Piatra Neamt ,Perla Moldovei (42)
Raspunsuri - Pagina 19
lunna27 spune:
Adriana hai ca mi-am adus aminte ca spuneai ca vrea sotul sa plecati la Paris,eu as spune sa nu ratezi ocazia,ce daca ai burtica...o vacanta in doi,eu zic ca v-ar prinde bine,mai ales ca vine bb2 si cine stie cand veti mai avea ocazia sa iesiti numai in 2!!![]()
crissandrada spune:
Buna dimineata.
Sunt super fericita ca am depasit week-end-ul singura cu 2 copii. Sergiu a fost sambata la Brasov si ieri la servici. Dar azi am program de relaxare. ma duc cu Andrada da ii caut o rochita de printesa pentru botez. ca sa fie si ea in centrul atentiei si sa fie admirata.
Ana vroiam sa te intreb ceva dar ... am uitat ce. Deee neuronul e la fica-mea acum
.
CarmenE e destul de nasoala problema cu spatiul. Ogarsoniera e mica si pt 2 persoane dar pt 4? Dar daca e a voastra nu mai conteaza. E buna si asta.
Lora apartamentul vostru e cumparat sau e cu chirie? E adevarat ca daca e cu chirie dupa 5 ani il poti cumpara la un pret foarte mic? Sunt si cu 3 camere?
Adriana pana la urma mi-a cumparat soacra mea carut. Inca nu l-am vazut, nu stiu nimic despre el. Il vor aduce acasa la sfarsitul lui februarie ca vin si ei la botez. Botezul il fac atunci ca dupa intram in post si nu prea mai merge petrecere atunci.
Si apropo de botez. Parintii mei nici macar nu vin ca isi strica concediul de la vara, si ei atunci au treaba si au nevoie de concediu. Asa ca cred ca am spus tot cu asta. Sper din tot sufletul sa fiu altfel decat parintii mei pentru copiii mei.
Criss
de
Alessia si
Andrada
ana1980 spune:
Neata...
Afara pare frumos, dar e rece
Sper sa se incalzeasca sa pot iesi afara cu fetele.
Dana cu gatul stam binisor: Casandra e bine, iar mie si Ecaterinei ne este aproape trecuta raceala.
Am mai cautat pe net si am mai gasit produse pt lactatie.Acum sa vad ce voi gasi de cumparat. Oricum azi stau bine cu lapticul....poate a fost o faza, ceva.
ladyinredmultumim de info.
Ana - mami de
Ecaterina-Maria si
Casandra-Petronela
www.elipetromed.ro
crissandrada spune:
Ana mi-am amintit. Ai facut invitatii pentru botez? Cum a fost la Club Adult ca si noi tot acolo cred ca il vom face ca ii cunoastem pe noii patroni. Dar nu e nimic stabilit. Eu nu am intrat niciodata acolo asa ca intai vreau sa ma duc sa arunc o privire si abia dupa sa ma hotarasc.
Dana Andrada e ceva mai neastamparata decat inainte. Mai zice ea ca numai pe ea o certam si pe Alessia nu dar tot ea zice ca e foarte fericita ca are o surioara. Ii canta, ii vorbeste.
Poze deocamdata nu pot pune ca nu mai merge cablu de la aparat si trebuie sa cumpar altul . Sper sa mi se lege de mana cat mai curand.
Criss
de
Alessia si
Andrada
LoraG76 spune:
Criss, ap. nostru e cu chirie si da, il poti cumpara dupa 5 ani - nu sunt cu 3 camere.
Dana, Iustina sta cu bona sapt. asta. Adormise mai repede ieri, de aia n-a avut somn asta noapte... a adormit pe la 6 in masina, cand ne intorceam de la cumatrii nostri si s-a foit o gramada asta noapte...iti dai seama cat am dormit si eu...
Lora, mami de Iustina
ana1980 spune:
Lora te inteleg perfect cum esti azi !
Criss imi pare rau sa aud asa ceva despre parintii tai
dar uite ca se compenseaza cu familia ta. Sunt sigura ca tu vei fi altfel
Cu restaurantul: in interior este frumos,placut si mi-a placut cum au aranjat sala pt petrecere. In schimb nu mi-a placut ca la aperitiv au pus feliile efectiv transparente si la mancarea calda au schimbat salata(noi vb de castraveti murati si ei au pus varza) A fost muzica cam prea tare si pe noi ne-au dat afara efectiv ca urma discoteca si mai era un majorat care se facea sus, la etaj. Dar tu daca ii cunosti poti sa stai altfel de vb cu ei si sa iasa bine in final.
Laura subscriu si eu la intrebarea Danei cu treaba cu moderatul...
Ana - mami de
Ecaterina-Maria si
Casandra-Petronela
www.elipetromed.ro
Laura25 spune:
Buna dimineata!
Iar am sefi, iar va citesc/scriu 'pe sub masa'
. Copii sunt binisor. Inca tusesc, dar i-am dus la cresa pt ca sunt mult mai bine. Asnoapte chiar am dormit vreo 3 ore fara nici o trezire.
Dimineata venisera vreo 3 mame cu copii proaspat inscrisi si era o nebuneala acolo, erau agitate! Una uitase papucii de casa si se lamenta de parca isi uitase copilul acasa
. Ma intreb daca asa eram si eu in septembrie
.
Lora, nasol ca nu ai dormit! Eu am noroc ca ai mei chiar daca se trezesc mai des, nu stau la vorba si la joaca, ii linistesc si adorm in maxim 2-3 minute inapoi. E adevarat ca eu imi stric somnul, dar m-am obisnuit si adorm si eu imediat la loc.
Criss nasol cu parintii tai
, dar important e sa fii tu fericita cu familia ta. Eu sunt convinsa ca o sa inveti din greselile parintilor tai si tu o sa fii o mama la fel de buna si de devotata si cand o sa aiba fetele tale copii
.
Spor la cumparaturi si bafta sa gasesti o rochita asa cum va doriti. Sigur Andrada o sa fie minunat de frumoasa
.
Ana e foarte posibil sa fi fost doar 'un accident', poate si faptul ca ai racit si organismul tau a fost mai obosit. Continua sa o pui la san, chiar daca nu se satura la fel de repede ca inainte. Eu stiu ca bebele e cel mai bun stimulent pt lactatie.
Dana cum sa ma supar!? Nu am inceput eu glumele cu cererea de clatite? In principiu, moderatorii au niste drepturi in plus (acces la niste butoane suplimentare) prin care supervizeaza postarile.
La membrii noi le aproba postarile, pot sterge, edita, inchide, deschide mesaje si subiecte scrie de oricine de pe forum, nu numai propriile mesaje, pot da averitsmente la membrii care incalca regulamentul (reclame, atac la persoana, limbaj agresiv ...)
si mai organizeaza subiectele deschise (daca se deschde un subiect nou cu o tema care se discuta in alta parte, se inchide subiectul nou si se muta postarea la cel existent). Chestii de astea. Nimic spectaculos
. Oricum, la cat timp am eu sa stau pe forum in ultima vreme ... nu prea stiu cat o sa-mi exercit din 'functia' de moderator.
Laura
de shtrumphi gemeni,
Bianca Andreea si
Rares Mihai (13.06.2005)
Fotografiile noastre
Filmulete cu shtrumphi
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=77878" target="_blank">Poveste cu shtrumphi , Cugetari gemene
Adriana_78 spune:
Criss, am inteles, acum treaba cu parintii tai ... ce sa zic ... n-ai ce le face, sunt parintii tai si gata, imp. e sa fiti voi sanatosi, o fam. unita si fericita.
Dana, ai dreptate, asa ne si gandisem, o vacanta singuri in 2 si unde ... la Paris
, insa acum ma gandesc ca n-o sa-mi prea prieasca sa colind orasul cu burta mare - stiu ca asa a fost si at. cand am fost in Portugalia in 7 luni cu Lara in burta (aveam dureri de spate si picior groaznice). Si parca nici de Lara nu ma pot desparti - nu stiu ce sunt asa atasata de ea, ca as vrea sa stau fara ea, da cand nu-i langa mine, parca vreau iar sa fie cu mine
Adriana
ana1980 spune:
Criss ca tot vb tu de neuroni lipsa....uite ca ne asemanam si noi la ceva
Cu invitatiile: la Ecaterina nu am facut pt ca am facut la Casandra si nu am apucat sa le dau pe toate am ramas cu jumatate nedate si nu cred ca se merita sa dai bani pe ele. Am vb la tel si am invitat rude si prieteni apropiati, chiar daca am ami uitat vreo cativa fara intentie![]()

Laura e frumos, numai ca trebe sa ai timp sa stai pe forum.
Ana - mami de
Ecaterina-Maria si
Casandra-Petronela
www.elipetromed.ro
carmenstefi spune:
neata fetele!!!!!!
spala masina mea!!!!!!!!!!in sfarsit!!!!!!!da si mai stau si de vreo 2 ore pe langa ea ,dece????ca stefi s-a trezit la 10.10 si va dati seama, ce sa maiz ic ,ata e stefi si acu spal la masinaaaaaaa
carmen,masina ta in ce stadiu e?????ca stiu ca si tu ai avut prb.
iar referitor la med gine.aici in piatra ,draguta e si dr.nutu,poate ca o si cunosc,dar ca sa stai de vb super mie miau placut aia din tg mures,sunt si mai tineri si mai deschisi si au rabdare,pana la urma fiecare cu parerea lui si ai sa gasesti pe cineva,depinde si de toanele lor la cei de aici.
ana,pupici la fete,ca am vazut ca sunteti un pic racite

criss,voi suntem fam super ,nu doar ca va cunosc dar asa este si voi sa fiti sanatosi si uniti si iubiti !!!!!!!!
dana cand te astept pe la mine,asta cand mai vii pe la poparlan la analize????asa spuneai???
laura,lora spor la munci!!!!!!!
adriana eu zic sa mergi in franta de ziua ta!!!!!stiu ca e greu cu burtica dar poate o sa mai bine decat atunci cand ai fost cu lora,pup.