Inseminare (23)
Raspunsuri - Pagina 20
lara20 spune:
roxanaiulia stai cuminte 3 zile inainte de inseminare ca sa fie
sprinteni si sa nu fie obositi!!!!!!!!apoi a doua zi dupa inseminare poti

te pup si sa fie bebe
anaconda2 spune:
Fetelor , am o veste cat de cat buna ! a analizat dr meu la eco mai atent uteru' , si mi-a spus ca , chiar daca are o forma "ciudata" , n-ar fi chiar septat ....si nu necesita sa ma opereze din nou histero ! deci...un lucru bun totusi . Acum sunt chiar in perioada fertila asa ca....continui cu monito . Ma mai duc joi , sa vada daca s-a spart foliculul . E unul de 24 mm ! Si poate vineri sa fac cea de-a 3 a inseminare ! sa vedem ce-o iesi ....
Sper ca ...cu ochi !
va pup
pa
ruxandrab spune:
Buna dimineata
A facut cineva monitorizari cu Dr. Cocei la Sp. Giulesti ?
As avea si eu cate ceva de intrebat pe PM. Multumesc mult anticipat pt raspuns.
Asteptand un ingeras
luci.eilm spune:
Elly_me, parca am mai vorbit asta.
E nevoie de stimulare.
Si, in paralel, incercarea de a determina cauza anovulatiei, in vederea tratarii (prolactina marita, rezistenta la insulina, tiroida etc.). Si sa te vada un endocrinolog. Mobilizarea! Si, daca tot esti pe aici, deschide un nou capitol.![]()
Binecuvantati animalul fara stapan si copilul fara parinti!
roxanaiuliana spune:
buna!
lara20 multumesc pentru raspuns si multumesc la fel pentru gandurile bune!
maine dimineata mergem la inseminare, am ceva emotii, mai ales ca o fac pe un ciclu natural, azi aveam un folicul de 19mm, am facut pregnyl si acum cu D-zeu inainte.
bafta la toata lumea!
r33a spune:
Buna fetelor ! Eu m-am dus la o doctora noua Filipescu Mihaela are cabinet particular si din cate am inteles de la o prietena care luna viiitoare naste cu dansa la Bucur deci lucreza la Bucur ... daca a-ti auzit de ea va rog sa imi spuneti si mie ... Am fot pe data de 14 martie la dansa sa ma vada ... eu a 2 zi adik pe 15 martie facem 15 zile de ultimul CM si mi-a dat din ziua 15 pana in ziua 25 sa iau cate o pastila de Vitamina E si Duphaston ... iar la ciclu adik de azi sa fac timp de 5 zile cate 1 fiola de Ketonal si 2 de Polidin ... acum 5 min. am facut pt. prima oara ... Fetelor chiar asa de tare doare Ketonalu ... nu mai pot simt k mi-a amortit fesa dreapta k pe partea asta mi-a facut-o sotu k se pricepe ... dar chiar asa de tare doare ?? Va rog caare a-ti facut sa imi spuneti si mie ...
Si inca o chesti ... dr. Filipescu Miahela s-a uitat pe analizelel mele si pe radiografiile de dupa laparoscopie astea care le-am facut luna trecuta si mi-a garantat k dupa 3 luni raman sigur gravida ...
Va
si va ropg sa imi raspundeti si mie in legatura cu injectia de ketonal ...
merci ..!