Pacientele optimiste si gravi dr. Tutunaru cap. 49
Raspunsuri - Pagina 20
lalitica2000 spune:
bebe2008, FELICITARI. Speram ca in curand toate sa iti calcam pe urme.
Anaconda si Pamy, am pumnii stransi pentru voi, ca testul de azi sa iasa pozitiv
bebe2008 spune:
Va multumesc f mult pt incurajari
Am ramas insarcinata in cea de-a doua luna dupa laparo.
Super: eu am facut 4 luni monitorizari, apoi m-a programat pt laparo - peste inca 3 luni.
In tot acest timp nu am avut nici un rezultat pozitiv.
Dar dupa laparo (unde mi-a gasit 2 puncte de endometrioza) am ramas insarcinata. Vreau sa mentionez faptul ca nu am urmat tratamentul cu diphereline.
Revin cu vesti dupa intalnirea cu doctorul nostru.
bebe2008 spune:
Magdita
tu stii acum ce e in sufletul meu!
Iti multumesc si vin cu vesti.
Ma rog la Dumnezeu sa ma ajute sa duc sarcina la termen.
Sa am un copil sanatos.
Altceva nu imi mai doresc.
Va pup pe toate si va multumesc!
magdita spune:
Bebitza

Sunt alaturi de tine !
Sa iei acid folic, probabil tratament de sustinere o sa iti dea Tutu dupa ce confirma sarcina ecografic.
magdita
aspiranta din aprilie 2004
"Am invatat ca indiferent cat de mult suferi,
Lumea nu se va opri in loc pentru durerea ta."
"Avem timp" - Octavian Paler
www.flickr.com/photos/12786534@N04/" target="_blank">poze
magdita spune:
Bebitza

Sunt alaturi de tine !
Sa iei acid folic, probabil tratament de sustinere o sa iti dea Tutu dupa ce confirma sarcina ecografic.
magdita
felix76 spune:
Bebe2008 felicitari! Prin rezultatul tau pozitiv ne dai si noua, celor care am facut laparo de curand, foarte multe sperante! Asa ma bucur pentru tine!!!! Iti doresc o sarcina usoara de care sa va bucurati foarte mult!
Anaconda, Pamy voi ce vesti bune ne aduceti? Se pare ca vin berzele din tarile calde! La rugam sa ne aduca si noua bebelusii doriti!
Lalitica, din pacate e cam rau rezultatul spermogramei sotului tau! Mai bine mergeti sa il vada si un urolog! Ar putea fi suspect de varicocel.
Va pup fetelor, sper ca primavara aceasta sa ne implinim visul mult asteptat!
Felix
anaconda2 spune:
Fetelor , va multumesc ca faceti galerie pentru noi ,cele care asteptam un verdict zilele astea (....si ptr Pammy ) , insa eu vreau sa va spun ca....sunt trista si dezamagita 

. Va spuneam zilele trecute , ca in ziua 11 de la inseminare am facut bhcg si a iesit valoare 2 !(de ce 2 , si nu ..zero , daca e sa fie negativ!? ) Ieri , in a 13 zi de la inseminare , am facut test de urina ...care si ala a fost nega ! astazi , in ziua 14 , cand trebuie sa-mi vina si cm de fapt (e ceas la mine) , am mai facut un test de dimineata . Si iar nega !! nu stiu ce sa mai zic...
Nu stiu daca mai pot spera luna asta intr-o minune ! daca era sa fie....macar testul de astazi ar fi trebuit sa fie pozitiv , nu ? sau cel putin sa vad cu lupa cea de-a doua liniuta...macar pala , dar sa fie acolo !! asa , as mai fi avut o speranta...
Credeti ca inca mai trebuie sa astept 1-2 zile ?? eu cred ca am ratat prima inseminare...
Dar va urma a doua ...si sper sa fie si ultima ! ca nu ma las...
mada23 spune:
Bebe2008...

FELICITARI!!!, m-am bucurat cand am auzit vestea, acum exact o luna ne intrebai la endo, de ce inca te mai doare burtica
, Bunul Dumnezeu sa te ajute sa duci sarcina bine la termen, ar trebui sa intri si la endo sa povestesti, ne dai speranta ca se poate .Tot binele din lume ti-l doresc.
in 2008 miracolul va veni pe strada mea...madutz
http://tt.lilypie.com/7qKBp2.png
magdita spune:
Anaconda
, incearca sa nu te mai stresezi. Poate e prea devreme pentru test. Asteapta sa vezi daca iti vine, si daca intarzie fa un test. Avem un exemplu de tutunica, Marinar, mamica de Emma, careia nu i s-a pozitivat nici un test de sarcina. S-a vazut numai la ecograf sarcina. Asa ca nu iti pierde speranta. Iti tin pumnii in continuare !
magdita
Iyoana spune:
Dragele mele, va invit sa pastrati aceeasi atmosfera de optimism si voiosie si in noul capitol cu tutunici!
iyoana
Anul asta se intampla ceva!