Pacientele optimiste si gravi dr. Tutunaru cap. 49

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns lalitica2000 spune:

la noi e pb mare cu spermograma, care a iesit tare nasol(oligoastenoteratozzospermie). sper totusi ca dupa ce o sa primeasca un tratament sa-i mai cresca nr de spermatozoizi. nici nu stiu care sunt mai grave pb legate de infertilitate la femei sau la barbati...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns magdita spune:

Georgia, Lalitica, mersi pentru informatii. Probabil o sa o sun pe dna dr.Matei inainte de a veni in Bucuresti si la fel voi proceda si cu dr.homeopata.
Anaconda, poti sa ii trimiti sms. La mailuri nu stiu daca are timp sa raspunda.
Rocsy, bafta la monitorizari. Vezi ca ceaiul de napraznic se ia dupa ovulatie, asa am citit. Sa te informezi bine inainte sa te apuci sa il bei.
Va pup pe toate si bafta multa la monitorizari !

magdita

Am invatat ca indiferent cat de mult suferi,
Lumea nu se va opri in loc pentru durerea ta.
"Avem timp" - Octavian Paler
www.flickr.com/photos/12786534@N04/" target="_blank">poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns georgia_c spune:

lalitica2000, parca ti-am mai scris despre asta dar ... deh , baba nu stie sigur.. si atunci prefer de 2 ori , decat deloc ... so , sotului tau i-a interpretat dr matei , spermograma ?

Coincidenta este felul lui Dumnezeu de a ramane anonim
Albert Einstein

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rocsy2007 spune:

eu deja am inceput sa beau dar nu il fac cum scrie acolo. il fac mai slab. nu am stiut ca dupa ovulatie. bine ca mi-ati zis. am baut ieri o cana. sper sa nu aiba ceva. beau dupa ovulatie. oricum nu pun mare baza in ceai . incerc si eu.

pentru a obtine ceva trebuie sa vrei cu adevarat
http://tt.lilypie.com/XILYm5.png

Mergi la inceput

draga georgia, mi-ai mai spus tu (deci nu ai ajuns destul de baba :)) , dar vezi tu pb este ca dau greu de Dr. Matei, tot sun la laborator si nu-mi raspunde nimeni si nu m-as duce asa la nimereala ca poate nu o gasesc la laborator si ma duc degeaba ca n-are cine sa-mi interpreteze spermograma. chiar si acum 5 min am sunat dar nu-mi raspunde nimeni.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinushca spune:

Tutunici, care se inhama la misiune importanta? Care ajunge curand la dr.T?

Multi doctori zic (si mi-au zis si mie 2 -endocrinolog si ginecolog) ca nu-i nici un bai sa iei Duphaston inainte de ovulatie ca nu influenteaza in nici un fel ovulatia.

Pe cand pe site-ul dansului am citit de mai multe ori ceva de genul "daca ati luat duphastonul din ziua 15 ma intreb cum ati vrea sa ramaneti insarcinata. duphastonul il luati nu intr-o zi anume din ciclu ci numai DUPA ce s-a certificat producerea ovulatiei. ori ciclul dvs pare a fi cu mult mai mare decat 28 de zile. " deci ca nu e bine.

Il poate intreba cineva (sau a intrebat cineva deja) DE CE nu trebuie luat progesteron inainte de ovulatie?
Ati lamuri multe minti ingrijorate. Eu ajung la el abia peste 2 saptamani...

http://tt.lilypie.com/xw0yp2.png - ticker, ok ?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns georgia_c spune:

lalitica2000, nu amana tratamentul sotului caci este unul de lunga durata; diagnosticul sotului tau este asa :
1.oligo-putini
2.asteo -lenti
3.terato-forme atipice
4.zoo-infectie
deci , are 4 categorii care trebuie imbunatatite , prin operatie , tratament ...etc... ideea e ca , nu se imbunatatesc toate in acelasi mod si ritm ..so .. io nu vreau sa te sperii , departe de mine , dar suna la ids , pana pica butoanele de pe telefoanele fetelor alora de-acolo (sfat :suna dupa 12), ca sa ai o discutie cu dr matei .. sper sa nu te fi stresat prea tare ...aaa... si inca ceva ... din cate stiu eu , dr matei are program la ids , miercuri si sambata

Coincidenta este felul lui Dumnezeu de a ramane anonim
Albert Einstein

Mergi la inceput

draga georgia, mersi de pont. astazi am sa stau pe telefon pina reusesc sa ma programez pentru sambata sa vedem ce va zice Dr.Matei.treaba e ca daca il recomanda pentru ceva analize in plus sau pt operatie vom trebui sa cam amanam pentru ca sotul meu e detasat 3 luni de zile la sibiu si ne vedem doar prin week-end-uri

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rocsy2007 spune:

neatza fetelor! azi merg la prima monitorizare dupa laparo. incepe lupta cu infertilitatea

pentru a obtine ceva trebuie sa vrei cu adevarat
http://tt.lilypie.com/XILYm5.png

Mergi la inceput

draga rocsy multa bafta la monitorizare si tine-ne la curent

Mergi la inceput