Inseminare (23)

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns lara20 spune:

roxanaiulia stai cuminte 3 zile inainte de inseminare ca sa fiesprinteni si sa nu fie obositi!!!!!!!!apoi a doua zi dupa inseminare poti
te pup si sa fie bebe

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anaconda2 spune:

Fetelor , am o veste cat de cat buna ! a analizat dr meu la eco mai atent uteru' , si mi-a spus ca , chiar daca are o forma "ciudata" , n-ar fi chiar septat ....si nu necesita sa ma opereze din nou histero ! deci...un lucru bun totusi . Acum sunt chiar in perioada fertila asa ca....continui cu monito . Ma mai duc joi , sa vada daca s-a spart foliculul . E unul de 24 mm ! Si poate vineri sa fac cea de-a 3 a inseminare ! sa vedem ce-o iesi ....
Sper ca ...cu ochi !
va pup
pa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ruxandrab spune:

Buna dimineata

A facut cineva monitorizari cu Dr. Cocei la Sp. Giulesti ?
As avea si eu cate ceva de intrebat pe PM. Multumesc mult anticipat pt raspuns.

Asteptand un ingeras

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luci.eilm spune:

Elly_me, parca am mai vorbit asta. E nevoie de stimulare. Si, in paralel, incercarea de a determina cauza anovulatiei, in vederea tratarii (prolactina marita, rezistenta la insulina, tiroida etc.). Si sa te vada un endocrinolog. Mobilizarea! Si, daca tot esti pe aici, deschide un nou capitol.

Binecuvantati animalul fara stapan si copilul fara parinti!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxanaiuliana spune:

buna!
lara20 multumesc pentru raspuns si multumesc la fel pentru gandurile bune!
maine dimineata mergem la inseminare, am ceva emotii, mai ales ca o fac pe un ciclu natural, azi aveam un folicul de 19mm, am facut pregnyl si acum cu D-zeu inainte.
bafta la toata lumea!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns r33a spune:

Buna fetelor ! Eu m-am dus la o doctora noua Filipescu Mihaela are cabinet particular si din cate am inteles de la o prietena care luna viiitoare naste cu dansa la Bucur deci lucreza la Bucur ... daca a-ti auzit de ea va rog sa imi spuneti si mie ... Am fot pe data de 14 martie la dansa sa ma vada ... eu a 2 zi adik pe 15 martie facem 15 zile de ultimul CM si mi-a dat din ziua 15 pana in ziua 25 sa iau cate o pastila de Vitamina E si Duphaston ... iar la ciclu adik de azi sa fac timp de 5 zile cate 1 fiola de Ketonal si 2 de Polidin ... acum 5 min. am facut pt. prima oara ... Fetelor chiar asa de tare doare Ketonalu ... nu mai pot simt k mi-a amortit fesa dreapta k pe partea asta mi-a facut-o sotu k se pricepe ... dar chiar asa de tare doare ?? Va rog caare a-ti facut sa imi spuneti si mie ...
Si inca o chesti ... dr. Filipescu Miahela s-a uitat pe analizelel mele si pe radiografiile de dupa laparoscopie astea care le-am facut luna trecuta si mi-a garantat k dupa 3 luni raman sigur gravida ...
Va si va ropg sa imi raspundeti si mie in legatura cu injectia de ketonal ...

merci ..!

Mergi la inceput