Pacientele optimiste si gravi dr. Tutunaru cap. 49
Raspunsuri - Pagina 19
felix76 spune:
Alinushca! daca ai un nivel ridicat de progesteron (adica duphaston sau utrogestan sau orice alt medicament sau ceai care creste progesteronul) creierul ii comanda endometrului sa creasca si ovarului sa nu mai dea drumul la ovul crezand ca deja a ovulat. In mod normal progesteronul creste NUMAI dupa ovulatie. Daca iei duphaston=progesteron, nexam ovulatie. Deci nu lua acest medicament decat dupa ce ai ovulat (asta se vede la monitorizari).
Rocsy sa ne spui cum stai cu foliculii!
Lalitica, da-ne, te rog, detaliile spermogramei sa vedem si noi.
Rezultatul este posibil sa nu fie chiar asa de infricosator. Sotului meu i-a pus diagnostic de oligo si avea 17 milioane/ml deci era aproape de normal. In schimb are si asteno, ca mobilitatea a este 0%.
Fetele, cum sta IDS-ul cu renovarile? Sotul se duce pe 16 februarie pt spermograma si sper sa nu il astepte o buda pt recoltare!
Va pupicesc!
Felix
alinushca spune:
Felix, merci! Am sapat si eu prin net si am citit chestii similare. Plus ca pe fertilityfriend unde imi tin TB se vede pe chart-urile fetelor care iau Progesteron ca toate iau dupa ce au ovulat...
Dar 2 doctore (gineco si endocrino) mi-au zis aceeasi chestie... sa iau din ziua 12-14 cand eu ovulez in ziua 21... ?? Sunt duse ? Sau poate mai e ceva ce nu stim noi care conteaza ? Tre sa vb cu Tutu, dar ajung abia peste vreo 2 sapt. Merci!
http://tt.lilypie.com/xw0yp2.png - ticker, ok ? ![]()
lalitica2000 spune:
pe scurt datele spermogramei sunt:
aspect:neomogen
concentratie: 2,2 mil/ml
viabilitate: 60%
mobilitate: a=0/b=30/c=30/d=40
totala: 60%(la 1h)
progresiva: 30% (la1h)
forme imobile: 40%
indice de mobilitate: 204
forme normale (WHO): 21%
FSC WHO (spermatozoiziz functionali): 600.000/ml
intr-un final mi-a raspuns si mie cineva la laborator, asa ca maine ma duc la Dr.matei. sunt curioasa ce tratament va recomanda.va tin la curent
magdita spune:
Neata tutunici,
Ce faceti pe pagina 2? Chiar nu mai aveti noutati?
Georgia, Rocsy, cum merg monitorizarile?
Fetelor, Anaconda
este azi in z14 de la inseminare !
Si Pamy
e cam in aceeasi situatie, zilele astea trebuie sa faca testul !
Haideti sa le facem galerie si sa le tinem pumnii sa fie cu ochisori !
Avem mare nevoie sa auzim de noi gravidutze !
Haideti fetelor cu rezultate pozitive !!!!

magdita
aspiranta din aprilie 2004
"Am invatat ca indiferent cat de mult suferi,
Lumea nu se va opri in loc pentru durerea ta."
"Avem timp" - Octavian Paler
www.flickr.com/photos/12786534@N04/" target="_blank">poze
bebe2008 spune:
Buna fetelor!
Imi facu curaj sa va scriu desi inca nu mi-am revenit, inca nu constientizez ce mi se intampla....
Test de sarcina POZITIV dupa aproape 2 ani de incercari, monitorizari, laparo.....
Nu imi vine sa cred.... Sper ca de data aceasta sa fie totul bine si sa duc sarcina la termen. Am mare incredere in doctorul nostru ca ma va ajuta.
Astazi merg la el sa-mi spuna mai multe despre sarcina.
Va pup, va doresc ce mi se intampla mie acum si va rog sa-mi tineti pumnii.
super98 spune:
FELICITARI bebe!!! Tu cand ai facut laparo? Eu abia pe 12 febr ma duc la prima monitorizare dar vreau sa stiu ca in cazul ca ajung si eu la laparo ca din cat am citit aici...e f buna.
maria08 spune:
Bebe 2008: FELICITARI!!!!! O sarcina usoara!!!!! Te asteptam cu detalii dupa intalnirea cu T.....poate ne povestesti mai multe.....
Iyoana spune:
Bebe2008 FELICITARI, sarcina usoara si la termen!!!

Si ma alatur galeriei Magditei
pentru Anaconda si Pamy

O zi frumoasa si un weekend linistit!
iyoana
Anul asta se intampla ceva!
magdita spune:
Bebe2008
FELICITARI DIN SUFLET !!!!!!!!!

Nu am cuvinte sa spun cat de mult ma bucur !!!!!!! Si tu stii asta, mai ales ca amandoua am fost laparoscopiate in acelasi interval de timp, avem endo si sotii nostri sunt cam in aceeasi situatie !!!
Doamne ajuta sa iti dea Tutu vesti bune, sa ne povestesti neaparat cum a decurs intalnirea cu el !
magdita
aspiranta din aprilie 2004
"Am invatat ca indiferent cat de mult suferi,
Lumea nu se va opri in loc pentru durerea ta."
"Avem timp" - Octavian Paler
www.flickr.com/photos/12786534@N04/" target="_blank">poze