Inseminare (23)

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns teletin spune:

BUNA FETELOR ! AS DORI SA IMI SPUNETI PAREREA VOASTRA IN LEGATURA CU SPERMOGRAMA SOTULUI MEU PENTRU O INSEMINARE : ZILE REPAUS = 3 ; VOLUM = 1, 75 ; PH= 7,5 ; SPERMATOZOIZI MOBILI / EJACULAT= 8, 75 MIL ( MIN .20 MIL) ; SPERMATOZOIZI/ EJACULAT = 17,5 MIL ( MIN. 40 MIL ) ; CONCENTRATIE SPERMATOZOIZI MOBILI = 5 MIL ( MIN. 1O MIL./ ML ) CONCENTRATIE SPERMATOZOIZI 10 MIL / ML ( MIN. 20 MIL./ ML ) ; MOBILITATE % A+ B = 5O % ( MIN . 50% ) ; MORFOLOGIE = 25 % FORME TIPICE ( MIN. 30 % ) . TIMP DE LICHEFIERE 30 MINUTE : DIAGNOSTICUL DAT ESTE DE ; HIPOSPERMIE CU OLIGOTERATOSPERMIE . AS VREA SA VA MAI SPUN CA TOATE ANALIZELE MELE SUNT K , TROMPE PERMEABILE , OVULATIE ( IN ZIUA 10 ; ENDOMETRU 8,2 , 2 FOLICULI PE OVARUL DREPT , UNUL DE 15,5 SI ALTUL DE 15 ) . SPERMOGRAMA SOTULUI ESTE FACUTA LA GYNERA. ASTEPT RASPUNSUL VOSTRU.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ada_b spune:

Buna fetelor!

Ma puteti ajuta si pe mine cu un raspuns?
Am de facut o dozare hormonala si doctorita mi-a spus sa ma prezint la doctor in ziua 21. Eu am CM la 30 de zile cu ovulatie la 16.
Ce sa fac?
Ma prezint in ziua 21 sau in ziua 23?

Multumesc!
Ada

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elly_me spune:

Ada_b- eu zic sa te duci in Z21
Eu nu am CM regulat - imi venea la 3-6 luni (iar acum imi vine numai cu utrogestan)- si dozarile le-am facut in Z21.

Elly

http://tt.lilypie.com/tppRp2.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns georgia_c spune:

ada_b.. citeste articolul , si exact cum intuiai , zilele nu sunt aceleasi la un ciclu care iese din tiparul de 28 zile

eva.ro/sanatate/sarcina/analize-pentru-sarcina-articol-3869.htmleva.ro/sanatate/sarcina/analize-pentru-sarcina-articol-3869.html

Coincidenta este felul lui Dumnezeu de a ramane anonim
Albert Einstein

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lara20 spune:

teletin daca compari analizele sotului cu valorile normale ,nu e chiar ok dar cu tratament se poate imbunatati!
succes si daca faci inseminari poate reusesti!

Mergi la inceput

Teletin - Si sotul meu are oligospermie - toate caracteristicile sunt ok numai nr. mititeilor este 7 mil (in loc de 21 mil).
Dr.care i-a facut spermograma ne-a spus sa nu ne facem probleme - el a facut spermograma intr-o perioada mai stresanta si o sa fie ok.

Nu am mai repetat-o - sunt sigura ca este ok.
Dr.M i-a recomandat sa ia Power Potent- dar nu i-am dat.

Acum luam amandoi BU.

Incercati si naturiste.

Elly

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elenaraluca spune:

Buna!Va rog sa imi spuneti si mie daca e cineva pe aici care are probleme cu ovulatia (ovare micropolichistice)si a reusit sa ramana insarcinata cu inseminare sau pe cale naturala!pup

Mergi la inceput

Elena - din cate am citit eu pe forum au fost fete care au ovare MPC si au ramas insarcinate natural.
Si eu am ovare MPC dar nu am ramas niciodata - insa eu cred ca am probleme cu ovulatia (de fapt cate nu am eu )).

Mie dr. mi-a spus ca ovarele MPC nu sunt un impediment - dar ramai putin mai greutz.

Asa ca spor la treaba- monitorizeaza-ti ovulatia si .

Elly

Mergi la inceput

In legatura cu pregnyl-ul am cateva nelamuriri:

cum se face injectia-intramuscular/subcutanat??
unde se face- in mana/picior/ butica?

Elly

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns noname spune:

Fetelor, am fost ieri la un medic, care mi-a recomandat sa fac IA , fara ca nici macar sa ma consulte, doar pe baza unor analize m,ai vechi ale mele.
Mi-a zis sa iau gonal de 75 ui si in ziua 10 sa ma programez pt monitorizari.
E normal sa imi zica asa fara ca macar sa imi faca o echo, ceva?
-ici multi!!!

Vreau si eu sa fiu
Bb hai la mama!!!
Dana

Mergi la inceput