CIC- propuneri jurnalistice
Dragilor, eu propun ceva care s-ar putea sa aiba rezultate rapide...macar sa incercam. Pe exemplul "taxei de prima inmatriculare" putem cere ajutorul Realitatii TV. Haideti sa scriem catre ei sa ne ajute cu un dmers jurnalistic in acest sens si poate mai tulburam putin apele si obtinem ceva din asta... eu asa sper!
Ce ziceti?
Raspunsuri
andini spune:
Adresa unde putem scrie este: http://www.realitatea.net/
sectiunea "tu faci Romania".
Cat mai multe mesaje catre ei... cu atat mai multe sanse sa miscam ceva!
Eu am scris deja acolo! Daca este cineva interesat de mesaj, sa-mi scrie.
Bafta!
Shobo spune:
da, o idee buna zic si eu!
eu am invitat fetele de pe topicul
http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=114248
sa vina aici si sa posteze mesaj catre Realitatea TV pt a obtine acest demers jurnalistic de care vorbeste sora mea, andini.
Eu apreciez orice initiativa in acest sens, numai ca ne tb multe fete care sa adere ideii!
Bafta!
Mamica lui Codrin din 21.02.2005 si in sapt 38
andini spune:
A mai scris cineva acolo?? sau nu e nimeni interesat?? hai, ca mai este o sansa acum in februarie, tot se va discuta acest aspect!
vali_delide spune:
Buna...eu ar trebui sa intru de azi in CIC...si mi se pare o mare bataie de joc faptul ca voi fi obligata sa-mi cresc copilul cu cei 8 milioane...oare ei, domnii guvernanti, se gandesc vreo secunda la acesti copii, atunci cand vin si spun cu nonsalanta ca "sunt suficienti".
Eu am semnat petitiile si sunt de acord cu orice fel de initiativa menita sa ne ajute pe noi, mamicile si pe puii nostri,sa beneficiem de drepturile noastre fundamentale. Dar sunt f. pesimista in ceea ce priveste schimbarea in bine...
Felicitari pt. subiect!
Valentina, cea mai fericita de Andreea Stefania (07.12.2007)
www.flickr.com/photos/14121585@N04/sets/url" target="_blank">pozici cu printesa roz
andini spune:
Exista si numarul de telefon 021/316 00 03 (Realitatea TV) la care putem suna si transmite acelasi mesaj.
Bafta!
ankalaura spune:
Unde gasesc sectiunea?
La TU FACI ROMANIA este doar despre taxa auto. Ma uit eu aiurea?
Anca 18+
Catalin spune:
Anca, nu te uiti aiurea; acum e in dezbatere problema taxei pentru prima inmatriculare insa oricine poate propune la adresa martorocular@realitatea.net o noua tema de discutie, cum ar fi indemnizatia pentru cresterea copilului - 85% din salariu.
Catalin
Think pink!
andini spune:
Catalin, multumesc pentru completarea ta!
As vrea sa stiu totusi daca a mai scris cineva acolo?! Eu am dublat deja mesajul si sper s-o faceti si voi!
Bafta!
, mami de Vladut (05.10.2007)
nicole2005 spune:
Mamici nu vreau sa va suparati pe mine dar tot "tipati" ca nu ajung cei 8 milioane pentru cresterea unui copil.
Asa e, sunt de acord cu voi.
Vreti ca indemnizatia sa fie mai mare, prin acest lucru insemnand ca acest cuantum sa fie de 85% din salariu. dar voi nu va ganditi si la mamicile care muncesc din greu si au poate nici salariul minim pe economie, pentru ca agentii economici au gasit tot felul de portite sa taie din salariu. Deci o mamica cu un salariu de 5 mil va avea indemnizatie de poate 4 milioane. Va putea creste un copil cu aceasta suma????
nicol
mami de puiut dulce ANTONIO 26 septembrie 2006
www.totsites.com/tot/puiantonio" target="_blank"> Antonio's site