ORADEA (cap.25)
Raspunsuri - Pagina 9
adi2003 spune:
Sa nu-mi zici ca e accidentul de pe la ora 16.45-17 de pe Transilvaniei...Cand am trecut eu pe-acolo nu mi-am dat seama ce s-a intamplat si eram in tramvai.
Imi pare rau, chiar nu-ti lipsea asa ceva.![]()
Poze
AdelaP spune:
Buna dimineata oradeni. Io sufar de insomnie si m-a pus ochiatul sa citesc marturiile Biancai Brad despre pierderea sarcinii. Io chiar n-am avut minte dar e prea tarziu deja ca am bocit destul pe infundate.
Imi pare rau Marius, bine macar ca n-ati patit voi ceva. "mi-a sunat mobilul" e o scuza plauzibila zic io fata de "v-am vazut da am incurcat pedalele si am apasat pe acceleratie" cum a patit o cucoana oprita in masina mea. Nici n-am avut chef sa ma enervez cand am auzit-o.
Noi mergem la gradi cred ca azi se lasa cu lacrimi si muci da asta-i viata.
Spor la treaba.
szivarvany spune:
in Bors ningeeeee ...
Mercedes, sanatate multa la voi ! Vb pt duminica.
Adela, dc se lasa cu lacrimi la gradi ???
Marius, am vazut masina ... imi pare rau, bine ca nu l ai batut si bine ca steti bine voi !
Cris, cum e Andrei ???
Daria &
GIULIA(2004 08 16) arta la 3,4 ani Alba ca Zapada
cristina22 spune:
da' si p-aci a nins, s-a si asternut. Numai bine, ca io imi fac gardu' si zapada lipsea la beton
.
Adela-felicitari "propetareasaaaa"
!!!
Marius- partea frumoasa ce urmeaza e lipsa masinii cat e la reparat!Ufff, sa n-aud de accidente!!
Mercedes- sanatate multa!!!Cum e Bia acum?
Vreau sa-mi fac timp sa fug dupa Andrei, ca anul asta n-am dat pe la gradi si presupun ca sunt multe lucruri de discutat cu doamna.
O zi buna!!
cristina si Andrei
(am 5 ani!!!)
Mercedes spune:
Marius- important e ca n ati patit nimic dar e nasol totusi sa ti vezi masina praf. Sper ca ti o repara nu?
Bia e ok acum in schimb tuseste si de cate ori tuseste am impresia ca peste cateva secunde va varsa.
szivarvany spune:
Btw tuse. Mie mi a trecut doar dupa ce am luat zeama aia de miere + ridiche neagra, pana atunci o tineam intr o veselie cu siropuri, medicamente, degeaba.
Sanatate la toti !
P.s. Am o problema: toata lumea de la gradi imi zice k Giulia e baietoasa, toti parintii stiu k ea e energik si toti copiii povestesc acasa k e cu baietii si se ia la harta cu ei. Bon, nici o mamica nu mi-a zis pana acum k al ei copil a fost caftit de ea sau ceva grav, doar ingrijitoarea nu rateaza ocazia sa mi zik (,) k e fff baietoasa. EDucatoarea insa nu mi zice nimik, daca o intreb imi zice k e un copil energic. DECI io ce sa cred, k educatoarea e prea toleranta ??? Si k Giulia e un drac de copil pe acolo, doar inafara serviciului e asa cuminte ...
Daria &
GIULIA(2004 08 16) arta la 3,4 ani Alba ca Zapada
Mercedes spune:
Daria draga de fazele astea mi groaza iti spun sincer de pe acum referitor la bia. Daca o vezi e un ingeras in schimb daca o cunosti iti schimbi rapid parerea...
Eu zic sa stai calma sau eventual vb cu educatoarea, consider ca daca ar fi o problema ai afla direct de la ea nu de la ingrijitoare, ma rog normal asa ar fi.
AdelaP spune:
Cristina , te rooog mult amanunte despre gard. Cum,de care, cat ca la noi e o problema spinoasa asta. Io l-am vrut din fier forjat da numa frontul la strada adica 17 ml ajunge la peste 100 mil asa ca ma las pagubasa.
Daria, citez;" nu-mi place la gradi si gata", "m-am saturat" sau "lasa Tudor ca azi e vineri, el vesel: si ce inseamna asta? io: ca urmeaza sambata si duminica si ramanem acasa, el suparat: nooo, io am crezut ca vacanta". Normal, asa cum am preconizat dimineata mi-a mieunat de numa. Cred ca solutia e sa-l duca tata-so.
Si in legatura cu Giulia io is mai nesimtita de felul meu si-ti zic pe romaneste sa te pupe
cei care au ceva de comentat, lasa fata sa faca ce vrea si cum vrea ca numa asa o sa razbeasca in nenorocita asta de lume.Rolul educatoarelor e sa supravegheze copii si sa preintampine evenimente nedorite nu sa ingradeasca un copil. Ioi ce as vrea sa fie Tudor genul Giuliei.
M-am apucat iara de povesti cand trebe de fapt sa-mi fac deconturile ca-i 15 azi.
Simina, noutati?
cylyche spune:
salut la toti!!
a nins si sa si topit.
ieri de ziua iubitilor ,am primit de la tati un trandafir.Sa si plans ca astea de la bisericita(nufarul)au ridicat preturile dublu cat au fost.Ce sa-i faci asa-i romanu: ziua indragostitilor,1,8 martie toti cumpara flori,hai sa ridicam pretul ca nu avem destul profit.
Hai sa ma laud si eu
ne-am luat camera video JVC cu hard disc.Ce ziceti am dat oare banii degeaba sau ii bun.Asa au zis aia de la Altex ca ii mai bun daca e cu hard decat cu minidv...
Azi noapte a dormit Edy 6 ore fara sa se trezeasca,poate isi revine si se remediaza prob cu somnul....
Daria nu te lua dupa altii,si ce-i daca Giulia ii mai baietoasa,ii va trece daca va fii mai mare.Si nepoate lui Marius (sotu) joaca fotbal...bine e mai mare era 11 ani.Nu tre sa-ti faci griji eu asa cred.
Simina felicitari!!!Multa sanatate nepotelei si mamicii,sa creasca mare sanatoasa.
Marius sorry pt masina,chiar ca-i naspa scuza cu telefonul.
pupici la restu si weekend placut!!!