Piatra Neamt ,Perla Moldovei (42)
Raspunsuri - Pagina 17
Eftimie C. spune:
Neata si de la un om racit!Bag
la greu.
Allexa toate suntem dependente de
.De fap exista si un avertisment al site-ului "ACEST SITE CREEAZA DEPENDENTA"![]()
Dana esti o dulce, dar nu arat chiar asa de bine
.N-ai observat sunculitele???
Laura inspirata de fetele astea cu clatitele lor, ieri am prestat la bucatarie, CLATITE CU BRANZA SI SMANTANA LA CUPTOR
.Deci am fost intr-un gand
.
POZE
Carmen E. si
Eduard-Costin (28.02.2003)
Eftimie C. spune:
Dana, da' as vrea sa am ceva mai putine forme
.Cred ca ar trebui sa postez niste foto seminud
si as pune pe fuga
toti clientii forumului
Ei lasa, ca le dau eu jos...sa vezi ce
ma fac
POZE
Carmen E. si
crissandrada spune:
Buna.
Voi va plangeti de sunculite? Eu arata de zici ca sunt in luna a 4 sau a 5 a. Cum ma duc eu asa la botez? Si cu ce ma imbrac? Tre sa mai slabesc pana atunci. Oare pot sa fac ceva sport?
Ana incep sa ma obisnuiesc cu 2 copii. Parca nici nu imi mai aduc aminte cum era cand nu o aveam pe Alessia. Mie mi-a facut bine iesitul afara ca eu nu am stare in casa. parca nu imi gasesc locul stand numai in casa. Asa ca de cand iesim afara si nu plimbam chiar si numai jumatate de ora ma simt mult mai bine. oricum Alessia e o dragalasa si scumpa si cumintita ca nu poti sa nu o iubesti si sa o alinti. Asa ca ma simt mai bine, sunt vesela si fericita.
Azi se pare ca nu iesim afara. Ce frumos a fost ieri si azi....
Criss
de
Alessia si
Andrada
Laura25 spune:
Buna!
Sunt si eu pe aici, dar pana nu au adormit copii n-am putut butona. Asnoapte tot s-au trezit de nenumarate ori, ba ca tuseau, ba ca nu puteua respira, ba ca visau ceva
.
Ana sanatate multa! Imi pare rau ca pierzi laptele
. E importanta ca ai reusit pana acum sa o alaptezi, stii si tu ca orice zi cu laptic de mama conteaza. Daca nu merge cu ceaiuri, galactgil si pus papusa la san, consoleaza-te ca asta e, ai facut tot ce-ai putut si mergi mai departe fara regrete.
O depresie acum nu te-ar ajuta cu nimic.
Dana in afara de mustrari de constinta si sentimentul ca sunt cat vaca (cam dupa a 5-a clatita) nu am patit nimic!
Criss chiar sunt norocoasa cu familia mea. (si nu o zic pt ca ma 'supervizeaza' surorile din umbra
). Intotodeauna m-au ajutat si m-au sprijinit, vorbim aproape zilnic la telefon. Sper sa reusesc si cu ai mei copii sa fie asa peste 20-30 de ani.
Laura
de shtrumphi gemeni,
Bianca Andreea si
Rares Mihai (13.06.2005)
Fotografiile noastre
Filmulete cu shtrumphi
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=77878" target="_blank">Poveste cu shtrumphi , Cugetari gemene
Eftimie C. spune:
Laura m-ai emotionat!
Cand aud cat de frumos vorbesti de familia ta si ma gandesc ca si eu am doua surori cu care ma aud destul de des si la care tin foarte tare
, imi fac mustrari de constiinta...si-mi vine cheful de bb2, ca sa aiba si Edi cu cine se ajuta cand v-a creste mare.Dar...![]()
POZE
Carmen E. si
Laura25 spune:
Carmen, sotul meu are o voba " fa copii cat esti inconstinet, ca daca te apuci de socotit, nu-i mai faci niciodata!". Eu zic ca daca vrei, nu socoti mult si pune-te pe facut o 'fratioara' lui Edi! Mie mi-a venit ciclul azi dimineata si in ultimele luni a venit sambata. Asa ca am avut asnoapte un moment de cugetare 'daca...' (desi iau pastile si stiam ca nu e cazul)si m-am ingrijorat doar la gandul ca ar putea fi din nou 2
. Nu imi doresc al 3-lea copil, dar nu cred ca ar fi o drama de nedepasit daca ar veni.
Laura
de shtrumphi gemeni,
Bianca Andreea si
Rares Mihai (13.06.2005)
Fotografiile noastre
Filmulete cu shtrumphi
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=77878" target="_blank">Poveste cu shtrumphi , Cugetari gemene
lunna27 spune:
Laura nu mai zii,ca si eu am stat in stres dar nu o zi ci mai multe
,din fericire pt mine,e ok 
Si eu zic ca e frumos sa ai mai multi copii,chiar daca e mai greu!
Eftimie C. spune:
Laura chiar "o drama de nedepasit" nu ar fi bb2, dar inchipuie-ti ca suntem deja 3 oameni intr-o mica garsoniera
in care eu as vrea sa am macar o ora de liniste (pe care de obicei o petrec in cada), sotul ar dori un spatiu in care sa poata invata linistit(nu sa fie nevoit sa plece la maica-sa),pentru Edi mi-as dori o camera a lui in care sa poata invata sau sa-si aduca un amic in vizita...si lista ar putea continua, dar prefer sa inchid subiectul.
POZE
Carmen E. si