Aspirante optimiste > 20 ani (258)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Codruta27 spune:

Pai si o poza cu freza noua, mai Oana??

Daca se mai lasa asteptat VIPul asta al tau, cred ca nici bani de buzunar nu o sa pupe, nu-i asa, Noname??

http://bd.lilypie.com/Xt2tp2.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns flo.flo spune:

felicitari noname ca tea-i lasat de tigari. Eu am deja 5 luni de cand le-am lasat si ma simt nemaipomenit. Si eu eram fumatoare inflacarata - iubeam tzigara din tot sufletul meu. E o mare realizare a mea ca am reusit sa ma las- nici eu nu stiu cum am reusit. Probabil ca dorinta de a avea un bebe sanatos m-a determinat.
Nu vreau sa sperii dar sa stii ca primele 2-3 luni sunt grele. Mai ales daca ai o zi proasta, sau nervi trebuie sa fii tare si sa nu cedezi dorintei de a-ti aprinde o tzigara in ideea ca te vei calma. Dar dupa 4 luni nici nu te mai gandesti la tzigara. Felicitari inca o data

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns noname spune:

Codruta bani de buzunar ii dau, dar ii dau la nastere o mama de bataie sa se invete cu greul de mic
Chiar glumesc ca nu am ce sa fac.......

Vreau si eu sa fiu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns claudela spune:

Nu e voie bataita la bebe mic...

Mergi la inceput

Mersi flo. Sa stii ca imi vine cateodata sa imi aprind un pachet nu una, dar ma abtin. Sper din tot sufletul sa nu mai ma tenteze si saa ma apuc iar de fumat.
Clau, stiu fata ca nu e voie bataitza la bebici, dar dak nu mai vine, il amenint si eu ca poate i se face frica si vine mai rpd

Vreau si eu sa fiu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Codruta27 spune:

Va pupa mama, si va doreste o seara frumoasa, plina de ce vreti voi!!

Pe maine, la cafeluta!!!

http://bd.lilypie.com/Xt2tp2.png

Mergi la inceput

Pupici si de la mine Codruta!!!

Vreau si eu sa fiu
hai la mama!!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns claudela spune:

Am ramas singurica aici...asa ca fug si eu la o ...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dany83 spune:

salutare fetele
va rog spuneti mi si mie dc ovulele polygynax decaleaza ovulatia?s a confruntat cineva cu aceats sit?incerc sa ramn insarcinata si am descop o minca sec\retie pt care doctorul mi a vrecomd 6 ovule....tb sa ovulez pe 4 dar am auzit ca se poate decala de la aceste ovule pt ca au antibiotic

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dany83 spune:

e adev ca poti ramane mai repede dc iei antibiotic ?sau este doar un mit ?ca m am saturat sa ma amagesc si bb asta nu mai vine..ma gandeam ca poate totusi sunt bune la ceva si ovulele astea ....

Mergi la inceput