FIV in Ungaria 32

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns leliutza spune:

salutare din nou, incerc sa fiu constanta si sa scriu.
eu am fost internata la clinica de gineco de langa Kaali, dupa ce mi-au facut FIV-ul si mi-au pus doi embrioni am avut testul pozitiv si la eco mi-a spus d-na doctor ca sunt suspecta de extrauterina, u embrion se vedea in uter, dar se mai vedea si ceva ciudat pe trompa stanga. asa ca m-au luat pe sus si m-au internat pe negandite in clinica de langa la nu stiu ce mare profesor. am nimerit rau ca am ajuns joi si am stat pana duminica . a fost oribiiiiil acolo, nu am inteles mai nimic din ce vorbeau intre ei, am stat in tr-un salon de 4 paturi, ffff curat dar mare lucru nu mi-au facut, decat 2 ecografii si mereu ma intrebau daca nu sangerez, deja aveam obsesie cu asta, mergeam la baie din 2 in doua minute. nu prea au fost diplomati cu mine, parca se asteptau in orice moment sa imi explodeze extrauterina. in final dupa 3 zile de stat intre oameni care vb doar maghiara, - un singur asistent vb putin engleza, am facut o criza de plans si am zis ca plec orice o fi, atunci a venit doctorul si a zis ca e ok, pot sa plec dar sa fiu ffff atenta. am dat o caruta de bani pentru internarea aceea, in jur de 400-500 E, mi s-a parut enorm. scuze pentru povestea asta off-topic, dar eu zic ca e bine sa stii dinaninte unde te duci.a!, si mancarea este tare rea, nu poti manca nimic din ce iti dau ei acolo, dar am ramas placut impresionata de curatenia care domnea acolo. si am fost uimita ca iau si ei spaga, poate nu ar trebui sa spun asta dar mie mi s-a sugerat (de d-na traducator) ca ar fi bine sa dau (chiar daca am platit cu factura serviciile spitalului) si am dat, culmea ca a si primit ... asta e ...
imi pare rau pentru fetele care nu au reusit, le tin pumnii si sper ca data viitoare sa fie foarte norocoase.
Tia iti doresc sa aai o zi faina de tot si ii pup "nonu" printesei tale :))
Pusi felicitari pentru dintisori, fetitele tale sunt precoce nu gluma. Mariei i-au iesit primii dintisori dupa 6,7 luni.
eu am facut laparo in luna mai 2007 dar am facut-o la Timisoara, am stat 3 zile in spital si nu mi s-a parut o operatie grea, mi-am revenit f repede. (si eu sunt super fricoasa si panicoasa de felul meu).
va pup dulce
lelia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ala77 spune:

Lelia, imi pare rau de experienta traita...
Eu as prefera sa fac laparo la Szeged din cauza conditiilor de la noi.
Referitor la ciubuc, am auzit ca mai nou se practica si la Kaali, tot la sugestia traducatoarelor, desi acum ceva vreme nici nu se punea problema de asa ceva. Pacat, dar eu cred ca tot noi, romancele suntem vinovate de asta...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Liana30 spune:

leliuta te pupp.
ala77 nu stiu depinde de fiecare dc in parte sau de ce gasesc pe acolo..unii recomada sa inceapa Fivul imdediat dupa laparo adica pe ciclul urmator..unii spun pauza 2...3 luni..depinde..

Putin cu putin se aduna marea...

"Stelele care cad, nu pier
Stelele care cad se duc pe un alt cer"!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adaca spune:

ALA77 IN ANUL 2000 eu am facut laparascopie la clinica Brol, cu dr. Olaru. Putea sa-mi faca la spitalul Odobescu, dar eu am optat pentru clinica si stii de ce? pentru ca la clinica am platit 5 milioane de lei, iar la spital trebuia sa-i dau ceva dr-lui, anestezistului, asistentelor si infirmierelor. Si ajungeam poate la mai mult de 5 mil. (oricum in acel an aceasta suma era ceva).
Nu ii putem baga pe toti doctorii in aceasi oala. Nu ca imi laud ginecologul, dar nu am auzit sa fi cerut ceva de la oameni, din contra i-a ajutat pe toti. Am ramas putin mirata de faptul ca nu vrei sa faci laparo la Timisoara. Dar fiecare hotaraste unde si ce vrea sa faca.

Ade cea mai fericitasi DARIUS, CAIUS si RARES

AB Darius si Caius Gazele
http://www.flickr.com/photos/14340770@N02/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ala77 spune:

Adaca mie mi s-a recomandat sa fac laparo la Bega, unde este o mizerie de nedescris. La Odobescu nu cunosc pe nimeni. Din cauza asta m-am gandit sa o fac la Szeged, asta, bineinteles, daca nu costa foarte mult.Liana spunea de 70000 ft. Deocamdata nu am luat nici o decizie, doar culeg informatii.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miha2004 spune:

Buna dimineata fetelor, testul meu este si azi NEGATIV, maine merg sa-mi fac si bhcg-ul, cred ca sunt masochista la cate teste am facut, parca nu ma mai satur sa le vad negative.
Miha3 salveaza tu situatia, te astept cu un bhcg mare.
Va pe toate.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ancaoradea spune:

Crisis81 Iti multumesc ca te gandesti la mine,pe 22.02 voi afla rezulatatul.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crisis81 spune:

Buna ziua la toata lumea!
Hai sa va povestesc ce am patit nu de alta da' ca sa radeti si voi. Mie cat stau acasa imi place sa stau la calculator, mai precis pe net. Sotul meu cand vine acasa, ma da la o parte ca are el "treaba". Asa ca atunci cand s-a ivit ocazia sa mai trag o linie de internet nu am refuzat, gandindu-ma ca o conectez la laptop si daca e sa cada vre-una, lucru care nu s-a intamplat niciodata pana ieri, o am pe cealalta. Asa ca de vineri am doua linii de internet in casa si de ieri nu mai am nici una care sa mearga. Asta asa... ca am vrut eu sa am doua . Deci de ieri sunt deconectata de lume. Si uite cum s-a ivit ocazia sa o vizitez pe mama, ca altfel nu vin pe aici cu saptamanile . Da' daca nu-mi faca astia netul cred ca ma mut aici. Scuze de off-topic.
Pussi felicitari pentru dintisori. Eu imi cer scuze daca am suparat pe cineva. Nu as vrea sa se inteleaga ca ma bag cu forta in viata oamenilor. Ai perfecta dreptate. Fiecare are dreptul sa scrie ce vrea aici. Eu nu am intrebat ce s-a intamplat sau cum sau de ce? De cand am deschis eu cateva capitole m-am ocupat un pic si de prima pagina ca erau unele linkuri care nu mai erau valabile, am mai bagat chestii noi si am actualizat cat am putut de bine informatiile despre fete. Nu am actualizat cu ce stiu eu pentru ca sunt fete care prefera sa nu se afle cate IA sau cate FIV-uri au facut. Am intrebat exact ce intreb pe fiecare in parte: ce sa scriu in dreptul tau? Pentru ca fiecare fata de pe prima pagina are niste informatii in dreptul ei. Despre Liana am citit ca s-a apucat de FIV, i-am bagat galeria si i-am urat MULTA BAFTA!. Dupa aceea mi-a scris sa sterg galeria ca s-a incheiat capitolul. Si am intrebat ce vrea sa scriu in dreptul ei, pe prima pagina. ATAT!
ancaoradea asteptam vestile bune!
Adela mamica si baietii!
Lenyyyyyy scri sau vin la tine?
Borzasimo
Scuze ca nu va mai enumar, dar sunt in vizita si ma duc sa o bag si pe mama putin in seama.
Va pe toate!

Edit: iar am facut modificari la prima pagina, de data asta dupa mintea si imaginatia proprie. Astept sugestii si reclamatii!

"Oamenii pot uita ce le-ai spus, dar nu vor uita niciodata cum i-ai facut sa se simta" (Carl W. Bueechner)
www.flickr.com/photos/11706357@N04/collections/72157602666536902" target="_blank">
Poze, amintiri, etc...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adaca spune:

MIHA2004 nu dispera, inca mai este o speranta. Dupa cum te-am vazut eu pari o luptatoare(chiar daca esti micuta). Asteptam bHCG.
ALA77 nici spitalul Odobescu nu e mai rasarit. Dar asta este situatia din
LIANA si CRISIS daca ma iubi pe mine putin, lasa-ti totul deoparte si nu va mai certati. LIANA vreau sa stii: CRISIS nu a facut-o cu vreo intentie. Ce a fost intre voi numai voi stiti
LENY ce faci? ce se intampla acolo ? Lasa ca o sa vin sambata la TM si va fi vai de tine.
PUSSI am aflat si eu ca pot apare dintisorii asa devreme sau chiar sa se nasca cu ei.
LELIUTZA, BORZASIMO, TIA, ANDICU SI TOATE FETELE

Ade cea mai fericitasi DARIUS, CAIUS si RARES

AB Darius si Caius Gazele
http://www.flickr.com/photos/14340770@N02/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Liana30 spune:

adela mama io nu ma cert..io daca vreau sa apar pe undeva spun..faptul ca nu am spus nimik se putea intelege si sa nu se treaca nimik..nu era greuasa cum au mai spus si alte fete daca vreau sa fiu trecuta spun..daca nu NU!!!in plus cine a spus de hiperstimulare????am spus eu?oi fi io baba dar nici chiar asadeci nu am spus nimik sa mi se treaca in dreptul meu..daca maine apar si spun ca "l'am strans in brate pe xulescu"..poimaine apare in dreptul meu?
mihaaa ai rabdare pana maine..te puppp

Putin cu putin se aduna marea...

"Stelele care cad, nu pier
Stelele care cad se duc pe un alt cer"!!!

Mergi la inceput