Aspirante optimiste > 20 ani (258)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns oanaiacovita spune:

Fetlili, eu pap . Va invit si pe voi...
SI apoi un paharel..asa micutz...

Oana
iepurasule ne aduci un bebe?!

my pictures
visul

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns claudela spune:

Oana, poftesc si eu la o pizza de ceva vreme...asa ca nu refuz o bucatica...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns marynik spune:

Am venit.....analizele sunt varza....
Deci , am fost la eco , din punctul asta de vedere totul e frumos si la locul lui
Ovare ok, folicul , tot ce trebe , endometru frumusel , pana aici toate bune
Tipa la care am facut eco este la aceeasi clinica unde este si dr meu ginec si unde mi am facut analizele
Si zice , hai sa ne uitam in calculator sa vedem daca ti au venit si analizele
Si sunt varzaaaa
O dereglare hormonala de toata frumusetea
LH mic , o prolactina marita cu care in veci nu aveam cum sa raman eu gravida , si mai era ceva naspa pe acolo dar nu mai stiu care ca nu mi le a scos la imprimanta
Ma duc maine dim la dr meu sa ma lamuresc
In orice caz , pe de o parte m am linistit , chiar daca analizele nu sunt deloc incurajatoare
M am convins ca nu sunt eu nebuna si ca intradevar aveam o problema pe undeva si ma bucur ca am descoperit o
Acum mai ramane de vazut daca si o pot rezolva , asta e cel mai important

Deci fetelor , mergeti la medic !!!
Nu va mai culcati pe o ureche si nu mai asteptati sa vina minunea cand vrea ea
Daca au trecut 3-4 luni si nu sa intamplat , fuga la dr si descoperiti ce aveti ca pierdeti timp pretios
Faceti toate investigatiile posibile , daca dr nu vi le cere , insistati voi
E vb de sanatatea voastra
V am pupat si nu va suparati pe mine cand insist sa mergeti la dr

O vesnica aspiranta
Lupta pentru bebe

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns noname spune:

Oana, pofta buna!!!!
Marynik imi pare rau ca nu ti-au iesit bine analizele,dar sper din tot sufletul ca medicul tau sa iti rezolve problemuta si sa ai si tu bebele tau cat mai repede.Si cu suparatul stai linistita, ca nu cred eu ca se supi nimeni pe tine ca tu esti o fata dulcika foc.

Vreau si eu sa fiu
hai la mama!!!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinushca spune:

marinik, ai dreptate sa stii... bine ca ai aflat de unde vine problema. Pana la urma hormonalele sunt cea mai concludenta metoda pentru femeile care au probleme. O sa le fac si eu luna viitoare. Mai ales ca mam ingrasat, mi s-au ingrasat si tenul si parul foarte mult, ma dor neobisnuit de tare sanii dupa ovulatie, etc. Si o sa incepi si tratament, nu? Tin pumnii!

Intrebare: Ziua 23 din 36. Deficienta de progesteron dovedita (2,24 in ziua 21 - limita minima fiind 2,4) - imi pun Utrogestan din seara asta pentru eventualitatea ca s-a prins ceva ?

http://tt.lilypie.com/xw0yp2.png - ticker, ok ?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns marynik spune:

Alinushca , probabil ca voi incepe un tratament , nu stiu ce si cum ca inca nu am vb cu dr meu
Ma duc maine
In orice caz , din ce am mai citit eu pe ici pe colo , sansele sa raman gravida cu rez astea sunt enorm de mici
Probabil ca va fi cazul sa merg la un endocrinolog

Despre intreb ta cu utrogestanul , daaaaa , ia l neaparat !!
Iti tin pumnii sa fie cu noroc
Tu in afara de progesteron ai mai facut si altceva ?

O vesnica aspiranta
Lupta pentru bebe

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinushca spune:

Abia astept sa vaz ce iti spune doctorul. Dar din cate am vorbit eu cu Calomfi cand ai probleme cu analizele astea se intra in reproducere asistata si se dau anumite pastile in anumite zile. De fapt probabil ca trebuie sa mergi la un doctor ginecolog specializat pe infertilitate. Astia se pricep la analizele pe care le-ai facut. Mi-e mi-a dat Tutu sa fac analizele pe care le-ai facut tu. Dar abia daca imi vine cilul am sa le pot face. Si apoi mai departe se ocupa el.
Altceva nu am mai facut in afara de progesteron, dar fac sigur luna viitoare. Am citit deja multisor despre analizele pe care mi le-a dat. Uite ca Endocrinolog o sa merg la dr. Paun la Medicover.
Succes maine!

http://tt.lilypie.com/xw0yp2.png - ticker, ok ?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oanaiacovita spune:

Marynik, imi pare rau pt analize...
Dar pt dereglari exista tratament...bine ca ai descoperit...
Si aici te sustin in ideea ta de a face toate analizele...multe chestii le invatam aici, dar cel mai important este sa cautam problemele...
Eu care credeam ca dau prea mare importanta subiectului, dar e foarte adevarat ca daca ai niste analize mici, in veci nu ramai gravida si se pierde timp pretios...
Te pup dulce...si astept sa vad ce iti zice medicul...ce tratament iti da...DAR VA FI BINE...cu siguranta...

Oana
iepurasule ne aduci un bebe?!

my pictures
visul

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns flo.flo spune:

Marynik imi pare rau ca nu ti-au iesit analizele tocmai bune dar sa stii ca si eu stiu ca pentru dereglarile hormonale exista tratamente _ cel mai bine iti va spune medicul. Totusi e foarte bine ca ai aflat ce este in neregula si stai linistita ca se va rezolva. Am facut si eu dozarile hormonale acum un an la Parhon iar tipa care mi le-a facut si pe care o cunosteam mi-a povestit ca ea a avut dereglari hormonale foarte mari iar acum avea o fetita superba de 3 anisori. Asa ca fii optimista si sa vezi ca se va rezolva.
Codruta, multumesc frumos pentru incurajari dar nu stiu de ce nu prea imi vine sa cred ca as fi cu toate ca simptome as cam avea dar la fel de bine am si simptome ca imi vine ciclul
Eu ma chinui de muuuult timp sa fac un bebe asa ca nici cand o sa am 10 teste pozitive nu o sa+mi vina sa cred.
Sa de DD sa nu imi vina nici maine uratii, sa nu ii mai vad ca ii urasc din tot sufletzelul meu
Noapte buna fetelor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CrisaS spune:

Pai bine sora meaaaaaa MRYNIKAAAAAAAA, cind ne plingeam una pe umarul celeilate si iti spuneam daca ai fost la dr..ai zis ca DAAAA si ca e totul ok..si nu intelegi de ce nu ramai!!!
Sa nu te trag eu pe tine de codite????
Bine macar ca e rezolvabil!!!!Nu?
Si aspiranta care a deschis capitolul schimba bre si ''sarbatoritele lunii FEBRUARIE!!!
Bei si am si eu o intrebare stresul asta ....afecteaza numai daca e la femeie sau si gigeii ii afecteaza...ca aseara am aflat de ce e barbatul meu stresat de vreo doua luni...da e stresat rau..am discutat aseara ca nu se merita sa fie stresat din cauza tuturor idiotilor.Un nemernic de la servici ii maninca pe toti de cur ...ii barfeste ca nu fac nimic ca la la al si amaritii ii fac si munca lui.Javre sint si aici ce caractere infecte.Voi ce mai facetiiiii yubi esti graviiiii?
Crisa

In asteptarea lui bebe mic!!

Vreau si eu sa fiu

Mergi la inceput