ORADEA (cap.25)
Raspunsuri - Pagina 7
szivarvany spune:
Buna dimineataaa, haideti la semnat condica pana nu scot
la toata gashk !
Noi raportam k stem f bine, asteptam we-ul :-) Giulik e gradinareasa si f happy pe acest motiv. Io la munk ...
Voi pe unde ati disparut ??? ??? ???
Daria &
GIULIA(2004 08 16) arta la 3,4 ani Alba ca Zapada
cristina22 spune:
no, 'neatza si la ora asta!! Ca mai devreme n-am apucat! Am o zi d-aia in care nu respir!
In rest, is rupta-n gura. Ieri am lucrat vreo 3 ore fara intrerupere la montat lego avion. Cand am terminat, n-am putut sa ma mai ridic de pe covor, imi erau rupte ciolanele.
Cine n-are baietzoi, nu stie d-astea!![]()
Apoi am aflat ca a declarat ieri la gradi, ca-l doare capul, ca l-a suparat mama lui. Adica io. Il intreb:DE CE??? Pt ca am zis in gluma, ca-i cumpar o trasura cu cal de la Barbie!(el e BAIAT, nu se joaca cu barbie!!)
Era revoltata doamna ca am suparat copilul.
Nici n-as fi crezut ca povestesc atatea la gradi!!
cristina si Andrei
(am 5 ani!!!)
Gabi_K spune:
semnez si io condica... pana acum eram scufundata in munci![]()
Marius spor la analize, sa iasa bune toate, mare bai sper ca nu e, daca poftesti la cioco![]()
Pe Primariei la ABC-ul acela vis-a-vis cu ASCO este un soi de cioco de casa super bun, este si simpla, si intre foi de napolitana, si trasa in glazura de ciocolata...
Gabi+Robert(20.05.1997)+Lili(17.05.2002)
poze
Totul despre alaptat!
szivarvany spune:
Cris, bestial Andrei !!! Te a parat ![]()
Gabik, ce fac copiii atomici ??? Nu mai vb de ciukalata ... k merg acasa si mi fac ... uooofff ...
Siminel, io ma ofer sa merg cu tine la Real, anunta ne in care seara vrei, da ??? Dak nu, ne superi ! Sa fie clar ! Macar vedem freza noua live !!! Btw, cum se va chema bebelina ???
Daria &
cristina22 spune:
'neatza!!
Simina-da' merge toata trupa in Hu?
Lasa ca asa e frumoasa viata, mai efervescenta!![]()
Daria-da' bestial Andrei, dar aseara a facut-o lata. S-a impiedicat nu stiu in ce, cred ca in nimic si a aterizat fix in arcada. Noroc cu caciula de pe frunte, ca altfel era sangeroasa toata treaba. Asa, intr-o fractiune de secunda a dobandit un cucui cat un ou si o julitura pe obraz. 
Iara-i iarna!!!
cristina si Andrei
(am 5 ani!!!)
Gabi_K spune:
of-of, bietul de Andrei....
Copiii mei atomici sunt bine, tot pe la JCC sunt dupa masa. Azi au liber, iesim cu Lili pana la Real, ca avem de cumparat una-alta pt gradi, plus mancarica...
Azi dimineata mi-a luat vreo ora pana m-am dezghetat
E teroare afara:(((
poze
Totul despre alaptat!
szivarvany spune:
Cris, multi pupici pe "bubush" sa treaca repede, fara urmari.
Siminel, unde esti ???
Intrebare: de SfValentin duceti ceva la gradi ???
Daria &
Gabi_K spune:
quote:
Originally posted by mamagiuliei
Intrebare: de SfValentin duceti ceva la gradi ???
Nuuuu, ca doar nu sunt indragostita de nimeni de acolo!!!!
poze
Totul despre alaptat!
cylyche spune:
salut !!
raportez am fost la cantar si avem 6.800kg si 66 de cm.
dintisor inca nu avem ,deja imi este groaza de scandalul ce-l va face.Cu somnul stam destul de binene culcan la 10 si ne trezinm din jumatate in jumatate de ora urland....asta pana pe la 12,1 noaptea,dupa care dormim bine .
vrea si eu sa pun poze cu noi in albumul nostru ,numai deocamdata nu am ce .Tati nostru a dat format la hard si in loc sa dea C a dat D
,le-a sters pe toate noroc ca le avem pe ul alt hard ,numai tre mutate.
Am mai pus nushte aici poze cu Edy
Sanatate la totzi bolnaviciosii si spor la munci.