Piatra Neamt ,Perla Moldovei (42)

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns lunna27 spune:

Carment nu pot ajunge saptamana asta la analize,ca sunt cu Ana acasa si chiar nu am cu cine sa o las,poate saptamana viitoare,dar oricum e devreme si ti-am zis ca nu vin sa te trezesc la ora aia Dar poate ne intalnim intr-o zi cu soare saptamana asta ca ti-am zis ca sunt numai cu Ana acasa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Eftimie C. spune:

Salutare fetele mele!
Da' ce harnicute ati fost azi?Ati scris nu gluma
Eu nu sunt mai bine si ma intreb cat ma mai tine
Masina de spalat e demontata si nenea ala care a luat piesa la reparat a uitat sa ne mai sune
Sper sa nu am toata saptamana la fel ca inceputul acestei zile

POZE
Carmen E. si Eduard-Costin (28.02.2003)

Mergi la inceput

P.S. Fetelor, e timpul de un capitol nou

POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LoraG76 spune:

Carmen, am vazut din poze ca tu te-ai plimbat pe la mare prin italia-franta...stii cumva ce statiune de pe riviera italiana ar fi mai potrivita unei familii cu copii? Cum te mai simti? De ce nu iei pastile? Injectii, ceva..

Lora, mami de Iustina

Mergi la inceput

Lora eu am facut o vizita el fugitivo si nu-ti pot da detalii.Daca mergi prin nord-estul Italiei, ai ocazia sa vezi Muntii Dolomiti (Cortina D'Ampezzo) sau marea, Venetia, Trieste...Daca mergi in nord-vest ai Genova, San Remo si apoi Coasta de Azur...
Vezi o harta a Italiei si mergi in orice oras de la mare(apoi cauta informatii pe net) si v-a fi super.Rimini, Capri, Alba Adriatica, Santa Maria di Leuca (chiar in tocul Italiei, dar acolo anul trecut au fost niste incendii teribile)...
Nu stiu ce altceva sa-ti spun!Depinde si de gusturi.Eu am fost la Roma si centrul istoric+Vaticanul sunt foarte interesante, dar daca intri in cartiere...jegaraie.Am fost dezamagita!

POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ana1980 spune:

Va spuneam ca am facut tot ce am putut sa am laptic? se pare ca nu-i chiar adevarat....Azi am fost cu Ecaterina la dr homeopat(pt raceala) si mi-a dat si mie un tratament de 10 zile pt lactaie. deci acum sunt curioasa sa vad ce efecte are.

Pe unde umblati mey? E cald afara si ati fugit,aiiii? Astept si eu sa mi se trezeasca fetele(Si casandra doarme acum) si sa dam fuga si noi in parc.

Ana - mami de Ecaterina-Maria si Casandra-Petronela
www.elipetromed.ro

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LoraG76 spune:

Ana, o sa fie bine, ai sa vezi. Bine ca ai fost.
Carmen, te-ai plimbat ceva...am ajuns si noi si-n Sicilia acum 2 ani si anul trecut in Torino, Italia nu prea mi-a placut, sincer, decat nordul - granita cu Elvetia. Acum vrem sa mergem la mare...e doar un plan, nu stiu daca o sa-l punem in aplicare - undeva, in apropiere de Savona-San Remo, nu stiu exact, in provincia Liguria - cautam o statiune unde marea sa nu fie adanca la tarm...am auzit de Pietra Ligure, ca ar fi potrivita pentru copii, insa nu gasesc pe nimeni sa-mi dea detalii...parca vad ca tot la Mamaia ajung pana la urma... Am vrea zona aia a Italiei tocmai pentru ca e aproape de Franta si-am putea vedea Coasta de Azur....ne mai gandim, insa...

Lora, mami de Iustina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lunna27 spune:

Am deschis capitol nou

Mergi la inceput