Pacientele optimiste si gravi dr. Tutunaru cap. 49
Raspunsuri - Pagina 14
mmc_nd spune:
felix76, te rog sa ma tii la curent cu ce iti raspunde dr. T pe tema aceasta. Sunt foarte curioasa, mie deja mi s-a intamplat deja de 2 ori asa.
aaandreea78 spune:
Buna fetelor, sa aveti o saptamana plina numai de vesti bune.
Rocsy, poate ne intalnim vineri, la cabinet eu trebuie sa ajung pe la 15.00.
Georgia si eu la stimulare aveam ovulatie mai devreme, si in fiecare luna era doar un folicul cand pe o parte cand pe o alta, nu erau mai multi. Bafta!
28+
RADU
georgia_c spune:
problema mea e ca a "aparut" ovulatie pe stanga .... ceea ce nu s-a mai intamplat.. ma gandesc sa nu fie o greseala ... oricum acum e tardiv ...dar asa pentru stiinta mea ... ca deh ma roade si anume curiozitatea ...cum se poa' ca pana acum , sa nu fi miscat nimic pe stanga si asa de-odata .. pactarac .. s-a schimbat socoata
Coincidenta este felul lui Dumnezeu de a ramane anonim
Albert Einstein
rocsy2007 spune:
quote:
Originally posted by aaandreea78
Buna fetelor, sa aveti o saptamana plina numai de vesti bune.
Rocsy, poate ne intalnim vineri, la cabinet eu trebuie sa ajung pe la 15.00.
Georgia si eu la stimulare aveam ovulatie mai devreme, si in fiecare luna era doar un folicul cand pe o parte cand pe o alta, nu erau mai multi. Bafta!
Andreea28+
RADU
din pacate pe mine m-a programat joi la ora 17 30 asa ca nu ne vom intalni. poate cu alta ocazie. care mai merge joi la tutu poate facem o intrunire
pentru a obtine ceva trebuie sa vrei cu adevarat
http://tt.lilypie.com/XILYm5.png
mmc_nd spune:
georgia_c, hai sa-ti spun cum mi-a explicat dr.T: in general, se ovuleaza o luna pe stanga, una pe dreapta. DAR, bineinteles exista si un dar, nu este o regula, se poate intampla sa ovulezi si mai multe luni la rand pe acelasi ovar, orice combinatie este posibila.
Dar tu de ce esti ingrijorata? Sau doar mirata? Ai avut probleme cu ovarul stang? Trompa stanga cum este?
super98 spune:
Fetelor ajutati-ma si pe mine va rog!
Cum sa fac dc mi-a spus asistenta lui ca pe 14 si 15 e plecat iar eu trebuie sa incep monitorizarile pe 12 febr. Sa-l sun pe dr. Tutunaru (nu stiu dc fac bine) sau sa astept pana luna viitoare?
Si dc se intampla iar sa plece? Eu cand mai fac monitorizarile?
silvy24 spune:
superb eu in locul tau m-as duce pe 12 si pe 16. Ca sa nu pierd luna.
Luna trecuta la prima monitorizare mi-a vazut foliculu, la a 2a nu se sparsese si era mai mare, si la a 3a se sparsese. Am prestat program artistic in Z10, Z12 si Z15 dimineata. Asa ca dc in Z10 vede un folicul, treci la prestat, mai fa-o peste 2 zile si in z16 din nou. Si dc in z16 mai ai foliculu nespart continui cu programul artistic. Eu nu as considera-o o luna pierduta. Si mai ales ca nu ai de unde sa stii ca luna viitoare nu va lipsi din nou.
Sper ca ti-e de folos sfatul meu.
Silvia.

28+