tauroaice(24)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Eftimie C. spune:

Doua vorbe si fug la culcarica.
Am sot destept cu licenta si am beut toata duminica si azi din nou Hei, nu dati, ca nu-s betiva, dar ocazia merita!
Edi si-a mai revenit.Acum 2 saptamani i-am dat Stodal....acum, desi aveam Eurespal in casa i-am dat Humex si restul produse naturiste.
Mama e mai bine.Ramane sub observatie.I-au bagat antibiotic si i-au schimbat o pastila de inima si i-au stabilit tensiunea in limite normale.Atat.Mai vedem maine.
Va si va ofer virtual o sampanie

Carmen E. si Eduard-Costin (28.02.2003)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabitz78 spune:

eeeeeee...stiam eu de ce intru dimineatza aici...sa beau eu toata sampania.asa ca fetelor, cu parere de rau, s-a terminat!nu mai e!am baut-o eu pe toata! sa fie intr-un ceas bun si sa folosesca diploma!
pupici tuturor.

http://s170.photobucket.com/albums/u270/cgaby/eliza/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gabi_K spune:

eee, mie mi-ati lasat doar paharele goale nespalate
Felicitari Carmen la sot destept!!!!
Io-s pe stodal de 3 zile, am bronsita, latru ca un magar:(

Gabi+Robert(20.05.1997)+Lili(17.05.2002)
poze

Totul despre alaptat!

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by Gabi_K

eee, mie mi-ati lasat doar paharele goale nespalate
Felicitari Carmen la sot destept!!!!
Io-s pe stodal de 3 zile, am bronsita, latru ca un magar:(

Gabi+Robert(20.05.1997)+Lili(17.05.2002)
poze

Totul despre alaptat!

hehehe...ca bine zici!
multa sanatate!

Mergi la inceput

'Neata!Ce frumoasa este viata!Si ce linistit e sotul meu!
Fetelor multumescNu disperati sunt pline magazinele de sampanie si cumpar imediat sa dau la toata lumea
Gabi daca totusi insisti cu spalatul paharelor, vezi ca am si doua chiuvete pline de vase de aseara Ma ajuti?Hai ca eu pana-mi beau nu functionez la capacitate normala.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns jenn spune:

Felicitari sotului,Carmen!Sanatate pt toata lumea!Aici iar ploua si au anuntat citeva zile cu precipitatii.Ce sa va fac,daca beti trebuie sa spalati si pahare...Ruxandra ce mai se aude cu job ul ala,te muti aproape de mine?

Mergi la inceput

Cred ca aseara a fost sampania cam rece ca azi m-am trezit cu durere de gat si tuse si acum iau antibiotic.
LuiEdi trebuie sa-i fac analizele saptamana viitoare si amandoi sa ne luam proba din gat
Mama e tot in spital Offfff!
Noapte buna fetelor!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ruxandra_sb spune:

Neata tauroaice. Si eu pe-aici.. cam bushita. Nu mare lucru.. da neplacut, un nas infundat, blabla.

Gabitz sper ca voi n-ati cules nimic. Si uite un ca aveam restanta.

Gabi, multa sanatate. Copiii sunt o.k.?

Jenn, job-ul nu-i al meu, ci al unei prietene. Multumesc pt raspuns.

Carmen, felicitari sotului pt licenta. Si tu i-ati repejor masina de spalat. Ma bucur ca mama ta e mai bine, chiar daca tot in spital.

Silvia, da de ce sa nu-i scoti afara?

Are mama doi flacai.. Matei (6) si Grigore (1)

Mergi la inceput

neatza.
carmen, ruxandra - multa sanatate!
ruxandra - nu m-am ales decat cu o febra musculara..de la graba!
pupam ginerica!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anangel_lexi spune:

Totusi am apucat sa vedem cate ceva. Mi-a placut faptul ca duminica seara erau o multime de magazine deschise, ceea ce in Germania nu vezi sub nicio forma. Mi-au placut mult ciocolateriile, berea cu cirese, cantaretii stradali, oamenii-statui, strada cu restaurante care aveau numai meniuri de peste, fructe de mare, scoici, etc...SUPER!
Va invit la un tur virtual, desi pozele nu au iesit grozave, iar la final, ca sa capatati energie, va ofer niste ciocolata belgiana.
Ruxandra, nu lucrez la Bruxelles ci in Luxemburg. Nu stiu sa-ti raspund la intrebare dar vad ca a facut-o jenn si ii multumesc. Eu habar nu am ce salariu brut am. Stiu doar cat iau in mana.

de www.totsites.com/tot/mariacornelia" target="_blank">Maria Cornelia (20.09.2006)

Mergi la inceput