Inseminare (23)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns anaconda2 spune:

Buna fetele ! sunt in a 9 zi de la inseminare , si de ieri ma doare uterul , in zona dintre ovare . Plus de asta de azi dimieata , am si stari de greata , insa fara sa vars . Daca nu e de la sarcina....din ce alte cauze as putea avea simptomele astea ?? care a trecut prin asa ceva ? sunt la a 2 a inseminare , si la prima , nereusita bineinteles , n-am avut nici un simptom , decat doar sanii mai umflati , dar cred ca asta de la utrogestan . Da-ti si mie niste raspunsuri va rog .. Tocami pe 6-7 ar trebui sa fac un test de sange . Insa pana atunci , sunt cam in ceatza ...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns korina spune:

buna
i-ati un test de sarcina !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anamy spune:

buna fetelor
anaconda si eu am avut simptome la prima inseminare ca si tine,dar nu a fost sa fie.cel mai bine asteapta sa treaca 2 saptamani si dupa aceea poti face un test de sarcina.eu sint in ziua a 3 a de la inseminare si dr mi-a prescris utogestan.dupa prima inseminare nu am luat dar acum i-au.stie cineva daca utogestanul poate intarzia ciclu si cat timp?
multumesc mult,succes inseminatelor si sa ramanem asa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crisis81 spune:

"Privesc spre cer...
O barza cu aripa cerul il taie
Si raza de soare o transforma-n vapaie.
Lumina divina azi cade in ploaie.
Si-un colt de cer - un martisor si doar iubire...
Atat aduce-al sau zbor si-un gand de fericire."

Primeste primavara in viata si in suflet... deschide-ti aripile si incearca sa zbori... inchide ochii si incearca sa visezi... nu-i asa ca e minunat?

Martisoare pentru voi toate: www.youtube.com/watch?v=YhqceoKFZj4&feature=related" target="_blank">cu pasarele, www.youtube.com/watch?v=crYm91p8jM8" target="_blank">cu floricele, www.youtube.com/watch?v=N6r-xotEXAM&feature=related" target="_blank">cu simfonie.

"Oamenii pot uita ce le-ai spus, dar nu vor uita niciodata cum i-ai facut sa se simta" (Carl W. Bueechner)
www.flickr.com/photos/11706357@N04/collections/72157602666536902" target="_blank">
Poze, amintiri, etc...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crisis81 spune:

Da anamy poate sa-l intarzie. CM vine la doua zile de la intreruperea Utrogestanului in cazul in care nu esti . Eu sper sa fi.
anaconda2 rabdare. Fara stres! Rabdare sa se cuibareasca bebe bine.
andrusca sa sti ca si la voi sotul are spermograma perfecta iar eu am endometrioza. Atat! Si totusi ne chinuim de 3 ani. Endo este destul de nasoala si chiar daca o operezi creste la loc foarte repede.
Ancaoradea inca o data felicitari si aici!

Eu am demarat FIV 2. Tot la Szeged. Marti am punctia. Va !

"Oamenii pot uita ce le-ai spus, dar nu vor uita niciodata cum i-ai facut sa se simta" (Carl W. Bueechner)
www.flickr.com/photos/11706357@N04/collections/72157602666536902" target="_blank">
Poze, amintiri, etc...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gianina34 spune:

Buna fetelor,

Sunt si eu o debutanta/aspiranta si va urmaresc cu interes discutiile. Daca totul va fi in regula, urmeaza sa fac vinerea viitoare prima IA la MEDLIFE cu dr. Predoiu. Mi s-a dat sa fac injectii cu PUREGON in zilele 3, 5, 7 si sa iau pastile cu CLOMIFEN in zilele 4, 6 si 8. Vreti sa-mi spuneti cand se fac injectiile si cand se inghit pastilele (la ce moment din zi)?
Va multumesc mult,
Gianina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luci.eilm spune:

Gianina, cred ca nu are importanta ora la care le iei. Preferabil totusi, in fiecare zi, la aceeasi ora. Intrebasem de tine la capitolul FIV la MEDLIFE.

Binecuvantati animalul fara stapan si copilul fara parinti!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elly_me spune:

Help me

Azi sunt in Z1 si mi-a spus dr.Diana Cocei sa sun la ora 12.00 la Giulesti sa ma programez la monitorizari pt Z11-12 (asa mi-a scris pe fisa).
Am sunat dar "acritura" de la centrala nu-mi face legatura - cica sa sun dupa ora 13.00.

Voi la ce ora sunati de obicei pt a va programa la monitorizari la Giulesti ???

Elly

http://tt.lilypie.com/XGqRp2.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mcrissa spune:

quote:
Originally posted by Gianina34

Buna fetelor,

Sunt si eu o debutanta/aspiranta si va urmaresc cu interes discutiile. Daca totul va fi in regula, urmeaza sa fac vinerea viitoare prima IA la MEDLIFE cu dr. Predoiu. Mi s-a dat sa fac injectii cu PUREGON in zilele 3, 5, 7 si sa iau pastile cu CLOMIFEN in zilele 4, 6 si 8. Vreti sa-mi spuneti cand se fac injectiile si cand se inghit pastilele (la ce moment din zi)?
Va multumesc mult,
Gianina

Buna,
Gianina34 activeaza-ti te rog PM ca vreau sa vorbesc cu tine sau scrie-mi pe adresa de e-mail: icrismail@yahoo.com

Cristina, sigur in curand sunt inca un mormoloc

in asteptarea mormolocului

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Smaddy spune:

Buna fetelor, revin printre voi dupa o absenta de 1 an, am inceput iar procedeul medical pentru a ramane sa speram ca voi reusi, am facut histerosalpingrafie, am facut perfuzii (PUB 1), permeabilitate 1, sunt la Gilesti la Dr B. Marinescu cu care ma inteleg bine, ma trateaza pana acum omeneste pot sa zic, dar este destul de ocupat. Luna asta am facut prima monitorizare fare stimulare ovariana pentru faza ovulatorie si endometru si s-a constatat ca nu am ovulatie, nici macar un folicul, sunt destul de trista, mi-a dat dl dr sa iau ovamit (din z 2 - 11 inclusiv), luna viitoare si mi-a zis sa imi fac programare in ziua 1 CM pt monitorizare ecografie vaginala si in cazul in care apare macar un folicul ok imi face inseminare, sotul meu are 240 mil de spermatozoizi (polispermie) mobilitate 50% va dati seama ca eu am probleme cu ovulatia asta tampita, el este mai mult decat ok.

La monitorizari se face programare in ziua 1,2,3 CM la Giulesti dupa ora 13.00, eu am sunat chiar la 13.00 si era sa nu imi faca legatura, ele stau f prost cu fusul orar, trebuie sa fiti concise si directe cu ele ca totusi asa merge tot sistemul si nu doar la Giulesti.

Oricum pana acum dr Marinescu si personalul medical m-a incurajat si mi-a dat sperante, nu am aruncat cu banii ca sa zic ca ar fi fost motivati sa ma incurajeze asa ca eu ma pregatesc pentru luna viitoare pentru IA si sper sa iasa din prima.

Va sustin pe toate in demersurile voastre, va inteleg si sunt alaturi de voi, citesc mesajele voastre de mult timp si aproape va cunosc problemele fiecareia.

Mergi la inceput