Inseminare (23)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns elly_me spune:

Si eu astep de 3 ani "momentul".
De fiecare data cand ma duceam la dr. singurul lucru pe care il auzeam era : "luna viitoare " ..analize, "luna viitoare" control.. eco, "luna viitoare" iar analize ' "luna viitoare" ... si asa au trecut ANI.

Acum am ajuns sa spun eu "poate luna viitoare" - nu-mi vine sa cred.

Cand auzeam "luna viitoare" - imi venea sa strang dr. de gat.

In ceea ce priveste RABDAREA s-a cam terminat, parca si SPERANTA incepe sa moara.

Elly

http://tt.lilypie.com/XGqRp2.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Smaddy spune:

Daca as sti ca nu iese inseminarea si mai pierd o luna si inca o luna parca ma bate gandul sa trec direct la FIV dar am vazut ca nici asta nu iese din prima si vb aia costa ceva si nu e o garantie nici FIV-ul asa ca doamne ajuta fac cateva serii de IA apoi trec la 1 FIV si apoi ma duc la un centru maternal si iau un bebe ca deja nu mai pot. Mai aloc anul asta unor incercari si la anul ma decid cum e mai bine sa fac. Totusi parca as fi vrut sa fie copilul meu, cine stie ce se mai intampla macar stiu ca e sange din sangele meu. Dar nici singuri nu vreau sa fim fara un puisor langa noi ca numai viata nu se cheama aia. Unde mai este esenta vietii, unde mai este teama, protectia si apoi sprijinul nostru daca traim doar pentru noi doi? Concedii slava domnului nu ratam nimic, petreceri la fel, placerile ni le facem, casa vb aia avem, servici avem, tot ce ne trebuie avem, parinti cat de cat sanatosi care sa ne sprijine avem, ne lipseste un copil.
Le doresc fetelor sa aibe incredere si sa gaseasca mereu o motivatie pentru a indura procedeele de fertilizare si nu in ultimul timp le doresc multa multa rabdare. Testele de ovulatie sunt foarte bune, si temperatura bazala este foarte buna in depistarea ovulatiei.

Mergi la inceput

SMADDY- te inteleg perfect si eu sunt in aceiasi situatie.

Am spus ca mai fac tratament anul acesta si gata.
Nu as vrea sa ma aleg cu vreun "pui" de cancer dupa aceste tratamente - degeaba fac un copil si dupa aceea eu "ma duc".

Nu ma pot gandi ca as putea lasa copilul singurel pe lume - fara sprijinul si protectia mea.

Asa ca daca Nu iese anul acesta- asta este.

Mai sunt cupluri fara copii si sunt fericite - poate NU total fericite, dar nici cei care au copii NU sunt TOTAL fericiti.

Ideea este ca daca ai un copil te simti mai IMPLINIT- ce urmeaza dupa nu mai conteaza.

Ce-o vrea Dumnezeu.

Elly

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Smaddy spune:

Elly iubita mea nu gandi asa ca fara un copil crede-ma ca un cuplu no o sa fie deloc fericit, uite cunosc cupluri care au infiat si copii lor sunt de exceptie, de ex un cuplu a infiat o fetita care acum este la medicina in ultimul an, alt cuplu a infiat un baietel care este director de sucursala de banca, etc etc.... cunosc cupluri fara copii deloc si ce crezi tu ca sunt fericiti, acum sunt batrani si regreta ca si-au alocat viata distractiilor care la momentul respectiv i-au facut fericiti, regreta ca nu au infiat un copil cand au aflat ca nu pot avea propriul lor copil, eu zic sa facem inseminari sa incercam, sa facem si FIV sa incercam si in functie de bugetul fiecareia sa vedem cata rabdare mai avem si apoi sa luam o decizie corecta...sa mergem mai departe sau sa infiem un bebelus, parasit de mamica lui. In familie tatal meu impreuna cu fratele si sora lui au crescut la casa de copii fiind parasiti de parintii lor, ce crezi fiind fondul bun tata a fost poet, in cenaclul Flacara, a fost sef de santier, matusa mea a lucrat in mediul sanitar si s-a casatorit cu un ofiter in cadrul aviatiei, care actualmente a iesit la pensie cu grad de general, fratele tatalui meu ce sa zic este om de afaceri cunoscut si influent are o situatie demna de toata stima. Gandestete ca poti oferi ceva bun, un camin copilului parasit care poate avea o sansa in plus sa devina om respectabil in societate. Daca treci prin atatea tratamente si procedee pentru un tel inseamna ca ai suficienta maturitate sa alegi calea cea mai buna. Eu vreau copilul meu dar chiar vorbeam cu sotul meu sa facem copilul nostru si sa si infiem un copil parasit astfel ne vom simti cu adevarat impliniti.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anamy spune:

buna fetelor
azi e ziua a 8 a de la inseminare.este a 2 a pe care am facut-o ,prima nereusita.am facut stimulare cu clostilbegyt si pregnyl.
ma dor sanii,s-au marit,temperatura este destul de ridicata 36.50 si acum seara 37.1.am ameteli si intepaturi in burta si la uter(asa simt eu)
pe 13 ar trebui sa imi vina ciclul?
voi ce spuneti?ce simptome ar trebui sa am?
i-au utrogestan 2 pe zi dar nu stiu cat timp trebuie luat,pana la o posibila sarcina?voi face un test de sarcina peste o saptamana.
succes inseminatelor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anaconda2 spune:

anamy , activeaza-ti PM . as vrea sa vorbesc cu tine . sau pe mess ?!

Mergi la inceput

buna dimineata anaconda2
chiar asteptam cu nerabdare sa mai scrii cate ceva pt ca ai cam aceleasi simptome ca si mine.
spune-mi te rog,tu ai ramas insarcinata?
e normal sa ne doara uterul ?
si sanii asa de tare,temperatura destul de ridicata?
nu stiu cum sa activez PM-ul,eu sint incepatoare.
scrie-mi tu cum sa fac si daca o sa fiu acasa o sa vb.
problema e alta,nu pot vb ca e mama mea la mine si nu stie ca am facut inseminare,vreau sa-i fac o surpriza nu de alta si daca nu reusesc nici luna asta nu vreau sa fie dezamagita ca si mine.
spune-mi tu ce simptome mai ai?ai facut test de sarcina?
mult succes

Mergi la inceput

Anamy- sper sa fii .
Mai ai putina rabdare si iti vei face un test de sarcina sapt. viit- NU te mai gandi non-stop.

Nu vreau sa te dezamagesc simptomele pe care le spui tu eu le am in fiecare luna- eu cred ca le am de la utrogestan (il iau de vreo 2 ani)si nu am fost niciodata gravi.

Tu iti cunosti cel mai bine corpul- daca NU ai mai avut aceste simptome atunci e de bine.

Elly

Mergi la inceput

ZVON
Fetelor se pare ca NU se va mai gasi pe piata in lunile urmatoare PREGNYL-ul 5000.
Daca aveti nevoie procurati-va de acum din farmacii & spitale.
In depozite NU se mai gaseste.

Producatorul Organon a vandut licenta unui alt producator Schering Plough si dureaza pana se va aproba noua documentatie pt autorizare.

Elly

Mergi la inceput

buna fetelor.
n-am mai rezistat tentatiei si am facut un test de sarcina,din acela care se poate face oricand ,barza.a iesit NEGATIV.sant in ziua a 9 a de la inseminare,ma doare burtica ,sanii sint umflati si ma dor,temp destul de mare,i-au utrogestan.
mai am vreo sansa sa fiu graviduta ,am facut prea devreme testul?
voi ce ziceti?
ciclul ar trebui sa imi vina pe 13.

Mergi la inceput