Pacientele optimiste si gravi dr. Tutunaru cap. 49

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns silvy24 spune:

Salutare fetelor,

Sunt intr-o dilema si as vrea sa aud parerea voastra.
Eu as vrea sa fac cat mai repede laparo. Cat mai repede inseamna dupa urmatorul CM (care ar fi cam pe 12 febr) dar probelma mea este ca pe 23 febr ma cunun si apoi, dupa o saptamana, cununam noi. Asa ca, nu as vrea sa fac acum laparo si sa ma simt rau la cununia mea sau cand o sa fiu nasa. Cele care ati facut cred ca ma intelegeti.
Asa ca ma gandeam ca as putea sa fac luna asta histero (cred ca am inteles bine ca la histero vede daca ai trompele infundate sau nu) si sa las pe martie laparo (daca va mai fi nevoie). Simt ca daca luna asta nu fac nimic decat MO, pierd luna aiurea. In plus, nu mai am rabdare. Voi ce ziceti? Am inteles ca dupa histero te simti ok si poti sa dantzuiesti la nunti. Sper ca nu vi se par aiurea problemele mele dar totusi nu ne cununam de 100 de ori in viata.
P.S.: Sunt printre voi fete care si-au verificat doar trompele si apoi au facut laparo?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lauravoinicu spune:

Sylvi , stai linistita , rezolva problemele mai intai si dupa aceea apucate de investigatii. Daca vei face laparo , iti va face si histeroscopie , adica 2 in 1 , scapi cu toate odata ....... Cel putin eu una asa stiu ca face acum . Eu vreau sa fac histeroscopie pt ca laparo am facut mai demult, atunci dr nu avea posiblitatea tehnica de a face si histero , adica acum acum 2 ani.
Trompele se verifica la laparo , si la histero se verifica mai mult starea uterului si legatura lui cu trompele .... citeste pe site-ul dr. despre cele 2 proceduri si o sa intelegi mai bine ......infertilitate.ro

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns super98 spune:

lauravoinicu cand ajungi la dr. T? Ma gandeam ca poate mergem impreuna. Ti-am dat un PM dar n-ai dat nici un semn de viata...

Mergi la inceput

am incercat acum...si am avut marea surpriza sa citesc ca nu le primesti... ID mes este irina_dragan2005
Scuze pt deviere de la subiect.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns georgia_c spune:

m'neata ... ce mai fac tutunaresele ?
am si io o dilema ... de 3 luni de zile merg la monitorizari , in 2 din lunile astea, initial mi-a zis dr t , ca si pe stanga ar fi un folicul, dupa care la urmatoarea monitorizare in aceeasi luna mi-a zis ca nu e pe stanga , ci doar pe dreapta ... am zis ca e ok , decat deloc, bun si asa...numai ca luna asta , m-a monitorizat de 2 ori dr t , apoi asistenta dansului , si mi-au zis ca doar pe stanga e "miscare"... ce sa mai inteleg ... ?... ca sa nu mai spun ca am dureri destul de mari pe partea stanga , si ca sa ma umplu de-adevaratelea de incertitudine, ovulatia pe luna asta , cu closty , e in z12, si nu in z17 , cum era de obicei ...

Coincidenta este felul lui Dumnezeu de a ramane anonim
Albert Einstein

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rocsy2007 spune:

Buna dimineata!
O noua saptamana plina de sperante a sosit. sa speram ca aceasta saptamana ne va aduce numai vesti bune.
Georgia de ce esti asa nelinistita. important este ca ovulezi. trebuie sa fi linistita ca sa se prinda BB.
vineri merg si eu la monitorizari si sper ca anul asta imi va aduce marea bucurie. sper ca toate sa ne realizam visul.

pentru a obtine ceva trebuie sa vrei cu adevarat
http://tt.lilypie.com/XILYm5.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns felix76 spune:

Buna fetelor!

Georgia, closty, din cate am citit eu, produce ovuatia mai repede. Si eu am ovulatia pe ciclu nestimulat tot asa de tarziu, ba chiar prin ziua a 19-a ca am ciclu de 32, 33 de zile. I-am zis Doc acest lucru si mi-a zis ca nu conteaza cate zile are ciclul meu, cu stimulare - adica closty, va face ce vrem noi adica ovulatie mai devreme. Asa ca nu iti face problema.

Silvy, parerea mea este sa nu te apuci intai de laparo. Este totusi o interventie chirurgicala. Intai la nunta, operatia mai poate astepta cateva saptamani. Iti spun din proprie experienta: nu este dureros dar atunci cand stai in picioare, gazul pe care ti-l introduce la laparo in abdomen iti va apasa pe diafragma si pe organe si nu vei putea respira corect. Eu, daca stateam mult (aprox 1/2 ore) in picioare ma lua cu lesin. Si mai sunt si taieturile care pot sangera la dans.

Lauravoinicu, mie nu mi-a scris nimic de histeroscopie pe biletul de iesire. Oare mi-a facut-o Tutu si pe asta? Ce-i drept, cand am ajuns acasa eram data cu betadina si pe coapse. Eu m-am laparoscopiat pe 24 ianuarie.

anya_ionescu, intra pe site-ul dr. Tutunaru www.inferilitate. La pagina de contact gasesti numerele de telefon care te interseaza.

Va pup,

Felix

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mmc_nd spune:

felix76, scuze, daca vorbeai de foliculi care nu se sparg si pregnyl, am crezut ca ai facut inseminare. Succes si sa nu mai ai nevoie de inseminare !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns felix76 spune:

mmc, mie mi-a spus doc sa fac pregnil pe foliculul meu, crescut naturel. Dar nu s-a spart, fir-ar el sa fie, cu 5000 de UI. Oricum, la laparo nu mai era nici urma de foliculoi, ca ajunsese pe la 28 mm.

De aia ma gandeam ca la stimulare si inseminare sa fac doza dubla de pregnyl.

Va pup fetele!

Mergi la inceput

Buna fetelor!
Mie din pacate mi-a venit uratul ieri...si urmeaza sa ma duc la monitorizare pe data de 12. Dar din pacate am aflat o veste tare proasta...de la doamna cu "programari" ca va fii plecat pe 14,15febr.
Offf. Prima mea luna de monitorizari si am ratat-o...
Dar nu ma dau batuta asa usor. Fac pana atunci si poate...scap de monitorizari.Cine stie ce noroc vine pe strada mea?

Mergi la inceput