Inseminare (23)

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns iaura21 spune:

ANAMY ti-am trimis PM de ce nu poti primi?!
si eu merg la cluj la dr. Micu pt. IA si vreau sa vb. cu tine
sper sa fi cand mai vb. cu noi
Cam in a catea zi se incepe stimularea ovulatiei?mie mi-a zis sa merg in ziua 9 sa vada fara stimulare dak am ov.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lara20 spune:

buna andre,
nu mai fac nimic deocamdata,in 2 aprilie sunt programata la doctor ca incep sa-mi pregatesc dosarul de fiv ca pot sa astept mult si bine sa raman gravi..........in legatura cu histero si lparo..........chiar nu mai inteleg nimic!
tu ce mai faci,ce mai urmezi sa faci anul acesta!te pup si intra mai des!
succes celor ce fac inseminari acum!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elly_me spune:

Salutare fetelor

Ieri am fost la monitorizare si DEZASTRU- nici nu am putut sa mai intru pe net sa va scriu.
Am bocit toata ziua .

Endometru 7.5 (ce dimensiuni trebuie sa aiba endometrul sa fie OK?)Ovare- nu functioneaza niciunul

Am crezut ca cedez nervos- ma asteptam sa-mi spuna ca am niste foliculi mici- dar sa-mi spuna ovare fara activitate - sunt micro-poli-chistice.

Parca mi-am pierdut orice speranta.

Mi-a spus sa ma duc si luna viitoare la monitorizare sa fie sigura ca nu-mi functioneaza chiar deloc si o sa vedem atunci ce sa facem- e posibil sa nu fi functionat luna aceasta.

Sa vad ce fac luna viitoare- dar deja sunt ff demoralizata.

Asta este.

Elly

http://tt.lilypie.com/tppRp2.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andriushca spune:

buna!
lara, nici eu nu mai fac nimic. urmeaza sa-mi schimb dr. am auzit ca Cezarei Bucur i-au suspendat dreptul de practica. oricum ma hotarasem sa o schimb. deocamdata am niste probleme si pe urma o sa ma reapuc de batut spitalele si cabinetele. si eu mi-am luat gandul de la ideea de a ramane natural. o sa icnerc sa intru mai des pe aici de acum. te pup
elly , stiu cum e , vorba reclamei. asta mi s-a intamplat mie in noiembrie anul trecut, cand urma sa fac a 4 inseminare si mi-a spus dr. ca nu am activitate pe ovare. nu aveam niciun folicul, am simtit ca-mi cade cerul in cap. si am ratat acea inseminare. probabil e si chestie de varsta...
de atunci parca m-am blocat si nu am mai facut nimic pt proiectul bebe. cat despre endometru, eu zic ca e bun asa. macar atat.

v-am pupat!

andreea

ZOZOLINA

http://tt.lilypie.com/Xc90m8.png" [/url]

"Eram multumit ca puteam da un raspuns prompt si am raspuns. Am spus ca nu stiu!"

Mergi la inceput

andriushca- saru'mana
Si eu am crezut ca endometrul este ok , dar dr. mi-a spus ca daca-mi da stimulare o sa-mi scada ff mult endometrul.

Oricum sunt intr-o stare deplorabila- merg pe strada si imi vine sa plang.
Parca nu mai am forta.

Incerc sa ma readun - dar parca nu mai pot.
Oricum trebuie sa-mi revin si sa ma obisnuiesc cu gandul ca nici luna viitoare nu se va-ntampla nimik- si sa ma astept la aceiasi dezamagire.

Trebuie sa ma pregatesc- nu mai vreau sa sper degeaba.

Elly

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns leonardo2007 spune:

elly_me

in ce zi erai cand ai fost la eco si ai avut endom. 7.5 ?

pt ca eu luna asta am facut stimulare si am avut asa:
Z9: endom varza(3.5) - am luat maca, 2 dim si 2 seara
Z12: endom 6.5 - continuat maca
Z14: endom 9.5 - si mai continui maca pana la CM

Foliculi am avut mai multi, maricei ... dar eu facusem stimulare...

acum revenind... 7.5 e o marine nici buna nici proasta ...depinde de ziua in care esti ...

din ce stiu pt sustinere sarcina endom tre sa fie cel putin 8.

http://tt.lilypie.com/vq6Dp2.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lara20 spune:

andre
elly asa cum zice si leo depinde in ce zi ai fost ,oricum eu am auzit cazuri cand s-a prins si la 5 mm,te inteleg ca esti dezamagita dar nu ai ce face trebuie sa mergi inainte,te pup si poate cine stieunde ajunge intr-o zi........

Mergi la inceput

lara- acum ma readun si imi fac ordine in "planuri".
Nu prea am mari sperante sa se prinda ca nu are ce sa se prinda- nu-mi functioneaza niciun ovar.

Oricum nu cred ca imi vor functiona nici luna viitoare.
Dar - asta este ce-o vrea Dumnezeu.

Elly

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iaura21 spune:

elly, buna, dak nu ai facut stimulare nu-i o probl. sa nu ai foliculi ,
si eu merg vineri pt monitorizare fara stim. asa se face prima data , apoi stim. si IA dak este ovulatie
Nici eu nu am fara stimulare foliculi , endometrul tb. sa fie cel putin 8
eu am facut pana acum 4 luni stimulare cu closti. pregnil si dufaston si monitorizare 2 luni , prima luna nimik foliculi ,a 2 endometru 8 si 2 foliculi de 18 si 19 in ziua 12apoi ziua 15 dupa pegnil , rupere

foliculara adik ov.,dar degeaba deocamdata

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxanaiuliana spune:

--------------------------------------------------------------------------------

salutare fetelor!

am si eu o problema: sambata vom face prima inseminare si am uitat sa o intreb pe dr daca avem voie contact pana atunci sau nu,daca stiti ceva v-as fi recunoscatoare.

va pup

Mergi la inceput