, nu pier
Stelele care cad se duc pe un alt cer"!!!
ala77 spune:
Liana multumesc. Ai cumva idee cam cat dureaza internarea? Dupa cat timp poti pleca acasa?
Liana30 spune:
ala77pot sa'ti spun din ce am auzit..am o prietena care va face saptamana viitoare si ei i'a spus dc..ca o tine o zi internata iar a doua zi e acasa..asta daca e totul bine..daca vrei iti voi spue mai multe sapt viitoare dupa ce o face ea..te pup
Putin cu putin se aduna marea...
"Stelele care cad, nu pier
Stelele care cad se duc pe un alt cer"!!!
ala77 spune:
Liana multumesc mult. Orice detalii mai poti sa-mi dai sunt binevenite. Poate stii si ceva despre indicatiile postoperatorii, cam la cat timp dupa se poate face fiv...