CIC- propuneri jurnalistice

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Andries spune:

quote:
Originally posted by nicole2005

Mamici nu vreau sa va suparati pe mine dar tot "tipati" ca nu ajung cei 8 milioane pentru cresterea unui copil.
Asa e, sunt de acord cu voi.
Vreti ca indemnizatia sa fie mai mare, prin acest lucru insemnand ca acest cuantum sa fie de 85% din salariu. dar voi nu va ganditi si la mamicile care muncesc din greu si au poate nici salariul minim pe economie, pentru ca agentii economici au gasit tot felul de portite sa taie din salariu. Deci o mamica cu un salariu de 5 mil va avea indemnizatie de poate 4 milioane. Va putea creste un copil cu aceasta suma????

nicol
mami de puiut dulce ANTONIO 26 septembrie 2006

www.totsites.com/tot/puiantonio" target="_blank"> Antonio's site

Acum indemnizatia este 8 mil = 2 mil alocatie + 6 mil indemnizatie propriu zisa. Propunerea noua este: indemnizatia propriu zisa sa fie 6 mil sau 85% din media salariilor (12 salarii in urma parca), se alege suma mai mare. Deci mamele cu 5 mil salar, tot 6 mil vor primi.

Ipotetic fireste, pentru ca eu personal nu cred ca vor mari aceasta indemnizatie in nici un fel. Au bagat-o la categoria ajutor social si acolo ramane.

Andries

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns afibebe spune:

DEacord cu tine Andries.

AFIBEBE mamica fericita de Cristian Nicolae 22.08.2007

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns chris spune:

http://www.cdep.ro/pls/proiecte/upl_pck.proiect?cam=2&idp=8353

a mai trecut de o comisie, avizat favorabil!!!

Cristina 29+ si Mara(aproape 5 anishori)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lenca spune:

Buna fetelor, stiti cand are loc votarea propunerii in Camera Deputatilor? se auzise ca pe la sf lunii februarie.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pemagda spune:

Buna fetelor,
am semnat si eu petitia cu indemnizatia si sunt in total de acord cu voi. Stiu ca putem parea ipocrite ca avem salarii mari si altele au salarii mici, insa si noi avem credite si multe alte costuri mari, cum sa treci de la 28-30 de mil la 8 mil si cu un copil in plus? Cum incurajeaza ei natalitatea? Tocmai am auzit-o pe Lavinia Sandru spunand ca legea ajunge in Camera deputatilor, for decizional, poate da Dumnezeu si trece! Acum sunt gravida in 5 luni, sa dea Dumnezeu sa se aprobe pana nasc eu....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ina C spune:

ati semnat aici:

http://www.petitiononline.com/legemame/petition.html

"Sa nu cautati a face pe om mai bun prin ratiune, ci prin exemplu;nu incercati a misca decit prin emotie;sa nu credeti ca puteti trezi dragostea decit prin dragoste.Fiti ceea ce vreti sa fie celalalt.Viata voastra, iar nu cuvintele voastre sa fie o predica."(II.Fr.Amiel)

ina C 16+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andruskandu spune:

Am semnat!!!

Andreea lui Andreiut Puiut

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anka.san spune:

Salutare fetele!

Mai aveti noutati?
Eu am un puiut de 2 luni si in curand ar trebui sa depun cerere pentru CIC. Stie cineva daca - printr-o minune - se aproba aceasta lege se va aplica de la 1 ian 2008 sau de cand va fi publicata in Monitor?

Anka, Sorin si Andrei (17.12.2007)

poze Andrei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Fancy spune:

Ciao, fetelor.
Sunt din Timisoara...
Astept un bebe, sunt graviduta de 4 luni. Sper sa se intample ceva cu legea asta....Voi de unde aflati noutati despre "pasii" pe care ii parcurge?

Multumesc

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns chris spune:

Uite aici se pot urmari "pasii":
www.cdep.ro/pls/proiecte/upl_pck.proiect?cam=2&idp=8353" target="_blank">http://www.cdep.ro/pls/proiecte/upl_pck.proiect?cam=2&idp=8353

Se pare ca a primit raport de respingere de la Comisia pentru munca si protectie sociala, poate Marius ne explica daca mai sunt sanse.
Vad ca in 3.03 a fost inscrisa pe ordinea de zi a plenului Camerei Deputatilor.
Marius, te rugam, ne poti explica ce ar mai urma acuma? Ce trebuie sa se mai intample ca sa fie promulgata aceasta lege?

Mergi la inceput