Inseminare (23)
Raspunsuri - Pagina 13
elly_me spune:
![]()
![]()
![]()
Ufff am reusit in sfarsit sa vorbesc sa ma programez pt monitorizare in Z11 in data de 24.03.2008 - ora 12.00
M-am programat la Diana Cocei caci la Marinescu trebuie sa astept 1000 de ani.
Voi face inseminarea cu MArinescu & Cocei.
Mie NU mi-a prescris stimulare- sper sa am ovulatie caci analizele hormonale NU sunt bune (conform analizelor NU am ovulatie).
Dar o sa iau de azi:
-branca ursului- 3/zi
-tinctura de marar- 30 pic de 3 ori/zi
-tinctura de mladite de zmeur - 30 pic de 3 ori/zi
-acifol 5 mg- 1/zi
si ma gandeam sa iau si tinctura de lemn dulce - 30 pic de 3 ori/zi![]()
![]()
![]()

Elly
http://tt.lilypie.com/XGqRp2.png
Smaddy spune:
Elly ia si tu ovamit din ziua 2 pana in ziua 11 cate 1 pe zi si o sa ai ovulatie si o sa faci inseminare sigur....alfel mai pierzi o luna eu am luat tratamentul pe care l-ai scris tu si nimic nu am reusit, tot cu ovamit am reusit sa am ovulatie. Bine tu faci cum crezi si cum ti s-a spus sa faci dar eu as face asa cum ti-am spus.
Te pup si ai incredere in luna viitoare ca va fi ok
honeys spune:
Elly me spune-mi te rog frumos si mie cum ai reusit sa faci programare la dna Cocei si la ce nr de tel.
Multa bafta si multumesc anticipat.
Smaddy spune:
Suna Sp Giulesti la nr de tel 316.12.81 sau 316.12.83 int 101 sau la 316.12.88 int 150 si cere cu d-na Geta si spune-i in ce zi a CM esti si ea te programeaza in ziua 11-12-13 dupa caz si cere sa te programeze la Dr Cocei pt monitorizare, dar daca esti la Marinescu ar fii bine sa ceri sa te programezi la el ca pe mine m-a programat la el pt monitorizare si in ziua cu pricina m-a luat la ecografie vaginala la 9 dimineata nu am stat dupa el pana la 14 cum se zvoneste. Bafta multa fetelor.
Smaddy spune:
Programarile se fac intre orele 13 si 14 aveti doar o ora la dispozitie asa ca nu va lasati chiar daca ziua de azi a trecut maine la 13 puneti mana pe tel si insistati dupa ora 14 fac fite la programari. Va spun din experienta proprie
elly_me spune:
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Sunt o toanta.
Mi-am facut programare pt monitorizare pt data de 24.03 si trebuia sa-mi fac pt data de 17.03![]()
![]()
![]()
Si acum nu mai reusesc sa prind pe nimeni acolo.![]()
![]()
Eu mi-am facut programare DIRECT la nr de tel afisat pe prima pagina de la inseminare - 316 12 77
Decat sa suni prin centrala - mai bine ...
Dar acum nu-mi mai raspunde nimeni.

Elly
elly_me spune:
![]()
![]()
![]()
Am rezolvat.
M-am programat pe 17.03.08- ora 12.00
Smaddy- eu nu m-am programat la Dr.M tocmai pt ca stiu ca stai ff mult pt o simpla ecog.
Mai bine la Diana - e o draguta.
In ceea ce priveste ovulatia - as prefera sa vad daca am sau nu.
Ma gandeam si eu sa iau Clostylbegit + Pregnyl(chiar mi-am cumparat), dar mi-e frica sa nu ma aleg cu chisturi - am mai avut si nu as mai vrea sa pierd 6 luni (sa-mi dea iar AC sa scap de chisturi).
Dar mai bine sa astept sa vad ce-mi spune si iau luna viitoare- acum merg pe naturiste.
Multumesc frumos pt sfaturi .
PS- pt programari la monitorizari sunati la 316.12.77.

Elly
Smaddy spune:
Nu te supara pe mine....eu as face orice ca sa am ovulatie sa imi faca inseminare ca nu vreau sa mai pierd o luna inca o luna ...ca uite ca m-am apucat de toate cele din 2004 si suntem in 2008 si nimic. Cata rabdare sa aibe un om.
Incarcativa cu rabdare ca iese ceva bun.
coletutza spune:
smaddy:
nici eu nu am ovulatie(m-am testat cu teste de ovulatie), iar dr mi-a indicat o injectie cu pregnyl (5000unitati)in ziua 13.crede-ma ca am fost la control imediat in ziua14, si mi-a confirmat dr ca am ovulat.
degeaba faci inseminare daca nu ovulezi.poate ca ar trebui sa suni dr inainte de inseminare, sa-i spui cum ai iesit la testele de ovulatie, si poate iti prescrie pregnyl.
Smaddy spune:
Eu iau ovamit z2-11 inclusiv si ma duc la monitorizare in ziua 13-a, daca totul e ok atunci imi face inseminare asa a zis medicul meu. Sper sa am ovulatie.