Pacientele optimiste si gravi dr. Tutunaru cap. 49
Raspunsuri - Pagina 17
mmc_nd spune:
georgia_c, neata! Endometrul trebuie sa aiba cel putin 8mm la ovulatie. El mai creste pana la sfarsitul ciclului. Dar desigur exista si exceptii de la regula, atunci cand sarcina "se prinde" si pe un endometru mai subtire.
felix76 spune:
buna!
Si pe mine ma intereseaza ce se intampla la IDS pentru ca si sotul meu se va duce luna aceasta la spermograma.
ad_b, de ce nu iti scrii tu toate intrebarile pe o hartiuta si i le adresezi Doc la consultatie? El este mai tacut de felul lui si daca nu il intrebi tu nu iti va spune din proprie initiativa. Eu iti sugerez sa alegi interventia laparoscopica, iti revii mult mai usor iar riscul aparitiei aderentelor este foarte scazut la aceasta operaptie fata de cea clasica.
alina, felicitari pt ovulatia naturala. Sotul cum sta cu spermograma? Doc. lucreaza cu dr. Matei care, se pare, e cea mai buna pe acest domeniu si da cel mai complet rezultat. Alte spermograme, facute de alti dr. sau biologi, nu le ia in considerare.
georgia, vacanta placuta la munte!
crisarh, intreaba la celelalt topic, "durerea unei pierderi de sarcina" fetele de acolo sigur te vor lamuri.
Va pup,
Felix
merdan spune:
!
KoraPop nu prea mai fac nimic in privinta bb-ului.Dar nici n-am mai intrat pe-aici, am avut o perioada oribila cu probleme atat la serviciu(reorganizari si restructurari) cat si in plan familial(unul din parinti bolnavi) asa ca de voie de nevoie am abandonat o perioada proiectul FIV. Dar acum ca s-au mai asezat lucrurile reintru in lupta.
Nu de alta dar am medicatia deja cumparata si analizele facute(nici nu mai stiu daca sunt valabile) si ieri mi-am facut programare pt. 28 febr si la MedLife sa vad ce mi se spune si acolo.Sunt cam dezorientata nu prea stiu incotro s-o iau cu Fiv-ul asta, stiu ca in mare parte depinde de organismul nostru dar m-ar fi ajutat macar o reusita in privinta asta la dr.T+M, de aceea am inceput sa ezit.Oricum cand ajung pe 28 in Buc. o sa incerc sa o caut si pe dr.M sa mai vorbesc si cu dansa.
Tu (am citit si eu ieri cate ceva din urma) am vazut ca te indrepti catre dr.M la Giulesti. Hai sa fie cu noroc de data asta , ca sti cum se zice schimbi locul schimbi norocul.
Bun venit proaspetelor tutunici sa treceti cat mai repede la odiseea sarcinii.
toate fetele vechi si noi.
KoraPop spune:
Merdan sanatate multa parintelui tau!Sa va dea DD alegerea cea mai buna pt proiectul bebe!Bafta muuuulta si tine-ne la curent!Multumesc si eu pt urari!

Kora
CARPE DIEM!
georgia_c spune:
mmc_nd
..asa citisem si io , insa vroiam sa fiu sigura ... io fara stimulare in z10 , z11 , am avut E intre 6.8-7.8.. iar cu stimulare in z8 aveam E=5.4... m-am mai linistit ...
Coincidenta este felul lui Dumnezeu de a ramane anonim
Albert Einstein
rocsy2007 spune:
Neatza fetelor! eu m-am apucat de treaba
maine merg la monitorizari. luna asta trebuie sa se prinda
. mi-am cumparat ceai de naprasnic . sper sa ajute cu ceva.
pentru a obtine ceva trebuie sa vrei cu adevarat
http://tt.lilypie.com/XILYm5.png
anaconda2 spune:
Stiti cumva daca tutu raspunde si la mailuri ? as vrea sa-i dau un mail , ca sa nu-l deranjez la tel .
lalitica2000 spune:
magdita, sotul meu a facut o spermograma acum aproape 3 sapt si situatia era tot asa nasoala. mi-a zis ca sala arata intr-un fel....de nu te imbia deloc.oricum nu ai ce face, pt ca Tutunaru ia in considerare numai spermogramele facute la IDS.
am si eu o intrebare, daca la monitorizari voi iesi OK, asta inseamna ca nu va mai trebui sa-mi faca laparo si histeroscopie, ca pe mine ma cam sperie operatiile si nici nu-mi plac spitalele deloc
georgia_c spune:
lalitica2000, daca la monitorizari iesi ok , si nu ramai , vei face laparo, sa elimine dr t , orice cauza la tine ...
Coincidenta este felul lui Dumnezeu de a ramane anonim
Albert Einstein