FIV in Ungaria 32
Raspunsuri - Pagina 15
internet spune:
Miha imi pare rau. 

Tuculucu 

felicitari, sarcina usoara,sa-ti dea DD un
, sanatos si frumos.Te pupam 

Miha3 sper ca nu ne dai vestea cea mare peste o luna, poti sa ne spui si dupa ce vezi testul pozitiv
, dupa ce vezi embrionii ne spui doar cati sunt 
Cris unguru ce face? nu ne scrie nimic? asteapta si el sa vada embrionii la echo???. Va pupam 

Adela pupam toti participantii la miting 

Lelia ce face Maria 

Simo asteptam vesti 
Chiara ai terminat cu renovarile?? asteptam sa ne spui cum te simti. 

Va pupam pe toate 

Andrada.P spune:
Tuculucu felicitaaaaaaaaaaaari!!! 
Pentru ziua 12 de la ET, cat ai tu acum, este o valoare foarte buna. Parerea mea e sa stai linistita ca e ok. Ma bucur enorm pentru tine si reusita ta imi da aripi. I-ai scris lui Kovscs? Doamne ajuta sa ai sarcina usoara si un unguras sanatos si destept! 
Miha4 imi pare tare rau pentru nereusita ta. Am trecut de 3 ori prin asta si stiu exact ce simti. Ma bucur ca vrei sa incerci din nou pentru ca din cate vad pe aici, cine nu reuseste din prima, reuseste din a doua!! ![]()
toate unguroaicele!
Andrada
popica_78 spune:
Tuculucu!!!! BE HAPPY!!! FELICITARI!!! Sa ai sarcina usoara si sa te bucuri de ea, macar cat mine!!! Yupyyyyyyyy, sper ca putintel noroc ti-am purtat si eu! Ma faci matusa la bebe????
Pusi mare mare pe burtica, si....grija la sarbatorit :D doar cu suc :D
Valoare hormonului este foarte buna! Nu stiu daca chiar de 2, dar un bebe e sigur!!
Miha 3, si mie mi se intampla des faza cu nelogarea (nu stiu tu, da io-s si blonda si uituca ;-) ) si fac in felul urmator: de la pagina in care imi spune ca nu pot posta decat daca sunt logata, dau BACK, din fericire ma duce tot pe pagina unde am scris romanul, dau COPY ALL, apoi ma logez frumusel, dau pe RASPUNDE, fac un PASTE, si uite cum ies din incurcatura (in 90% din cazuri)
Crista
BoboMom spune:
Cami, felicitari!!!
Sa ai o sarcina usoara si sa fiti sanatosi!
Miha, sa dea DD ca data viitoare sa iasa bine. Mult succes!
Eu merg la Budapesta pe 5 martie. Pe 7 am programarea cu Kovacs. Abia astept! O sa va tin la curent.
Laura
teacdrn spune:
miha2004-
tuculucu-cred ca tu ai tot vorbit de ceva semne bune la tine, felicitari , s-au adeverit!!!!Sa ai sarcina usoara!!!
sorina sz-curaj,poate reusiti fara alte interventii!!
ala77-laparoscopia in scop diagnostic este 73.000 ft.; daca interventia este si curativa se adauga alte costuri in functie de complexitatea actului (poate ajunge si la 200.000 ft.).Se mai adauga cazarea in cazul in care optezi pentru rezerva-cred ca in jur de 50 euro/noapte dar e curatenie peste tot si cred ca in saloanele cu 4 paturi nu se mai plateste suplimentar.Asistentele nu stiu decat ungureste dar sunt dragute, in schimb unii medici stiu engleza.In final iti spun ca alti bani ar putea fi necesari pentru medici, exact ca la noi... Sper sa-ti fie de folos informatiile.
crisis81-sa ai noroc de un inceput cat mai bun!!!
pup toate fetele curajoase, tea
crisis81 spune:
TUCULUCU FELICITARI !!! SARCINA USORA, LA TERMEN, SI
SAU 
sanatosi!
Gata am terminat cu Szeged-ul ....momentan. Dar ma intorc foarte curand
.
M-am simtit super bine. M-am intalnit cu o gramada de lume cunoscuta, si am stat o gramada la palavre
.
Miha2004 ...am sperat pana in ultima clipa! Mergem mai departe!

carmen11769 gata iubita. S-a rezolvat! Pe 6 mai la ora 14, ora lor ai programare la Dr. Zadori.
Tia pana sa vada el embrionii la eco mai sunt vre-o 2 luni cred
. E langa mine si acum. Citeste mereu dar de scris scriu eu pentru amandoi.
mamica si fetita frumoasa!
Adela vestile sunt foarte bune. Ma intorc curand aici!
cea mai fericita mamica!
Leny de ce n-ai venit si tu azi?
Borzasimo si Raluna pe unde mai umblati? Nu ati obosit?
Va pup pe toate!
www.flickr.com/photos/11706357@N04/collections/72157602666536902" target="_blank">
Poze, amintiri, etc...
Liana30 spune:
tuculucu felicitariiiiiiiiiiiiiiii!!!
ai o valoare super buna!!!
Miauu sunt Ema sunt blanda si nu zgarii Miauuu
Putin cu putin se aduna marea...
"Stelele care cad, nu pier
Stelele care cad se duc pe un alt cer"!!!
Elmasi spune:
tuculucu FELICITARIIIIIIIIIIII 

sa-ti dea DD sa ai o sarcina usoara, la termen, si bb sanatos(i) si noi celelalte sa te urma.....
Miha3 noi asteptam pana cand vei fi pregatita sa ne spui, dar eu zic ca sigur e 
simo ia exemplu lu tuculucu
laura iti tinem si tie pumnii si
pt tine
de fapt pt. toate fetele 

la toate celelate fete multi pupici si anul asta sa fie cu noroc pentru toate
ioana_p76 spune:
Ce ma bucur sa aud o veste buna azi!!
TUCULUCU FELICITARI!! SARCINA USOARA!

E f. buna valoarea ta pt ziua 12! Alte fete au avut pana in 200 in z12-13.
Iti doresc din suflet sa fie totul bine si peste 8 luni sa nasti un bebe sanatos! 
pe burtik
Hai si restul fetelor care asteptati rezultatul tot cu vesti asa bune! Tin pumnii!

Ioana
animalutele mele iubite
cornelianeli spune:

felicitari tuculucu

este o valoare foarte buna si ai sa vezi ca peste 2 zile va fi mare mare 
miha3 tu urmezi... eu incep galeria

va pup pe toate
"Un singur lucru face visele imposibile: frica de esec." (P.Coelho)
Daisey