Pacientele optimiste si gravi dr. Tutunaru cap. 49

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns KoraPop spune:

magdita nu stiu nimic ce s-a mai intamplat cu IDS -ul pt ca eu acum fac analize la BIOS DIAGNOSTICS care nu se poate compara cu IDS,e muuuult mai elegant,curat,spatios,iar comportamentul fetelor de acolo e ireprosabil,ca sa nu mai vorbesc ca daca ma programez pt o analiza atunci la ora respectiva am si intrat la recoltare.Incomparabil.Nu ma mai duc in viata mea la IDS!Stiu ca d-na Matei trebuie sa va faca voua spermograma si spermocultura,dar ma gandesc ca se poate face si in alta parte nu numai la IDS...poate la Sabyc,la CFR2...,intreab-o pe d-na Matei,ca oricum dansa nu se stie sigur cand,in ce zi si la ce ora ajunge la IDS....mai bine intelege-te cu ea la tel.Bafta multa sa se vada rezultate cat mai bune!

Kora

CARPE DIEM!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crisarh spune:

Buna fetelor!Am si eu o intrebare la voi, maine, miercuri, se fac 2 saptamani de la avortul spontan si eu inca as mai avea mici sangerari, nu mult, credeti ca este normal inca? Si cand ma sterg pe hartia igienica vad ca niste "mucisori" de culoare rozalie, e ceva care se intinde, stiti despre ce este vorba? E ceva normal? Va intreb pe voi inainte de al suna pe dr.T.merci Crisaspiranta la

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alina_27 spune:

Salutare tuturor!
Sunt o proaspata pacienta a dr. Tutunaru si am o dilema pe care sper sa ma ajutati sa o elucidez..........
Luna asta a fost prima luna de monitorizari. Am fost la dr. in ziua 11 si la eco, mi-a zis ca am un folicul pe ovarul drept, dar care e cam micut. In acelasi timp, pe biletel, asistenta a scris OD= 19.3
La urmaotarea monitorizare in ziua 14, Ioana, mi-a spus ca tocmai ovulasem cu o zi inainte deci in ziua 13.
Ceea ce nu inteleg eu este :
1. de ce dr. a zis ca foliculul este cam micut ( desi a scis pe foita aceea OD =19.3) iar eu am ovulat peste doar 2 zile
2. oare exista posibilitatea ca foliculul sa se fi spart desi nu ajunsese la maturitate........deci fecundarea nu ar fi fost posibila....

Va pup dulce si succes fiecareia dintre voi in atingerea scopului nostru comun........

http://tt.lilypie.com/J71Dp3.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mmc_nd spune:

alina_27, bine ai venit printre noi! Un folicul se considera a fi matur daca are pe 20mm. Eu zic ca al tau din z11 la 19,3 a avut timp sa ajunga la 20 in z13. Esti sigura ca despre folicul a zis ca-i cam micut? Endometrul ti l-a masurat?

Mergi la inceput

mmc, multumesc mult pentru raspuns........
intr-adevar se poate sa se fi referit la endometru pentru ca, in ziua 11 era doar 6.3 .......
deci tu zici ca OD=19.3 reprezenta dimensiunea foliculului, nu?

ideea e ca eu sunt atat de dezorientata pentru ca nu stiu cum masoara tutunaru........ la alti medici masuratorile erau mult mai explicite...

oricum, multumesc mult ....si pupici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mmc_nd spune:

Da, sigur, OD- dimensiunea foliculilor de pe ovarul drept, OS de pe cel stang si E este dimensiunea endometrului. Si cred ca la endometru s-a referit, dar important este ca ajunga la 8mm la ovulatie, Ioana ti l-a mai masurat cumva? Succes!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ana_p spune:

Dr. T iti masoara dimensiunea foliculului/foliculilor, dar si a endometrului; daca uita sa iti zica de endometru, intreaba-l tu si asigura-te ca Ramona ti-a scris tot pe biletel. Eu uneori, mai ales la monitorizarile FIV, ma duceam pregatita cu pixul si hartiuta si notam eu ce zice, asta dupa ce capasem ceva experienta dupa 10 luni de monitorizari...

Ana

Mergi la inceput

dragele mele..........multumesc mult, m-am linistit si sunt foarte fericita.
eu am avut unele probleme si toti medicii mi-au zis ca nu ovulez........si tutunaru a fost singurul care mi-a intrerupt orice fel de tratament de substitutie hormonala si m-a lasat sa ovulez singura. Si se pare ca am reusit din prima luna.
In ceea ce priveste endometrul, mi l-a masurat si Ioana si era 7.9 deci bine din cate am inteles de la voi.......

Multumesc mult de tot si va pup dulce
alina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ad_b spune:

Buna tuturor,

Sunt si eu o noua pacienta a lui Tutunaru, dar pentru un fibrom de 6,5 cm care mi-a spus ca trebuie operat, eu dorind si o sarcina. Am citit cat am putut de mult despre doctor, dar nu prea am gasit paciente cu fibrom care s-au operat la el. Poate ma ajuta cineva care a fost in situatia mea. As dori sa stiu mai multe despre operatie. Pe mine m-a intrebat daca vreau laparoscopic sau clasica, fara sa-mi explice avantajele si dezavantajele. Ce am inteles este ca ambele se fac cu anestezie generala si ca diferenta ar fi doar de taietura? Totusi, pe aici pe site, se spunea ca la laparo se pleaca acasa in aceeasi zi, iar la operatia clasica se sta mai mult prin spital. S-a operat cineva de fibrom mai maricel laparoscopic? Operatia a mers bine, cat s-a stat in spital? Si inca ceva: se spunea pe la nasteri ca nu ar lua bani, dar la fibroame sau alte tipuri de operatii ia? Cat se da? Si banuiesc ca trebuie sa dai la anestezist oricum. Mai opereaza cu inca un doctor sau este singur?

Cam multe intrebari, dar doctorul nu m-a lamurit cu nimic. Singurele intrebari puse la consultatie au fost: 1) ce varsta am; 2) cum vreau operatia?
Nici macar cum ma cheama, daca am mai nascut, daca am pierdut sarcini, nimic. Asa consulta el? Fara informatii suplimentare? Incerc sa am incredere in el,pentru ca sunt multe persoane care se duc la el. Poate mai imi spuneti cum sa-l abordez ca sa aflu mai multe informatii. Ma plecat din cabinet fara sa-i pot pune toate intrebarile pe care le aveam

Multumesc

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns georgia_c spune:

magdita ,
nici eu nu-ti pot spune daca la IDS s-a remediat situatia cu camera de "probe", insa iti pot sugera sa suni sa intrebi , si daca nu reusesti sa prinzi , spune-mi si ma opresc io si intreb , dar pana vineri , caci vineri plec la munte .. sper
daca nu ai nr de tel al dr homeopat te pot ajuta eu , poate o suni , o intrebi pe dumneaei

si acum intrebarea mea..de fiecare zi ..care este dimensiunea minima a endometrului , sa fie considerat "bun"

bun venit noutelor ....sa stea cat mai putin aici , si sa fuga la odisee

Coincidenta este felul lui Dumnezeu de a ramane anonim
Albert Einstein

Mergi la inceput