Inseminare (23)

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns gabri-ela spune:

Elly pregnylul se face in fundulet si nu este dureros deloc
Nu te stresa foarte mult inainte si sa dea Dumnezeu sa fie bine
pupici
Eu sunt in ziua 7 de la inseminare dar nu am niciun simtom specific...cu Dumnezeu inainte

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danotino spune:

elly, pregnyl-ul se face intramuscular, in fundulet!
sa stii ca nu doare.
elly, cand faci IA? cu cine?
noname, cat de vechi erau analizele? poate sunt ok si nu mai trebuie
altele noi, sau poate sunt edificatoare pt IA.
la ce dr/
va pup

danotino

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxanaz spune:

eis
Posted - 13/03/2008 : 13:01:21
--------------------------------------------------------------------------------
am inceput pregatirile pt.IUI.iau de azi(ziua 11 de CM )duphaston pt ca am ciclu la 18 zile, timp de 14 zile,dupa care astept menstruatia.din ziua 2 CM trebuie sa iau clostilbegyt timp de 5 zile cate 2tb/zi,apoi trebuie sa merg la eco sa vedem daca se produce ovulatia si daca da iau 1 fiola de pregnyl 5000ui ca sa se elibereze ovulul-toate astea mi le-a zis d-na dr.oare daca nu se reuseste luna asta se poate repeta si in luna urmatoare?se plateste aceeasi suma la fiecare inseminare nereusita?imi este jena s-o intreb pe d-na dr.(suma este de 300e si 200lei)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elly_me spune:

Fetelor saru'mana pt ajutor.

Noname - si pe mine m-a programat la IAS si nici nu s-a uitat pe analize
Dar nu mi-a dat stimulare - mi-a spus sa ma programez in Z1 pt monitorizare in Z11-12 si daca ovulez fac inseminare- daca nu ovulez luna viitoare voi face stimulare.

Deci - este bine ca s-a uitat pe analize.
Mie mi se pare ca ti-a dat stimulare puternica- dar probail sie ea ceva (ce valoare avea estradiolul in Z14?)

Bucura-te poate scapi o sa fii .

Gabriela - nu te stresa si nu cauta "semne" - fii linistita si totul va fi ok.
Eu in fiecare luna am simptome si nimik.

Danotino - luni - 17.03.08 am programare la monitorizare in Z12 la Giuli - iar daca ovulez cred ca inseminarea o voi face miercuri/joi cu Cocei&Marinescu.
Voi vedea ce-mi spune luni- sper sa ovulez- daca NU luna viitoare voi face stimulare.

Eis- procedura pt inseminare este aceiasi (daca nu reusesti si luna viitoare): stimulare + pregnyl
In ceea ce priveste pretul cred ca este acelasi- nu stiu ce sa spun - unde faci inseminarea??

Elly

http://tt.lilypie.com/tppRp2.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns teletin spune:

Buna dimineata ! Lara 20 si elly me va multumesc pt. incurajari.Eu am mai facut o inseminare luna trecuta dar fara rezultat din anumite motive. Luna asta fac deja a2a inseminare la gynera cu dr, dracea si sper sa fie cu noroc. Inseminarea de luna trecuta am facut-o la Giulesti dar cu dr. Moisa ( de care nu am fost incintata de loc si nu vreau sa intru in prea multe amanunte )pt . ca dr. dracea a fost bolnava.

Mergi la inceput

Am uitat sa va spun ca pe data de 19 mergem la dr. damian tot la gynera sa-l vada pe sotul meu si poate ii da si un tratament pt. imbunatatire.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lara20 spune:

teletin intra pe net si cauta potent power sa-ti faci o parere ajuta la imbunatatirea spermei,etc!
succes!

Mergi la inceput

teletin- si sotului meu i-a spus dr.marinescu sa ia tot power potent
dar nu i-am dat inca

Incercati- poate da rezultate.

Elly

Mergi la inceput

Stiti cazuri concrete in care gigeii s-au inmultit de la POTENT POWER ? Eu auzisem de UNDESTOR si LIVERSIN ca face minuni la numarul . Stiu cazul prietenei mele in care sotul avea cam 20 mil. iar dupa 3 luni cind a repetat spermograma avea 76 mil. Pina miercuri mai este putin cind mergem la dr. urolog si o sa vedem ce ne mai spune.Am un sfat pt. voi care faceti la GIULESTI : feriti-va de dr. moisa.

Mergi la inceput

teletin - power potent este supliment si il poti lua fara recomandarea medicului -este din plante
UNDESTOR si LIVERSIN - sunt medicamente si ar fi bine sa vi le prescrie un dr.- asteptati sa mergeti la urolog si o sa va spuna ce sa ia.

Eu nu cred ca este ceva grav.

Elly

Mergi la inceput