Depresia cauzata de infertilitate

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns korina spune:

Sunt la pamant...de ce? pai simplu saptamana trecut o prietena m-a anuntat ca este gravida,m-am bucurat din suflet,ea mai are un baietel.Ieri alta stire despre inca doua prietena ca sunt insarcinate,ele mai au inca un copilas fiecare....si eu NIMIC.Toti ne intreaba si iar intreaba,si le spun simplu ca am examene,dar ce este in sufletul meu,imi vine sa fug undeva unde nu ma cunoste nimeni sa nu ma mai intrebe despre copil.Sper sa ne fie mai bine tuturor.Va pup

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bianca B spune:

Korina si noi raspundem la fel, dar deja ma gandesc ce voi face dupa ce dau licenta in iunie, caci familia sotului astepta parca cu mai multa nerabdare decat noi, sa termin cu invatatul!
Socra-mea nu rateaza nici o ocazie de a-mi aminti de cati ani suntem casatoriti, cat de mult isi doreste nepoti si cate vecine sau rude au ramas insarcinate! O urasc si o urasc si mai mult cand aminteste de bebelusi chiar daca sotul i-a spus sa inceteze, cred ca o face cu intentie! Doamne iarta-ma si da-mi puterea de a-mi inabusi ura!

Bianca
http://www.costinkara.go.ro/Ai_sa_fugi/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CrisaS spune:

Buna fetelor,
Si eu am probleme de acest fel in sensul ca nu pot ramane insarcinata.Nu am avut sansa sa vad dublu in fata ochilor si este frustrant si deprimant in acelasi timp! Nu mi-a picat bine cand am vazut negru pe alb ..infertilitate gradul I...dar nici nu m-am gandit sa imi pun funia de gat pentru ca atata timp cat exista DUMNEZEU...o sa avem si noi puiul nostru.
Korina eu personal te intele perfect..efectiv cand ma intalnesc pe strada cu persoane cu care nu m-am mai vazut de ceva vreme(Asta cand merg in tara!!) sau aici amici si mi se adreseaza intrebarea asta simt ca iau foc.Efectiv nu pot sa inteleg oamenii care adreseaza intrebari de genul asta.Eu una raspund pe masura intrebarii si nu mereu pica bine, dar nu am ce face m-am saturat.Cand m-am cunoscut cu sotul meu acum 8 ani..el era aici eu acolo..ne vedeam rar de 2, 3 ori pe an, am lungit-o asa 4 ani...ani in care nu exista zi lasata de la Dumnezeu s nu fiu intrebata dar nu te casatoresti, dar tot nu v-ati casatorit , dar ..cit mai stati dar cind, dar unde, da de ce...eram innebunita pana cand am inceput sa le spun ca NU nu ma voi casatori cu el..vreau sa traiesc asa toata viata in concubinaj:))))))) si sa ne vedem de 2, 3 ori pe an!!
Dupa ce m-am casatorit , au inceput intrabrile despre copil..da copil nu faceti da unde da cand da de ce da ....adica ...cosmarul meu nu s-a terminat.Si am spus NU ...adica le-am taiat-o scurt fara prea multe explicatii. Nu , copil nu facem , ca noua nu ne plac, noi vrem sa traim singuri pe lume!!Santem egoisti, si nu utem imparti ce avem cu un copil!!!Cu astfel de raspunsuri , le dai de lucru(sa aiba subiecte de discutie, de barfa) dar sa te lase in pace.Va spun eu ca functioneaza.
Cat despre soacra BIANCA...imi vine sa vomit numai cand ma gandesc.Cand am aparut aici nu a ratat ocazia sa-mi spuna din prima saptamana (acum zice ca a fost o gluma!!) ca : ''Sper ca acum nu va apucati sa va impuiati la usa mea ca va trimit sub pod!!!(Cu astfel de exprimare i-am pus patalamaua de mahalagioaica si femeie rea, desi avusesem o parere buna despre ea).'' E adevarat nu a fost spusa foarte serios, s-a vrut a fi un spirit de guluma insa mie mi-a taiat respiratia si in gluma fiind spus.Acum sufera...tot aude afla ca x e gravida, x a lu` nu stiu care naste...si sufera cica.Si ma tot bate la cap zilnic.Si i-am spus , parca nu vroiati nepoti , parca spuneati ca ne trimiteti sub pod, ete ca ne-am conformat.Oricum acum plinge inima in ea pentru ca eu am hotarat cu barbata-miu sa le spunem ca nu vrem copii, si innebuneste cand aude...Le-am zis am hotarat ca nu vrem copii.Numai asa ca s-o innebunesc de creieri cum m-a innebunit si ea pe mine.
Se pare ca si a ta e la fel de ''buna'' ca si a mea!!
Pentru mine e un chin, sint depresata mai mereu si am senzatia ca tot intru mai adanc in depresie..dar...tot sper sper sper..poate intr-o zi se va intampla si la noi.
Crisa

http://tt.lilypie.com/5ygUm4.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns irinukk spune:

buna fetelor..
si eu ca si voi incerc sa am un bebe...
imi doresc foarte mult acest lucru....iubesc copii cu disperare
dar din pacate pana acum nu am reusit....
mai rau am mers sa fac cel de-al doilea set de instilatii...si in loc sa fie bine ....belea...aveam o infectie drept pt care trebuie sa fac tratament acasa 2 luni si abia dupa aia sa merg din nou
e o stare de iti vine sa-ti iei campii
si intr-adevar in ultima perioada toata lumea in jurul meu ramane insarcinata...ba nu stiu care prietena, ba nu stiu ce vecina, ba cumnata-mea......si te apuca disperarea...eu de ce nu pot??!!!!
e groaznic...
am intr-adevar o prietena buna care e mereu alaturi de mine....
mama imi spune ca lasa ca e un dumnezeu si o sa fie si pt tine....
incerc sa sper...dar asta nu inseamna ca lacrimile nu-mi dau in fiecare zi
eu...care eram atat de optimista....care credeam ca orice se poate rezolva
va imbratisez pe toate
si poate ca dumnezeu ne va vedea lacrimile, ne va auzi rugaciunile...si vom avea si noi un bebe frumos si sanatos
va pup

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns unducthable spune:

pe mine ma intreaba " aveti copii ? " "inca nu "

dar apare si "DE CEEEE ?? ""

DEJA SPUN: asta nu e treaba ta !!! e ceva personal, si cand voi fi gravida , se va vedea

la fel ca la intrebarea ca "ce salariu am ????"

domne , this is not your business !!! si rusine nu imi este mie ca deja sunt mai apriga la aceste rapsunsuri, rusine sa fie unor straine, de-abia daca sunt amice , care nu au bun simt sa se opreasca cu intrebarile la un punct ; si eu pot fii foarte curioasa de viata multor fete , prietene apropiate chiar, dar sunt intrebari care nu le pun , si nu se pun , pentru ca asa e de bun simt

va pup si aratati-le unde e limita , diana

A FI MARE NU-I MIRARE, A FI OM E LUCRU MARE .

poze cu noi
http://www.dianabostan.evonet.ro/nunta.asp

Mergi la inceput

niste prieteni buni , 7 ani de zile au fost intrebati si la un moment dat tipul , care e haios , le-a spus clar : " PENTRU CA NU MI SE MAI SCOALA MIE !! "

poze cu noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anadomnica spune:

unducthable - super raspunsul... cum fac pe aici sa ma prapadesc de ras???

Acush vine bebe mult dorit!
http://tt.lilypie.com/MZWVm7.png

Mergi la inceput

Ana , spune-mi Diana , numele de user a fost al sotului la inceput ...

si noua ne-a placut cum le-a raspuns, am ras ca lumea cu totii

sunt haiosi foc si viata e frumoasa si trebuie sa le aratam celor care nu prea cunosc spatiul privat al unei persoane , ce inseamna, pana unde sa te intinzi cu intrebarile, sa invatam sa ii punem la punct , pentru ca ar fii prea mult ca mahalaua sa o mai suportam si pe asta ...
eu m-am detasat si le-am pus la punct pe cateva de la servici care mai aveau putin si urlau in gura mare cu intrebarea , le-am dat asa niste raspunsuri de sa le inghita sau sa le stea in gat de fapt

poze cu noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anadomnica spune:

DIANA - mare dreptate ai. Eu imi vine sa-i bat pe unii ! Oricum, fiind mai incisiva din fire raspund de multe ori cu intrebari la fel de incomode pentru persoana indiscreta; poate simte si ea ca tre sa se opreasca. :)) oricum am observat ca nu prea functioneaza. Probabil sunt oameni mai insensibili la asta. Le zic ca sunt rea si egoista si de aia nu am, na! Parca ce inseamna durerea noastra pentru ei? Am invatat sa fiu atat de rece... pur si simplu nu ma mai doare... prea tare :(
Sa ai succes la proiectul bebe si sa fiti tu si bb sanatosi! Iti doresc tie si tuturor fetelor care lupta sa va infloreasca burticile primavara asta. la toate! Si mai putina depresie ca nu face bine!!!

Acush vine bebe mult dorit!
http://tt.lilypie.com/MZWVm7.png

Mergi la inceput

Eu ti-am spus ce le spun : NU VA PRIVESTE !! CAND VOI FII GRAVIDA , SE VA VEDEA !

cine e prietena prieten adevarat , stie sa nu puna intrebarile care nu se pun ... , stiu bunul simt

celelalte ... tu stii ce sunt alea intrebari de mahala si ca mor ele de grija ta ?? uite asta inseamna

te pup si va pup diana

poze cu noi

Mergi la inceput