ORADEA (cap.25)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns cristina22 spune:

si io am venit intoarsa de la gradi!! Am fost trasa de urechi. Andrei e prea "alintat, iubit" si nu face numai ce vrea+e maaare filosof si mai nou inventeaza diverese.

Daria-cum zice si Mercedes, daca ar fi ceva de spus, ti-ar zice doamna.
Eu, sincer, nu as zice ca e baietoasa Giulia, ba din contra, e tare cuminte si finuta.

Adela-noi de fapt inlocuim gardul si doar in fata, ca restul gardului e zidit. Deci o parte din gardul de la strada va fi tot din blocuri de beton, accesul auto si accesul pietonal va fi fier forjat. Am si vorbit deja pt un model simplu si ar costa pana in 30 milioane.

cristina si Andrei(am 5 ani!!!)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns szivarvany spune:

Cris, poi Andrei are imaginatieee, mi-e drag de el de mor cand il aud ce frumos povesteste el de toate, iti dai seama ca mor de invidie !
Si da, Giulia e un mielusel in viata de zi cu zi, insa acolo, la gradi, se pare k a gasit teren prielnic sa fie "sefa" ... si se pare k duoamna o place fff mult, d`aia nu zice nimik. Cred k se compenseaza cu restul de activitati la care participa cu drag...

Daria & GIULIA(2004 08 16) arta la 3,4 ani Alba ca Zapada

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adi2003 spune:

quote:
Originally posted by cylyche

Simina felicitari!!!Multa sanatate nepotelei si mamicii,sa creasca mare sanatoasa.

Multumim pentru urari, dar nu am nepotica inca.

Cam asa arata orasul dimineata: 1, 2, 3
Poze slabute, facute cu mobilul.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns marius spune:

Am rezolvat eu.

Stati sa vedeti ac tipul nu avea nici un fel de asigurare. Eu am CASCO asa incat n-au decat sa se descurce ei cu tipul. Mi-a dat n-spe telefoane ca imi plateste ca asa ca pe dincolo, i-am zis, "nene nu ai asigurare, eu nu stau dupa tine merg la asigurator ei platesc apoi ce fac ei cu tine te priveste" Estimarea initiala a cheltuielilor este de 9000 RON

Marius Pernes
www.marius.rdsor.ro / Mai multe...
Pagina legislativa

Mergi la inceput

Mnoah de asta am io casco, pt ca nu se stie niciodata. Saptamana viitoare imi fac asigurarea pe apartament sa fie si asta ok.
Marius, spor la reparatii !!!!!
Siminel, poi tre sa ne zici pe cand scoatem galeria de pompoane pt bbMaria !!!! )n ai mai zis nimik de Real ...)

WE frumos la toata lumea !!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adi2003 spune:

Orice puteti sa-mi ziceti, dar nu-mi rapiti minutul acela de bucurie cand voi vedea fetita. Il astept de prea multi ani, ca sa nu ma pot bucura deplin acum de el.
Aceste mesaj nu vreau sa supere pe cineva, doar sa intelegeti o picatura din ce-i in sufletul meu.Atat.

Poze

Mergi la inceput

Simina-ne bucuram si noi de bucuria ta!!!

Acuma daca tot se discuta partea asta zic si io ceva: ascultati-o pe mama si fiti atenti la nevoile ei. Mie mi se pare ca ce zice mama nu prea conteaza, toti ceilati stiu mai bine ca mama, ca-s mai batrani, au experienta, au crescut nustiucati copii, bla, bla, bla...Pe cand ea stie tot ce-i trebuie puiului din momentul cand il ia prima data in brate.
Verificata treaba!!

Heeiii-heeelp!!
In Oradea asta nimeni nu face mancare, macar sambata. Dati idei, plsss! Ca la mine se manca numai carne la gratar!!

Mergi la inceput

Siminel, io una sunt batuta`n cap, deci daca te am suparat cumva, imi cer scuze

Cris, sapt trecuta am bucatarit supa pe pui, ardei umpluti si am aruncat la cuptor pulpe superioare dezosate umplute cu ce trebuia sa fie "chifetelele" dar deh, lenea si cartofi si gata. Si am facut praji cu mere.
Azi fac supa de conopida, cartofi natur cu patrunjel si piept de pui pane si inca ceva, dar nush ce. Dulce ... nu stiu ink.

Mergi la inceput

Daria-io ma gandesc la un chec, ca-i rapid!

Simina-eu ti-am spus durerea mea de atunci. Asa suntem noi mamele, tare ne place sa ne amintim de nasterea lui bb, da' mai ales sa povestim. Las' c-ajungi tu ca noi!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns marius spune:

Idei:

1. Cartofi frantuzesti.
2. Tocanita de pui/vitel cu ceapa sau cu ciuperci -
3. Snitel frantuzesc(manzat) cu ciuperci
4. Snitel clasic (pui/porc)
5. Sarmalute
6. Mancare de fasole verde/mazare cu chiftele
7. Varza a la Cluj
8. Mancare de cartofi cu carne
9. Orez cu ciupereci/ orez cu legume fierte (sote)
10......
mai continui?

Marius Pernes
www.marius.rdsor.ro / Mai multe...
Pagina legislativa

Mergi la inceput