Inseminare (23)

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns lara20 spune:

teletin eu am intrebat la naturiste ce e mai bun si asta mi-au recomandat,sotul ia de 2 luni,la el nu e problema nr ca are 460 milioanedar la mobilitate are 14% in loc de 15% si ma gandesc ca poate ii mai invioreaza potent power-ul.......de cele spuse de tine nu stiu nimic dar o sa ma uit pe net!
te pup
elly succes sa fie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elly_me spune:

Lara din 460mil nu s-a prins niciunul??
Insistati - sigur se va prinde .

Eu luni ma duc la monitorizare la giulesti- la 12.00
Sper sa am si eu macar 1 folicul.

Succes.

Elly

http://tt.lilypie.com/tppRp2.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns teletin spune:

ELLY oricum nu luam de capul nostru undestor sau liversin pina nu ni-l recomanda un dr. In ce priveste situatia noastra , nu stiu cit este de grav dar de 9 ani de cind suntem casatoriti nu am ramas niciodata insarcinata. Eu am ovulatie , trompe permeabile ...........cu alte cuvinte sunt apta de facut copii . problema este la sotul meu la numarul .Nu stiu daca o sa reusesc prin inseminari , dar poate avem noroc. Pritena mea a ramas tot dupa 9 ani si aveau probleme amindoi. A facut vitro cu dr. dracea si a reusit din prima . noroc iti trebuie si sa crezi in DUMNEZEU.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns teletin spune:

As vrea sa precizez ceva . In anul 1996 cind eu si sotul meu eram prieteni am ramas insarcinata dar am facut intrerupere de sarcina. Eram la inceput si nu stiam cum va decurge relatia noastra. In 1999 ne-am casatorit si uite ca suntem in 2008 fara un .Tu stii de reusite prin inseminare cu un numar asa de mic la ? Daca nu sunt prea indiscreta tu la ce dr. esti si la a cita inseminare ?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anaconda2 spune:

buna fetelor ! eu am facut ieri hiseroscopia diagnostica , dupa 2 inseminari nereusite . Rezultatul : uter septat !! Trebuie sa mentionez ca in decembrie am facut si laparoscopia , desi cred ca se puteau face amandoua odata , ca sa nu ma chinui de 2 ori ...
Deci , am facut inseminarile degeaba , ca nu avea cum sa se prinda bb sub nici o forma ! acum trebuie sa ma operez din nou , sa rezolve cu uterul...Si cine stie cat timp va mai dura pana se reface , pana voi incepe sa fac iar inseminari ...
Voi ce ziceti ? cate dintre voi aveti facuta si histeroscopia ?? care si asta este o operatie f importanta in diagnosticul sterilitatii ! daca sunt malformatii ale uterului , sau sinechii , sau aderentze...etc , astea nu se pot vedea la laparo , ci doar la histero .
Nu inteleg de ce nu este histeroscopia pasul 2 dupa laparo ! de ce trebuie sa facem inseminari pe banda rulanta , nereusite , ca mai apoi sa se constate ...alte probleme majore ?!

Mergi la inceput

elly eu am uterul retrovers si desi sunt ffffffff multimobilitatea nu e maxima si cred ca ei mor pe drum.........si dr.Marinescu mi-a zis ca suntem ffff bine amandoi si din cauza ca sunt eu ffff agitata nu raman gravi,cica:"taur comunal la cati are".ce era sa mai zic,eu cred ca e si de la Dumnezeu........
te pup si bafta la inseminare!

Mergi la inceput

buna anaconda
chiar e ciudat adica ti-a facut laparascopie in decembrie si acum histero????????pentru ce ti-a mai facut histero?????la laparascopie se vede mai bine decat la histero stiu pt ca eu am facut acum 2 ani!nu a vazut atunci ca ai probleme????????te chinuie asa ca nu are ce face

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rocsy2007 spune:

Buna fetelor! Am intrat si eu pe aici pentru ca maine voi face prima inseminare . sper sa reuseasca . am vazut ca sunt destule reusite. va doresc bafta si voua si sa dea dumnezeu sa ne tinem cat mai curand ingerasii in brate.

pentru a obtine ceva trebuie sa vrei cu adevarat
http://tt.lilypie.com/XILYm5.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andriushca spune:

buna fetele!
lara, ce mai faci?
si eu stiam ca majoritatea dr.se laudau ca laparo "vede" tot! atunci histeroscopia la ce mai trebuie? sau cum e pana la urma?

sa stiti ca nu v-am uitat si va tin pumnii in continuare!

andreea

ZOZOLINA

http://tt.lilypie.com/Xc90m8.png" [/url]

"Eram multumit ca puteam da un raspuns prompt si am raspuns. Am spus ca nu stiu!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabri-ela spune:

Elly bafta multa astazi la monitorizare si te asteptam cu vesti
Pupici pt toate fetele

Mergi la inceput