tauroaice(24)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns anangel_lexi spune:

Carmen, felicitari sotului pentru licenta!!!

de www.totsites.com/tot/mariacornelia" target="_blank">Maria Cornelia (20.09.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Eftimie C. spune:

Hello!
Lexi multumesc.Sunt tare mandra de el
Fug la mama la spital si apoi mergem la soacra-mea sa-si vada fiul frumos si destept
Ne auzim diseara!

Carmen E. si Eduard-Costin (28.02.2003)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns jenn spune:

Lexi,iti multumesc ca imi multumestiLa mine ai mai mult succes cu ciocolata...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Danelutza spune:

quote:
Originally posted by Eftimie C.
Am sot destept cu licenta si am beut toata duminica si azi din nou

Felicitari, astept si eu de baut

Daniela si micuta Isabella
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=53616" target="_blank">Nasterea printesei noastre, poze in casuta galbena de sus , www.dropshots.com/danelutza" target="_blank">filmuletze

Mergi la inceput

Sanatate la toti bolnaviorii ca vad ca sint multi

Lexi frumoase pozele, dar eu recunosc ca m-am infipt intii la ciocolata

Gabi K sanatate multa.

Carmen sanatate multa la toti.

Noi sintem bine, eu sint la a doua zi de cortizon pentru inflamatia de la degete, ieri mi-au facut o proteza pentru mina care e lungaaaa pina la cot, pe care o tin doar noaptea, cica sa se odihneasca muschiul. Miine va fi prima zi de ergoterapie, imi vor face masaj la muschi, ca acolo e problema nu la degete. Masajul va fi foarte, foarte dureros , dar sper macar sa-mi pot folosi mina ca si asa degetele ma dor si nu pot tine nici macar lingura cind maninca

Gata, va tuc pe toate in ordine analfabetica , dispar ca m-am plins suficient pe ziua de astazi.

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=53616" target="_blank">Nasterea printesei noastre, poze in casuta galbena de sus , www.dropshots.com/danelutza" target="_blank">filmuletze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns silar spune:

Carmen felicitari sotului.
Acu nici atat nu mai scot fata afara ca are otita , mi-e ciuda de mor, Mihaita al meu nu a facut niciodata si nu prea stiu la ce sa ma astept de la boala asta. Acu luam tratament cu Augumentin.
Pup si multe zile cu soare

Mergi la inceput

Silvia sanatate multa Mariutei. E urita otita, o dor urechiusele, -ici sa-i treaca repede.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabitz78 spune:

danelutza - si insanatosire grabnica. mey, tu treci p-aici din an in pasti si mai vrei sa-ti pastram si de baut?ntz, ntz, ntz.
silar - multa sanatate mariei. si stef a facut otita si a luat augmentin...si apoi am aflat ca a facut de la polipi si l-am operat. de atunci n-am mai avut probleme. pupici.
lexi - recunosc ca si eu tot la ciocolata m-am infipt mai intai!
pupici tuturor.
si dau si eu de baut!gaza mea are 4 luni!

http://s170.photobucket.com/albums/u270/cgaby/eliza/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabitz78 spune:

ps - puteti sa beti cat doriti ca spala gabik paharele, nu?
era o gluma....

http://s170.photobucket.com/albums/u270/cgaby/eliza/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns jenn spune:

Gabitz,sa traiasca Eliza!Creste dragalasa de ea!Am vazut poze-cum adica Nu sunt cuminte....mai mai...Silar, sanatate Mariei!Danelutza si tie multa sanatate,sper sa fie util masajul,chiar daca e dureros!Lexi,ti-am mincat toata cioco...

Mergi la inceput