Inseminare (23)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns elly_me spune:

Ufff am reusit in sfarsit sa vorbesc sa ma programez pt monitorizare in Z11 in data de 24.03.2008 - ora 12.00

M-am programat la Diana Cocei caci la Marinescu trebuie sa astept 1000 de ani.

Voi face inseminarea cu MArinescu & Cocei.
Mie NU mi-a prescris stimulare- sper sa am ovulatie caci analizele hormonale NU sunt bune (conform analizelor NU am ovulatie).

Dar o sa iau de azi:
-branca ursului- 3/zi
-tinctura de marar- 30 pic de 3 ori/zi
-tinctura de mladite de zmeur - 30 pic de 3 ori/zi
-acifol 5 mg- 1/zi

si ma gandeam sa iau si tinctura de lemn dulce - 30 pic de 3 ori/zi

Elly

http://tt.lilypie.com/XGqRp2.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Smaddy spune:

Elly ia si tu ovamit din ziua 2 pana in ziua 11 cate 1 pe zi si o sa ai ovulatie si o sa faci inseminare sigur....alfel mai pierzi o luna eu am luat tratamentul pe care l-ai scris tu si nimic nu am reusit, tot cu ovamit am reusit sa am ovulatie. Bine tu faci cum crezi si cum ti s-a spus sa faci dar eu as face asa cum ti-am spus.

Te pup si ai incredere in luna viitoare ca va fi ok

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns honeys spune:

Elly me spune-mi te rog frumos si mie cum ai reusit sa faci programare la dna Cocei si la ce nr de tel.
Multa bafta si multumesc anticipat.

Mergi la inceput

Suna Sp Giulesti la nr de tel 316.12.81 sau 316.12.83 int 101 sau la 316.12.88 int 150 si cere cu d-na Geta si spune-i in ce zi a CM esti si ea te programeaza in ziua 11-12-13 dupa caz si cere sa te programeze la Dr Cocei pt monitorizare, dar daca esti la Marinescu ar fii bine sa ceri sa te programezi la el ca pe mine m-a programat la el pt monitorizare si in ziua cu pricina m-a luat la ecografie vaginala la 9 dimineata nu am stat dupa el pana la 14 cum se zvoneste. Bafta multa fetelor.

Mergi la inceput

Programarile se fac intre orele 13 si 14 aveti doar o ora la dispozitie asa ca nu va lasati chiar daca ziua de azi a trecut maine la 13 puneti mana pe tel si insistati dupa ora 14 fac fite la programari. Va spun din experienta proprie

Mergi la inceput

Sunt o toanta.

Mi-am facut programare pt monitorizare pt data de 24.03 si trebuia sa-mi fac pt data de 17.03

Si acum nu mai reusesc sa prind pe nimeni acolo.

Eu mi-am facut programare DIRECT la nr de tel afisat pe prima pagina de la inseminare - 316 12 77
Decat sa suni prin centrala - mai bine ...

Dar acum nu-mi mai raspunde nimeni.

Elly

Mergi la inceput

Am rezolvat.
M-am programat pe 17.03.08- ora 12.00

Smaddy- eu nu m-am programat la Dr.M tocmai pt ca stiu ca stai ff mult pt o simpla ecog.
Mai bine la Diana - e o draguta.

In ceea ce priveste ovulatia - as prefera sa vad daca am sau nu.
Ma gandeam si eu sa iau Clostylbegit + Pregnyl(chiar mi-am cumparat), dar mi-e frica sa nu ma aleg cu chisturi - am mai avut si nu as mai vrea sa pierd 6 luni (sa-mi dea iar AC sa scap de chisturi).

Dar mai bine sa astept sa vad ce-mi spune si iau luna viitoare- acum merg pe naturiste.

Multumesc frumos pt sfaturi .

PS- pt programari la monitorizari sunati la 316.12.77.

Elly

Mergi la inceput

Nu te supara pe mine....eu as face orice ca sa am ovulatie sa imi faca inseminare ca nu vreau sa mai pierd o luna inca o luna ...ca uite ca m-am apucat de toate cele din 2004 si suntem in 2008 si nimic. Cata rabdare sa aibe un om.

Incarcativa cu rabdare ca iese ceva bun.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns coletutza spune:

smaddy:

nici eu nu am ovulatie(m-am testat cu teste de ovulatie), iar dr mi-a indicat o injectie cu pregnyl (5000unitati)in ziua 13.crede-ma ca am fost la control imediat in ziua14, si mi-a confirmat dr ca am ovulat.
degeaba faci inseminare daca nu ovulezi.poate ca ar trebui sa suni dr inainte de inseminare, sa-i spui cum ai iesit la testele de ovulatie, si poate iti prescrie pregnyl.

Mergi la inceput

Eu iau ovamit z2-11 inclusiv si ma duc la monitorizare in ziua 13-a, daca totul e ok atunci imi face inseminare asa a zis medicul meu. Sper sa am ovulatie.

Mergi la inceput