Aspirante optimiste > 20 ani (258)
Raspunsuri - Pagina 8
CrisaS spune:
quote:
Originally posted by claudela
Am ramas singurica aici...asa ca fug si eu la o...
Acu` cand ai mai venit si tu pe-aici...ai ramas singura!!!Ai plecat?Ce mai zici Clau?
Burticoasele ce mai fac?Mai dau vreun semn?
Crisa
In asteptarea lui bebe mic!!
Vreau si eu sa fiu
noname spune:
Buna Crisas!
mama pe ea de fata. Ce faci, te distrezi?
Cat stai in concediul asta sa te destresezi si sa te duci acasa cu forte proaspete sa o pui de un Bb.
Vreau si eu sa fiu 
Bb hai la mama!!!
pamy_ggg spune:
buna fetele
Eu am facut duminica asta a 2 a inseminare.Am avut 3 foliculi dintre care 2 pe dreapta unde trompa nu prea e ok.Si sotul are asteno dar dr Matei mi-a zis ca a avut ce alege .Acum sa vedem....
Stiti eu aseara in ziua 4 de la insemin am avut asa niste intepaturi in uter destul de puternice nu au tinut mult .Ciudat e ca pana acum nu am mai simtit asa.Poate e doar in mintea mea? Voua vi s-a intamplat?
pamy
noname spune:
[quote]Originally posted by pamy_ggg
buna fetele
Eu am facut duminica asta a 2 a inseminare.Am avut 3 foliculi dintre care 2 pe dreapta unde trompa nu prea e ok.Si sotul are asteno dar dr Matei mi-a zis ca a avut ce alege .Acum sa vedem....
Stiti eu aseara in ziua 4 de la insemin am avut asa niste intepaturi in uter destul de puternice nu au tinut mult .Ciudat e ca pana acum nu am mai simtit asa.Poate e doar in mintea mea? Voua vi s-a intamplat?
Buna pamy! Eu nu am facut pana acum inseminare , deci nu stiu ce sa iti spun.Ma pregatesc si eu sa fac, dar cred ca peste 3 luni o sa fac.
Sa dea Dumnezeu sa fie Bb
Vreau si eu sa fiu 
Bb hai la mama!!!
CrisaS spune:
quote:
Originally posted by noname
Buna Crisas!mama pe ea de fata. Ce faci, te distrezi?
Cat stai in concediul asta sa te destresezi si sa te duci acasa cu forte proaspete sa o pui de un Bb.
Vreau si eu sa fiuBb hai la mama!!!
Stau pina duminica si in concediu sant numai eu
Te pup si eu,
Crisa
Vreau si eu sa fiu
yubi spune:
Fetelor sunt disperata
,nu prea pot sa-mi revin din soc.Ieri la pranz mi-am mai facut un test,ca am zis sa vad si eu a doua liniuta mai intensa,dar mi-a iesit la fel de pala.Mi-am zis ca poate din cauza ca nu e cu urina de dimineata(desi la o intarziere de 6 zile nu prea mai conta)asa ca azi dimineata mai facui un test care este negativ 
.Am pastrat toate testele si se vede clar liniutele la celelalte.Nu cred ca poate utrogestanul luat vaginal sa modifice testele de sarcina.Se pare ca am gasit o policlinica unde se lucreaza beta hcg ,dar trebuie sa sun la 12 sa-mi spuna sigur.http://bd.lilypie.com/2vjJp2.png
oanaiacovita spune:
Yubi, ce test ai facut de a iesit negativ?
Poate e expirat sau nu e bun.
Nu fi suparata ca il superi si pe bebe mic.
Alte simptome ai?
Oana
iepurasule ne aduci un bebe?!
my pictures
visul
oanaiacovita spune:
Am uitat sa dau o
...e acum luata de pe foc...
Va invit...![]()
Oana
my pictures
visul
marynik spune:
quote:
Originally posted by CrisaS
Pai bine sora meaaaaaa MRYNIKAAAAAAAA, cind ne plingeam una pe umarul celeilate si iti spuneam daca ai fost la dr..ai zis ca DAAAA si ca e totul ok..si nu intelegi de ce nu ramai!!!
Sa nu te trag eu pe tine de codite????
Bine macar ca e rezolvabil!!!!Nu?
Vreau si eu sa fiu
Stii fooartee bine ca eu numai pe la dr stau !
Daca nici eu nu merg la dr....
Si tot ce am facut pana acum au iesit perfecte
Dar asta nu ma facut sa ma culc pe o ureche si am insistat cu analizele pana cand uite ca am descoperi ca am ceva
Simteam eu ca e ceva in neregula si uite ca am avut dreptate
Si sunt mandra de mine pt asta
Daca e rezolvabil...nu stiu..voi vedea
Dar nu ma dau batuta ca eu sunt o luptatoare
Te pup
O vesnica aspiranta
Lupta pentru bebe
oanaiacovita spune:
Marynikule...
Ce draga imi esti, luptatoarea noastra...
Oana
my pictures
visul

...