ORADEA (cap.25)
Raspunsuri - Pagina 8
szivarvany spune:
Pupam feciorul de 5 luni, sa va traiasca si sa creasca mare, e un dragalas frumos Edy !
Cris si Gabi, intreb k e primul an si sa ma conformez cu traditiile :-)
Si ink un pic si vin celelalte manifestari de 1 si 8 martie ...
Daria &
GIULIA(2004 08 16) arta la 3,4 ani Alba ca Zapada
Gabi_K spune:
Cylyche ssa-ti traiasca frumuseluuuu!!!!
Daria, de 1 martie se dau martisoare, de 8 martie se strang bani la greu, se mai organizeaza si serbari. Cat despre astea, intr-un an au pus-o de la 11 dimineata(!!!!!!!!!!!!) in rest de la 15,30 nu cumva sa mearga fraierele de mamici care au tupeu sa lucreze... si daca tot am ajuns la 15,30, ne-am gasit odraslele pe jumatate adormite, numai de serbare le-a ars la ora aceea![]()
Anul acesta nu fac serbare, am zis ca macar scapam de un stres![]()
Noroc ca pica ambele zile sambata... macar sarbatorim acasa in liniste:)
Gabi+Robert(20.05.1997)+Lili(17.05.2002)
poze
Totul despre alaptat!
cristina22 spune:
helouuu!!!
va pupati
sau cum de nu zice nimeni nik!!
No, am facut batonul de casa!!!Ca altfel ma aveati pe constiinta
!!
cristina si Andrei
(am 5 ani!!!)
Mercedes spune:
cristina-si io vreau baton de casaaaa!
Bun, am aterizat si eu in zona. Am fost plecati la sf de saptamana de acasa duminica noaptea am aterizat cu bia la urgente ( a fost f ciudat ca tremura de frig si la un moment dat orice ii faceam nu i scadea febra). In fine s a terminat cu bine totul.
Cum sunteti?
adela??
Bia va merge la gradi din 3 martie se apropie cu pasi repezi ziua incep sa am emotii de pe acum.
daria- probabil vom merge la teatru inca nu s 100%.
gabi- nu cred ca mergem azi la dans, va doresc voua distractie placuta.
simina- sa ne anunti, ce frumos nume, apropo stiati ca pe bia o mai cheama si AnaMaria? daca nu acum stiti.
AdelaP spune:
Tulai Doamne Mercedes da ce-ati patit? Io mi-am pierdut incarcatorul de Samsung si mi-i mort de cateva zile dar poti sa ma suni oricand (pe bune)pe cel de la Terapia: 0722677042. No sper ca acuma e bine Bia, incerc sa te sun pe fix.
Gabi ce ma bucur ca in sfarsit ne vedem la gradi. Poate reusim sa ne sincronizam sa scoate piticii in acelas timp si sa mai stam un pic la barfa.
Simina ce fericiti trebuie sa fiti pt fetita. Si numele e cu adevarat deosebit. Doamne ajuta sa fie sanatoase si sa scape cu bine de toate. Nu te supara pe mine dar nu cred ca-i tare potrivit sa mergeti la Spital. Nu de alta dar cumnata ta va fi epuizata si numa chef de musafiri nu va avea. Crede-ma ca-i nasol sa fi tot chemata la poarta chiar daca iti face placere sa-i ai aproape pe cei dragi. N-ai frica ca ai tot timpul s-o pupacesti si dragalesti pe micuta printesa.
Azi am avut o zi cu adevarat speciala, am organizat un simpozion la Baza de tratament Tinca. Sunt terminata de oboseala si incerc sa mai rezist cateva ore. No si tot azi am finalizat actele pt casa (Mercedes am dat toti banii), am scos Cf asa ca de azi sunt fericita proprietara a casutei. De acum va incepe greul cu adevarat pt interioare da nu ma mai grabesc , nu de alta dar la noi s-au cam schimbat prioritatiile in ultimele zile.
Daria apoi io nu i-am facut cadou nici lui barbatu-mio de 14 feb darmite educatoarelor. Sau te refereai la iubitele lui Tudor de la gradi ca n-am priceput? Apropos de piciul meu ii mortal, azi a venit nasu-so din Scotia si i-a adus niste chestii super faine cu Spiderman si-i zicea: "esti nasul meu preferat" (in conditiile in care e singurul). Au facut poze la gradi si l-am imbracat sexos cu o camasa portocalie cu guleras si am aflat printre altele ca Viorica l-a schimat in camasa alba si cravata, no ce sa mai zic ca io am vrut sa fie poze normale pt 4 ani.
Revin un pic mai tarziu ca trebe sa pregatesc ceva de haleala (protestez daca mai scrieti de batoane de ciocolata si alte cele pe aici).
Gabi_K spune:
Mercedes tocmai am intrat sa intreb de ce n-ati venit azi... multa sanatate fetei!!!
Adela felicitari pt acte!!!!!!sper si eu sa ne vedem la gradi cat mai des!
Nadia, voi tot cu bolile sunteti?????
Si ceilalti? Vad ca sarbatoriti la greu
Gabi+Robert(20.05.1997)+Lili(17.05.2002)
poze
Totul despre alaptat!
AdelaP spune:
Da Simina am citit cu foarte mare atentie, stiu ca e in Ungaria dar lauza tot lauza e indiferent de tara. Io nu vreau sa te supar Doamne fereste departe de mine gandul asta, dar banuiesc ca va fi fratele tau langa ea, nu? As putea spune , de fapt scrie multe despre experienta mea dar nu e locul si cazul cred. Sanatate multa si va tin pumnii.
marius spune:
Azi pe sosea a intrat unul in masina mea din spate. Mi-a facut praf spatele, zice ca i-a sunat mobilul... Imi vine sa-l strang de gat.
Marius Pernes
www.marius.rdsor.ro / Mai multe...
Pagina legislativa