Piatra Neamt ,Perla Moldovei (42)
Raspunsuri - Pagina 18
Laura25 spune:
quote:
Originally posted by Eftimie C.
Laura chiar "o drama de nedepasit" nu ar fi bb2, dar inchipuie-ti ca suntem deja 3 oameni intr-o mica garsonierain care eu as vrea sa am macar o ora de liniste (pe care de obicei o petrec in cada), sotul ar dori un spatiu in care sa poata invata linistit(nu sa fie nevoit sa plece la maica-sa),pentru Edi mi-as dori o camera a lui in care sa poata invata sau sa-si aduca un amic in vizita...si lista ar putea continua, dar prefer sa inchid subiectul.
POZE
Carmen E. siEduard-Costin (28.02.2003)

Inteleg, Carmen! Bafta si spor, sa vi se indeplineasca dorinta de marire de spatiu 
Laura
de shtrumphi gemeni,
Bianca Andreea si
Rares Mihai (13.06.2005)
Fotografiile noastreFilmulete cu shtrumphi
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=77878" target="_blank">Poveste cu shtrumphi , Cugetari gemene
ladyinred spune:
buna,
ca sa continuu tema ...de vacanta...am fost in Nessebar si in Albena (Bulgaria). La numai 200 respectiv 80 km de granita (de Vama Veche) nici nu ma mai gandesc sa mai pun piciorul pe litoralul romanesc pentru vacanta de vara cu copiii. Sunt marisori baiatul de 8 ani peste 2 luni si fata de 5 ani peste 3 luni, si acolo pur si simplu ma relaxez, nu mai am grija lor sa ma joc cu ei, sa ma gandesc unde mergem la masa si oare ce sunt ei dispusi sa manance azi.
Am luat biletele prin agentia romano bulgara balkanair ( vezi site lor), am achitat cu op, am primit voucerul si totul a fost ok. Dotarile hotelului unde vreti sa mergeti sunt asa cum vedeti in poze , asa vor fi la fata locului (pana la cearsafurile, draperile din camera).
Ne-a ajuns cca 980 euro 7 nopti full sezon- august, si cu o reducere de 10 sau 5 % daca achii pana-n martie/aprilie...depinde de promotie...si cu benzina...suveniruri..cca1000euro...
Eu zic ca merita 4 oameni ( pentru familiile cu 1 copil, pustiul are gratuitate 100%- e mult mai avantajos cca 700e in iunie)
Dau banii agentiei si in concediu nu mai am ce umbla cu cash...decat pentru suveniruri...si nu i-a porumbu...floricele...banana ..inghetata bla bla
si in alta ordine de ideii...pentru care am intrat pe forum...la ce medic ginecolog sa merg...un om cu care sa poti discuta, sa-ti ofere consultanta personalizata..nu tarife si retete tip ...stiti la ce ma refer....
ana1980 spune:
Laura zi-mi tu de ce ceaiuri stii? Si ce e galactigil ? Eu sunt pe langa....
Criss asa a fost si la mine. Parca asa suntem dintotdeauna - patru.
Ana - mami de
Ecaterina-Maria si
Casandra-Petronela
www.elipetromed.ro
Eftimie C. spune:
Laura 
Ladyinred eu ti-am recomandat pe dr.Margine, tu alegi 
POZE
Carmen E. si
Eduard-Costin (28.02.2003)
carmenstefi spune:
saluti fetele!!!!
incerc printre picaturi sa va citesc, sa vad ce ati mai facut,noi am tinut-o iar in [petreceri,am avut nasii fetei surpriza in vizita de sambata si uite asa am chefuit,la shoping cu cumatra,nanu cu fetita prin parc si uite asa a trecut wek.
va pup si va doresc o saptamana cat mai buna
carmen si stefi
Eftimie C. spune:
Carmen.Foarte bine ai facut ca te-ai distrat!
Uite, eu am stat toata ziua in casa si am bolit
, copilasul mi-a facut "cornite" si sotul lucreaza 24h.Ce bine ca a trecut!
Noroc de site-ul asta: 
POZE
Carmen E. si
Eduard-Costin (28.02.2003)
lunna27 spune:
neata neata!!
poftiti cafeaua 

Loraa ce faci?Mi-ai lipsit,ieri m-am 'destrabalat' aproape singura pe forum
Cum fu WE-ul??
revin cu detalii mai trz...
LoraG76 spune:
'Neata!
Mai, da' cat avusai de cetit...
Bravo, asa va vreau!
Dana, aci' sunt...merci pentru cafeluta! Chiar o sorb pe-a doua, pentru ca fiica-mea asta noapte vreo doua ore a bantuit prin casa...pe la oglinzi..noroc ca am multe, ca altfel s-ar fi plictisit...
CarmenE, Ana, multa sanatate!
Criss, inca mai asteptam pozele!
Laura, ce fac strumfii?
Ladyinred, daca ar fi sa-ti spun parerea mea cu privire la medicii ginecologi, ti-as zice sa mergi in Iasi, la un medic cu care se poate discuta deschis orice...eu aici nu merg la niciunul, asa ca nu te pot ajuta.
AlexDG, felicitari pentru medie! ![]()
O zi buna la toata lumea!
Ana, galactogil am luat si eu dupa ce am nascut - sunt niste granule care stimuleaza lactatia, f. bune cica...si-s si bune la gust, se pun in lapte sau suc.
Lora, mami de Iustina
Adriana_78 spune:
Buna dimineata si de la noi!
Ce activitate in weekend - f. frumos ca sunteti active!
Ana, sigur si stresul isi spune cuvantul, chiar daca tu nu simti asa puternic. Si eu stiu niste ceaiuri care stimuleaza lactatia; la mine insa n-au prea avut efect - sau poate trebuia sa beau cantitati mai mari, nu stiu.
Imp. e sa fiti sanatosi, asa ca aveti grija de voi! Sanatate si Casandrei!
Dana, vorbeai de prajituri facute in casa ... da, n-ai vazut ce minunatii sunt prin cofetarii? din pacate eu nu le am cu gatitul, coptul ... si mama face traditionalele prajituri, bune, nu zic, insa nu se compara cu cele din vitrine - iam iam.
Criss, ma bucur ca esti mai bine. Noi ne-am facut ieri planuri pt. achizitionarea unui nou carucior; desi intial ziceam ca-l vom folosi pe cel vechi, ca-i in stare buna, acum vreau si eu unul nou (si-a trebuit sa ma gandesc la tine
- ca si tu vorbeai de asta).
E normal sa mai ai sunculite dupa nastere - nici o luna n-a trecut - mai amana botezul, e lege ca trebuie sa fie la 40 de zile?
CarmenE, te inteleg cu bb2 si problemele legate de spatiu - eu cred ca mai imp. e sa va luati un apart. mai mare si abia dupa sa va ganditi la bb2.
AlexDG, merci de intrebare, noi suntem bine, sanatoase - Lara e bine, vad ca incet-incet nu mai pomeneste asa des de Piatra Neamt si de Aurora - incepem sa ne acomodam si-n Buc. si bine-nteles cand o sa ne facem prieteni si o sa ne simtim bine, va trebui sa plecam
(ca de obicei).
Ladyinred - vacantele astea AllInclusive sunt faine, acum depinde insa de dorintele fiecaruia - si ma refer la faptul ca la AllInclusive stai 7-14 zile numai intr-un loc (e adevarat ca suficient de mare) insa cand esti pe cont propriu poti calatori si vedea si alte locuri, stranduri, restaurante etc. Apoi ce se primeste la AllInclusive (mancare, bautauri) nu sunt de cal. superioara - chiar cineva din Piatra povestea de excursia lor AllInclusive tot in Bulgaria si se plangea ca s-au intors mai devreme cu ambii copii bolnavi acasa (pt. ca se indopasera cu inghetata si sucuri reci non-stop); depinde apoi cat de mari sunt copiii - daca sunt micuti de 2 ani, nu-i poti lasa singuri si sa te relaxezi sub o umbrela uitand de tot, ca nu se stie cum fac vreo tumba in piscinele de pe acolo ... in fine, sunt avantaje si dezavantaje si depinde f. mult de asteptarile fiecarei persoane.
hai ca-am scris, nu gluma
Adriana
lunna27 spune:
Lora hai ca m-ai facut sa rad de dimineata,dar ce-a avut Iustina de n-a avut somn??Cu cine sta in vacanta acasa?
Ladyinrede f frumos ce ne pove tu acolo,voi la ce hotel ati stat?
Wow vad ca ai copii marisori,sa-ti traiasca,baiatul e in cls a doua,nu?
Carmen E ti-e mai bine?ti-a mai trecut raceala??
Carmen,dar voi va petreceti,nu gluma!
!!
Criss cum te mai simti,ma bucur ca deja v-ati acomodat,Andrade ce mai zice?
Iully a venit Cristian acasa??
Ana v-a trecut gatul?Cum va mai simtiti??
Laura de vreo 2 zile tot vreau sa-ti spun....cred ca nu te-ai suparat ca am mai glumit si noi vis-a-vis de noul statut,cel de moderator
!!Oricum felicitari
Sa ne spui si noua in ce consta,asta asa...ca si curiozitate
!!
Ce fain pare afara...