tauroaice(24)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns gabitz78 spune:

jenn - fata e cinstita! pai ai vazut tu copil cuminte si baba frumoasa?
pupici.

http://s170.photobucket.com/albums/u270/cgaby/eliza/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anangel_lexi spune:

Gabitz, sa va traiasca gaza! Deja e domnisoara mare!
Jenn, cam greu sa terminati atata ciocolata, asa ca poftiti de mai serviti, ca izvorul nu seaca niciodata

de www.totsites.com/tot/mariacornelia" target="_blank">Maria Cornelia (20.09.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Eftimie C. spune:

Buna dimineata fetelor!
Imi pare rau sa aud de copii bolnaviori si de mamici suferinde.Otita, am facut de nenumarate ori si ma feresc de ea cat pot.Cred ca e cea mai dureroasa boala din cate am avut...
Danelutza ce s-a intamplat cu mana ta si despre ce proteza vorbesti?E atat de grav?
Gabitz am vazut ca pomenesti de polipi.Am fost la si ne-a spus ca e nevoie de mers cu Edi la un consult ORL pentru ca-l suspecteaza de polipi.Cum se manifesta si cum i-ati descoperit?E dura operatia?Da-mi mai multe detalii,please!

Daca ati terminat de baut pentru licenta sotului, luati de aici sampanie si fripturica, ca Edi al meu da de baut azi
AM 5 ANI!

Carmen E. si Eduard-Costin (28.02.2003)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns silar spune:

Sar'mana fetele pt urari si . Amandoi puiuti mei au polipi, dar un profesor ORL-ist din Iasi m-a sfatuit sa nu-i operez pana la 6-7 ani, asha ca mai asteptam.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns jenn spune:

LA MULTI ANI,EDI!Asta- i sabotaj la silueta-sampanie,cioco,asa des...mai slabesc eu ...

Mergi la inceput

carmen - la multi ani lui edi! sa creasca mare, sa fie sanatos si sa-i bucure pe parinti!pai baga ceva la inaintare!
a facut de 2 ori otita la inerval de 3 luni si sforaia.am fost la orl si ne-a zis ca are polipi foarte mari si trebuie musai operat. stef avea atunci 2 ani si 10 luni. operatia a fost f usoara, a durat 10 minute cu totul de cand l-a luat la sala pana s-a intors. si-a revenit in aceeasi zi.a putut manca orice. nu a avut urmari.
pupici tuturor.ma cheama datoria!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Eftimie C. spune:

Va multumim si va pupam!
Lasati grijile pentru silueta ca azi e petrecere mare si nu iert nici macar fetele care tin dieta!
Gabitz te las acum, dar nu abandonam subiectul cu polipii.Vreau mai multe detalii.Cat a stat in spital, cat dureaza pana se reface si daca are efecte secundare aceasta interventie.....
Fug la mama la spital si apoi la cheltuit bani cu printisorul

Carmen E. si Eduard-Costin (28.02.2003)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Danelutza spune:

... salutici si de la mine, am cetit dar nu pot scrie aproape nimic, ba da pot, dar cu mina stinga, ca am fost la masaj, mi-a recomandat repaos total. S-a speriat doctorul, cica muschi asa tare si muncit ca al meu, nu a mai intilnit pina acum.
Va tuc si mai revin cind imi trec durerile.

La multe luni, Eliza !
La multi ani, Edi !

Daniela si micuta Isabella
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=53616" target="_blank">Nasterea printesei noastre, poze in casuta galbena de sus , www.dropshots.com/danelutza" target="_blank">filmuletze

Mergi la inceput

carmen - pai dimineatza l-am internat, pe la 12 l-a operat si la 2 ne-a dat drumul acasa.singurul efect nasol a fost ca a vomat de cateva ori de la anestezie.atat!la 4 ore dupa operatie era ca nou!nici nu ziceai ca s-a intamplat ceva...era vesel si vioi.a trebuit sa stam o sapt in casa, in rest...nimik.
pupici. petrecere frumoasa...si sa pui poze!
danelutza - of,,,pai daca n-ai fost cuminte...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns jenn spune:

Recunosc ca am mincat deja tort azi,Ella are azi 20 de luni!Sampanie nu am voie ca iau tratament!Am vazut ca e 28 dupa ce am scris primul mesaj

Mergi la inceput