Pacientele optimiste si gravi dr. Tutunaru cap. 49

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns lauravoinicu spune:

quote:
Originally posted by super98

lauravoinicu cand ajungi la dr. T? Ma gandeam ca poate mergem impreuna. Ti-am dat un PM dar n-ai dat nici un semn de viata...

Super98 , imi pare rau , eu acum am vazut mesajul tau , ai fost moderata de aceea mesajele tale au aparut mai tarziu decat ai scris tu . PM imi poti trimite acum , am avut cutia plina de aceea nu mai putea sa primesc.... Eu momentan nu stiu cand voi ajunge la dr. T , trebuie sa vb cu el sa imi zica cand imi poate face ET. Te anunt daca o sa merg la dr. curand . Nu stiu cum sa te sfatuiesc cu monitorizarea , eu nu am facut deloc monitorizare pe CM natural , eu faceam mereu cu stimulare si cand stiam ca dr este sigur in tara.
Felix , este probabil sa iti fi facut si histero , nu stiu , dar stiu sigur pe cineva caruia asa i-a facut , sau cred ca face cand crede el ca este cazul , cand probabil vede ceva in timpul laparo. , iar cu biletul de iesire din spital , daca probabil nu a gasit nimic , nu au mai scris, zic si eu ..... nu stiu .

Va pup!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns super98 spune:

silvy24 multumesc de raspuns. Cred ca pana la urma o sa-l sun direct pe dr., ca n-as vrea sa pierd luna.Problema e ca 16 e sambata. Are program si sambata sau ai gresit tu ziua?
lauravoinicu imi pare rau dar explica-mi si mie ce inseamna ET (chiar nu-mi dau seama,scuze).
Pupicei la toate fetele si o zi cat mai placuta.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns georgia_c spune:

mmc_nd,
si io am citit la fel despre ovulatie , si ma miram , dea Domnul sa fie asa , dar io ma miram ca pana acum nu s-a miscat nimic pe stanga , iar acum , adevarat ca de data asta am facut stimulare , a inceput si ovarul stang sa "benzineasca"...
in alta ordine de idei , io voi cere sa mi se faca si histero ..daca tot intra sa dea cu aspiratorul , macar sa curete tot ...sper sa am succes si sa cadem la invoiala

Coincidenta este felul lui Dumnezeu de a ramane anonim
Albert Einstein

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns KoraPop spune:

super98 ET inseamna transfer de embrioni ( se refera la procedura FIV=FERTILIZARE IN VITRO).

Merdan ce mai faci,nu mai sti nimic de tine?!
Magdita a repetat sotul spermograma/spermocultura?Sunt curioasa daca s-a observat vreun progres de la Tribullus;ti-am spus ca sotului meu i-a facut f bine,i-a crescut si nr. si mobilitatea etc.Bafta in continuare!

Salut toate tutunicile mele dragi!

Kora

CARPE DIEM!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns silvy24 spune:

superb Tutu lucreaza 7 zile din 7 saracutzu de el. Asa ca sambata te vei duce la MO la spitalul Elias.
Luni, miercuri si joi ne cheama la cabinet iar in restul de 4 zile ale saptamanii la spital.

Mergi la inceput

Multumesc Kora. Si al meu sot ia Tribulus de pe 29 ian si chiar ma bucur cand aud ca sunt rezultate. Sper sa fie si la noi. Plus de alta...sper sa si reusesc sa raman gravida natural tinand cont ca eu am facut HSG in iulie 2007(la o dr. la CF2) si mi s-a spus ca am o trompa infundata si una firava si slabuta dar buna. Sper sa reusesc.Si nu am mai facut nimic(nu mi-a dat dr. nimic) si de aceea in ian 2008 am schimbat dr. si asa am ajuns la Tutunaru. Si ma bucur enorm ca asa am aflat ca dc trompele sunt bune trebuie sa depistam dc sunt si functionale.
Oricum eu am incredere in organismul meu ca vom reusi pe cale naturala.
Dupa ce am facut HSG am mai luat eu de la mine putere medicamente naturiste(branca ursului, maca, napraznic) dar se vede ca fara rezultat bun.
Eu am CM regulat la 28-30 zile, fara dureri sau alte simptome. Dr. T mi-a zis sa stau linistita ca vede ca nu am chist, fibrom, etc. Sunt ok in interior si sa vedem mai departe...monitorizari...
Sper din tot sufletul sa fie un rezultat bun pt sotul meu(diagnosticat cu oligoastenozoospermie severa) si sa reusim in cel mai scurt timp.
Multa bafta tuturor si va multumesc ca sunteti alaturi de mine si ma ajutati.

Mergi la inceput

Offf silvy24... Nu mai inteleg nimic acum. De ce zic asta... Pt ca eu am fost prima data la control pe 29 ian, adica marti. Sau L,Mie.,V se ocupa doar de monitorizari?
Multumesc de informatie. Pupicei.

Mergi la inceput

Tocmai mi-am luat inima in dinti si l-am sunat pe dr. T. Ma duc la monitorizari pe 12 si pe 14 feb. Uraaaa!!! Si dupa aceea vedem cum facem.
Multumesc ca existati. Mi-ati dat curaj.
Pupicei.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns silvy24 spune:

Superb ma bucur ca te-ai programat. Ia-o pas cu pas si vei intelege si programul lui tutu.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns magdita spune:

quote:
Originally posted by KoraPop
Magdita a repetat sotul spermograma/spermocultura?Sunt curioasa daca s-a observat vreun progres de la Tribullus;ti-am spus ca sotului meu i-a facut f bine,i-a crescut si nr. si mobilitatea etc.Bafta in continuare!

Salut toate tutunicile mele dragi!

Kora

CARPE DIEM!

Kora, avem de gand sa facem un drum de Bucuresti luna asta, intr-o sambata, sa refacem spermograma si sa facem si spermocultura, cu toate ca leucocitele au iesit doar 0,4. Din cate stiu, peste 1 ar fi semn de infectie. Insa vreau sa elimin orice suspiciune de infectie. Stiti cumva daca s-a remediat situatia recoltarii la IDS? Au rezolvat cu renovarea camerei de recoltare sau mergem la Sabyc ? As vrea sa stiu ca sa vedem unde facem analiza, ca acasa e exclus, venim din Craiova

Si mai am o intrebare : dr.homeopata pe care o recomnada Tutu are program sambata? As vrea sa ajung la ea sa vad ce imi da pentru endometrioza. Si daca tot facem drumul la Bucuresti, sa rezolvam ambele probleme.

Super98, Georgia bafta multa la monitorizari !

Pup toate fetele dragi

magdita

Am invatat ca indiferent cat de mult suferi,
Lumea nu se va opri in loc pentru durerea ta.
"Avem timp" - Octavian Paler
www.flickr.com/photos/12786534@N04/" target="_blank">poze

Mergi la inceput