FIV in Ungaria 32

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns atelocin74 spune:

Carmen11769, eu te pot ajuta cu cea mai mare placere.

gyongyi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns BoboMom spune:

Salut fetelor!

Va scriu si eu un pic, sa nu ma mai faca Crisis81 somera.
Azi i-am trimis in sfarsit pachetul cu analize lui Peter Kovacs. Acum astept sa ovulez (azi-maine sper!) ca sa putem lua biletele de avion. In principiu, dupa calculele mele, in jur de 7-8 martie ar trebui sa merg in Ungaria si sa ma vad cu Kovacs cam pe 10. Sotul meu o sa vina in jur de 20, ca nu poate sa stea chiar o luna din cauza serviciului. In afara de insulina mare si DHEA (hormon masculin) mare (semn de PCOS - forma usoara)restul analizelor mi-au iesit bine. Deci se pare ca la mine probleme foarte mari nu ar fi, la noi problema mare e la el - numar mic, motilitate mica si anticorpi antisperma multi. Asa ca mergem inainte cu planificarile si nu renuntam la speranta (cel putin eu, sotul meu e mai retinut - nu vrea sa se entuziasmeze prea tare inca).

Carmen, ai fost funny cu

Miha, si toate fetele care sunteti in 2WW, sa ne dati vestea buna in curand! Doamne-ajuta!

Va pup si va tin pumnii!

Laura

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns teacdrn spune:

ancaoradea-multumesc! Multa bafta!!!
carmen11769-Bun venit! Nu cred ca a fost vorba de un refuz politicos ci doar de faptul ca e foarte ocupat,cum ti-a spus. Cu fetele de la receptie nu cred ca ai sanse sa te intelegi in engleza; ai putea ruga pe cineva care vorbeste ungureste sa-ti faca programarea sau ai putea apela la una din fetele care au drumuri acum la Szeged. Nu renunta!
va pup pe toate, tea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adaca spune:

MIHA2004 si eu zic ca esti dar astept ca maine tu sa ne confirmi
PUSSI si eu zic cae prea devreme sa le de-a dinstisorii. Pe mine ma ajuta mama, ea s-a pensionat saraca cand am nascut gemenii si s-a mutat la mine pana cand vor creste picii, sora mea si socrii mei. Deci o armata Cand merg cu cu bicicletele si cu RARES cu caruciorul, vine atat tatal meu cat si socrul meu + sora mea cu caruciorul cu ANISIA. Cine ne vede spune ca am plecat la miting
CARMEN11769 eu zic ca dr. Zadori nu te-a refuzat, dar saracul are multe paciente. Eu zic sa nu te descurajezi, nu ai nici o vecina sau cunostiinta care stie cat de cat limba maghiara ca sa iti faci o programare telefonica? si BINE AI VENIT IN GASCA NOASTRA !
CRISIS sa stii ca mai am de asteptat, dar si de umblat. Si treaba cu botezul e tot pe mine, deci iti dai seama ca sunt tot pe drumuri.
BORZASIMO si asteptam vesti bune de la tine, stiu ca te duci saptamana viitoare la Szeged.
LENY ma bucur ca te-ai hotarat sa ne scrii Lasa ca o sa fie bine.
DANIELA, LIANA, ANDICU SI TOATE FETELE

Ade cea mai fericitasi DARIUS, CAIUS si RARES

AB Darius si Caius Gazele
http://www.flickr.com/photos/14340770@N02/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sorina_sz spune:

carmen11769 eu merg maine la Szeged, daca vrei iti pot face programare. Anunta-ma pana maine la ora 11.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tuculucu spune:

buna seara fete dragi!!!

laura garner: ma bucur ca analizele tale au iesit bine. abia astpet sa vad ce impresie iti va face dr-ul si ce va urma mai departe. bafta mare iti doresc. eu nu am prea stat pe la calculici, am fost cam lenesa in ultimele zile. doar azi am fost la serviciu pt ca s-a imbolnavit colega mea. dar maine nu mai merg. poate vb. maine pe mess ca acum vad ca nu mai esti. ...daca vrei si ai timp...

ancaoradea: bafta multa! astept rezultate bune de la oradence.. :)

despre mine? pai nu stiu ce sa zic. eu zic ca e bine. acum incep sa simt ceva greutate in sani si ma doare prin burta in stanga, la ovar. eu sunt foarte friguroasa in zona ovarelor si daca nu sunt ft. bine infofolita parca simt ovarele reci ... e ciudat, o sensibilitate sporita in zona...ma rog avem rabdare ca nu avem ce face, mai avem putin pana marti. nu?

nu cred ca fac niciun test de urina ca nu prea vreau s vad chestii naspa...de ce s ma amarasc? poate nu se vede in urina si eu ma necajesc pe degeaba.. asa-i ???

e o situatie draguta la mine la birou. am o colega, 30 de ani, pana acum nu a vrut copil, in fine, acuma vrea, si-a facut analize, bla, bla si e suspecta de endometrioza. dr. i-a zis sa faca laparoscopie. ea i-a spus ca vrea sa incerce sa fac bebe. atunci dr-ul (seful maternitatii din Debrecen - tot ungur!!!) ii spune sa incerce din prima luna dupa ce incheie cu ac. adica luna trecuta. au prestat oamenii, incantati de situatie si apoi, in prima zi nu i-a venit cicklul. isi face testul, iese negativ. suparare..asta e...
dar, de atunci au trecut vreo trei zile si ciclul ei regulat de fiecare data nu mai apare. o dor sanii, are niste scurgeri maro si nu mai stie ce sa creada. oricum ideea e ca e o tensiune la noi in birou, de te apuca rasul...
mai avem o colega care nu e inca la gandurile astea, si azi radeam gandindu-ma ca daca ne ajuta D-zeu si ramanem gravide amandoua, cea de a treia o ia razna cu doua gravidute pe langa ea

bun, sperand ca nu v-am plictisit cu povestile mele lungi, va pup pe toate de noapte buna (copilasi, embrionasi, mamici si viitoare mamici)

cami

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crisis81 spune:

Adela spor la umblat! Super tare faza cu mitingul ! Pupici pentru baieti!
Laura Garner asa asa, sa ne scri. Multa bafta!
simona.lali cand mergi la Szeged? Pe prima pagina a subiectului gasesti link-uri pentru cateva pensiuni si daca nu te descuri, ID meu de mesenger este cristina_dobres@yahoo.com si putem vorbi acolo mai multe. Eu merg la Szeged foarte curand si voi sta www.familiapanzio.hu/en.html" target="_blank">AICI. E curata, ieftina si foarte aproape de clinica.
carmen11769 mai sus ai adresa mea de mesenger. Eu plec la Szeged saptamana viitoare si pot sa iti fac programare. Mai multe vorbim pe mess.

"Cel mai sigur semn ca cineva nu este important este silinta cu care isi da importanta."
www.flickr.com/photos/11706357@N04/collections/72157602666536902" target="_blank">
Poze, amintiri, etc...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pussi spune:

salutiiiiiiiiii,

adela, andicu, daniela, tia am spart toate standardele... de dimineata Ana nu era in apele ei... aceleasi simptome de crestere a dintisorilor... pe la 16 cu toate luminile aprinse si super spalata, pana la cot incep la vizionat si pipait gurita, surpriza: canin dreapta sus iesit cam 1 mm, canin stanga gingia coborata si rosie. Maine sun si pediatra. Daca tot nu-i dau suc de morcovi poate trecem direct la gratar ca avem cu ceDin cate stiu eu sunt si dezavantaje: se cariaza repede! dar nu inteleg de ce a iesit caninul???

Miha felicitari!!!sarcina usoara si Bb sanatos!

adela sunteti o armata

pupici

PUSSI de SABINA ELENA & ANA NICOLETA 19.11.2007

www.flickr.com/photos/12652375@N04/2078939834/in/photostream/" target="_blank"> TUSTELE MELE

ASA CRESTEM

DOAMNE AJUTA!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns borzasimo spune:

Salutare, salutare
Bun venit fetelor noi
Adaca multumesc si eu sper sa vin cu vesti bune saptamana viitoare, maine e prima zi de tratament nu stiu daca o sa reusesc sa imi fac singura injectia eu sper ca da, ca pana acum eram tare viteaza dar o sa ved eu maine ce o sa iasa la
Cris mai e un pic
Miha 2004 si eu zic ca esti
Fetele va pe toate

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Miha3 spune:

Popica 78 - eu am facut liceul si facultatea la Tm ca am o sora acolo. Deci imi pare rau dar nu te cunosc. Binenteles ca asta nu e o problema ca putem sa o facem acum. Eu vin destul de des in TM si putem sa stabilim ceva.
Dana din TM ce faci? Nu reusesti sa intri sau astepti sa o faci cu vestile bune? Cand ma rog pentru mine sa stii ca o fac si pentru tine si pentru toate fetele care sunt in aceeasi asteptare.
Cornelianeli - te pup si ma gandesc la tine. Multumesc pentru incurajari.
Elmasi - bafta la examene.
Tuculucu - si pe mine ma dor sanii. Deci e de bine. Eu sunt convinsa ca sunt , dar ma omoara asteptarea confirmarii.
Mi-ka esti ocupata? nu mai spui nimic?
Va pe toate

Mergi la inceput