FIV in Ungaria 32

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns tuculucu spune:

salutari!

eu nu realizez inca, sunt fericita, si apoi uit putin si iar imi aduc aminte si ma bucur din nou...

internet, teacdrn,liana 30, elmasi, cornelianeli: multumesc mult pt urari si va doresc tuturor sa vi se intample la fel.. la fel am sa ma bucur si eu pt. voi

ioana p 76: ma bucur ca te-a bucurat vestea mea. si eu ma bucuram oricand aflam de vreuna din fete care ajungeea pe lista mult dorita///:)

crisis 91- am facut cum ai ordonat, am ingrosat randurile gravidutelor ::)) urmezi la rand!

andrada P: multumesc de felicitari. n-am avut rabdare sa-i scriu mail lui Kovacs, am telefonat direct la clinica, si am avut noroc si l-am prins liber. asa ca am povestit vreo 7-8 minute. el a zis ca sigur e ok, sa continui pana in sapt 9 cu utrogestan si vitamine, (acum se considera ca sunt in sapt 4). apoi a zis ca peste 2 sapt. sa fac o ecografie si sa-i spun rezultatul...:)

laura garner: te trag dupa mine, tu si andrada trebuie sa continuati sa claditi imaginea buna a dr-ului Kovacs de la Kaali din Budapesta. bafta mare!!!

popica: ce pot sa zic? multumesc!! eu cred ca mi-ai purtat noroc. tu si scarabeul pe langa care m-am invartit in ianuarie in egipt... pupici la matusica!!!

va pupacesc si va tin la curent

miha 3:" hai ca nu mai am rabdare sa--ti vad rezultatul. eu cu o zi inainte de beta hcg am facut un test ca nu mai putea astepta si a iesit bine. doamne ajuta sa fie si la tine!!

pupici la gagici!

cami

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luck spune:

tuculucu

FELICITARI

iti doresc din suflet sarcina usoara si la termen !!!!!!

miha 2003
te asteptam cu vesti bune ?
crisis 81 cu vestile "beton".Ce a zis nenea Zadori ?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns leliutza spune:

salutare,
am intrat sa vad ce mai e nou si uite ce de noutati :
Tuculucu – felicitari pt sarcina, nu-ti fie frica sa te bucuri, sa vezi ca totul va fi ok .
Miha imi pare rau .
Adela am fost azi la bega si mi-am vazut nepotica, e frumoasa foc dar spitalul tot aiurea arata. (noroc ca alina sta la salon de 2 persoane),mi-am adus aminte de zecile de vizite facute acolo la dr. Craina, oricum vara-mea are numai cuvinte de lauda pentru el, nici eu nu am ce sa ii reprosez, mi-a fost mai greu pana m-am obisnuit cu el , dar acuma nu m-as mai duce la altcineva pt. nimic in lume (oau! nu stiu ce m-a apucat de il laud asa!? cred ca m-am emotionat cand am vazut iar maternitatea).pupici la toti baieteii tai - poate pastrezi unul si pentru Maria

Tia - azi n-am vazut-o pe Maria ca am fost la timi dar maine vreau sa o aduc acasa ca mor de dorul ei. pupici Dariei.
pupici la toate fetele - nu va insir pe toate pt ca nu va stiu numele dar ma gandesc la voi si va tin pumnii sa deveniti cat mai repede .
lelia si Maria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns leliutza spune:

desigur ca am uitat ceva -
Alla ti-am trimis mesaj pe PM despre hidrosalpinx, daca ai ceva nelamuriri (nu m-ar mira asta pt. ca scriu tare haotic) te rog sa ma intrebi.

pupici
Lelia si Maria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adaca spune:

FELICITARI TUCULUCU !!! Esti Sarcina usoara.
MIHA2004 Capul sus. Ai sa vezi ca o sa vina soare si pe strada ta.
BORZASIMO ???
CRISIS Vreau mai multe.
LELIUTZA Alt "nebunatic" ca dr. Craina nu o sa mai gasim. Parca il cunosc de o viata, am mare incredere in el.In ceea ce o priveste pe MARIA, nici o problema o trecem pe lista
TIA multi de la manifestanti
LIANA, LENY,ANDICU, PUSSI si TOATE FETELE

Ade cea mai fericitasi DARIUS, CAIUS si RARES

AB Darius si Caius Gazele
http://www.flickr.com/photos/14340770@N02/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miha2004 spune:

Tuculucu felicitari, sa te bucuri din totata inima de minunea ce o traiesti, ma bucur sincer pt tine si abia astept sa mi se intample si mie.
Miha 3 astept cu nerabdare rezultatul si imi doresc sa fie pozitiv
Borzasimo sper sa decurga totul super bine, succes
Fetelor, va multumesc la toate pt incurajari, sa stiti ca sunt perseverenta, nu ma las cu una cu doua, sau trei fiv-uri
Va , noapte buna tuturor.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carmen11769 spune:

Tuculucu Nu pot doar sa citesc si sa pierd ocazia de a te felicita din toata inima pentru aceasta minune pe care o porti in tine. iti doresc o sarcina usoara si la termen si un sanatos. Il de acum ca mai tarziu o sa trebuiasca sa stau la rand.
Cris iti multumesc mult pentru schimbare programarii si sper ca nu ti-am dat prea mare bataie de cap si.......ai atata veselie si energie in tine de esti molipsitoare; tine-o tot asa dar mai pastreaza un pic si pentru ca uite acushica vine,ia sa vezi si ai vazut ce spun mamicile veterane, ai nevoie de energie, nu gluma.
Miha2004 si fii optimista, daca nu a fost acum o sa fie data viitoare, trebuie sa fii sigura, hai capul sus
Miha3 ca ziua de vineri sa-ti aduca un rezultat mare si lacrimi de bucurie.
Laura bafta multa pe 7 si curand sa ne auzim ca esti [gravi, de data asta nu-ti mai doresc
la toate fetele si sa umpleti paginile acestui forum numai cu vesti bune si multi

Mergi la inceput
Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Miha3 spune:

Popica_78 - mersi frumos pentru informatii, sper sa-mi iasa si mie. Vezi ca si eu sunt blonda!
Cornelianeli - am vazut pozele. E superba Daisey. E inca pui? Ce faci? Te sun mai tarziu sa nu te trezesc acum.
Internet, Ioana_p76,Luck, miha2004, carmen11769 si restul fetelor va multumescpentru faptul ca va ganditi la mine. Eu am foarte mari emotii. Maine o sa fac BHCG si va anunt ce am facut. Peste o saptamana am programare la eco. Trebuie sa vad ca am embrion care se dezvolta. Am eu un fix. Gata, pana aici, ca totul o sa fie bine si am gemeni!!!
Elmasi - gata cu examenele? Imediat e 26.03. E bine ca esti ocupata ca trece timpul mai repede. Multumesc pentru incurajari.
pe toate fetele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sorina_sz spune:

Tuculucu felicitari. Ma bucur ca in sfarsit s-a deschis lista de gravidute pe anul asta.
Miha2004 cu asa atitudine de luptatoare nu se poate sa nu reusesti.
Miha3 asteptam cu nerabdare, simptome ceva? Ce simti?
crisis ma bucur ca este totul in regula, mai ai putin de asteptat.
Laura Garner bafta multa pe 5 martie.
Tea multumesc pentru incurajari.
si tin pumnii la toate fetele

Mergi la inceput