Piatra Neamt ,Perla Moldovei (42)

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Laura25 spune:

quote:
Originally posted by lunna27

helau

Laura da ceva dulce ce faci ??

Clatite cu ciocolata. Acum sunt in plin proces de coacere

Laura de shtrumphi gemeni, Bianca Andreea si Rares Mihai (13.06.2005)

Fotografiile noastre
Filmulete cu shtrumphi

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=77878" target="_blank">Poveste cu shtrumphi , Cugetari gemene

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lunna27 spune:

Bravo,bravo,dar sa nu te deochi,ce-ai patit azi ??Meriti o Ai cumva maine nusafiri??Mie nu prea imi plac de cioco,le prefer pe alea clasice,cu gem sau dulceata !Sa stii ca am vrut si eu sa fac in seara asta cateva dar n-aveam lapte suficient,ca n-am adus azi de la tara.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alexDG spune:

mercik frumos!!!
nu pot sa cred k activitate a fost azi...ca vorba aia...e sambata
dupa cum vad mai avem un week-end cu clatite

Lora sa shtii k iustina ma face sa mi doresc sa merg si eu la biserica...k de cand nu am mai fost se pare k s-au schimbat multe
Ianusca...ce dulce e Ian...sa-i mananci falcutele...nu alta
Allexa pupi multi lui razvanel...si sper sa treaca usor peste boala
Carmen bea ceiutz shi stai la caldurica...k sa treaca repede
Ana lasa mai fata sa doarma...k eu am o bucata de vreme de cand dorm la amiaza shi cate 3 ore
Lunna copilutzii tai ce fac?
Adriana mai povesteshte ce face Lara...mi-e asa dor de ea

Pupi multi si ne mai auzim...

Mergi la inceput

neata neata!!

Carmen E cum te mai simti??

Diana copii mei sunt bine,Paul e la tara,la bunici.

Lora pai tot sa mergi la biserica...

Ana mii de scuze,abia acum am vazut ca ai scris despre vineri,nush cum am citit eu mesajul tau anterior

Edit:
De fapt acum am vazut ca ai editat si n-am citit sfarsitul,eu as zice sa nu mai editam asa,ca pierdem si nu citim mesajul tot,am vazut ca pe la alte subiecte se scriu continuu cate 3-4 mesaje si nu le zice nimeni nimica.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ana1980 spune:

Azi va spune eu prima neatza.....

Sunt cam turbata ca sa fac ceva prin casa, asa ca mai scriu un pic aici. De fapt obosita, racita cu dureri de cap si spate....cam condimentat, nu?

Partea nasola cu adevarat este ca incep sa nu mai am lapte Trebuie sa o invat pe Ecaterina cu lapte praf si e jale mare. Casandra mi-a facut si o alergie si acum s-au hotarat sa-i iasa ultimele masele.

Diana da' eu n-o las? As vrea eu sa doarma atat....

Lunna imi imaginez ca sunt multe poze. Mai am rabdare.

Deci cand a inceput una....au venit toate Macar e bine ca trec toate odata. Se rezolva mai multe in acelasi timp....

Ana - mami de Ecaterina-Maria si Casandra-Petronela
www.elipetromed.ro

Mergi la inceput

Ihi....cam asa este. Se pare ca mi-ai luat-o inainte. Credeam ca numai eu bantui la ora asta pe aici

www.elipetromed.ro

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns allexa06 spune:

BUNA DIMINEATA!si eu sunt pe aici,ca in fiecare dimineata...am devenit dependenta de site-ul asta
Noi o asteptam pe bunica astazi,ce bucuros e Razvanel

allexa

Mergi la inceput

Ana o sa treaca si astea,mai rau e cu laptele,chiar imi pare rau,de ce sa-ti scada oare lactatia?Intreb ca stiu ca pe Casandra ai alaptat-o peste un an de zile...
Cum a iesit prajitura??

Alexa dar de unde vine bunicuta?Sta departe??

Eu mai bantui un pic si apoi cred ca plecam spre tara,poate mai intru de acolo,caci avem net si acolo,numai sa mearga.

Azi as vrea sa fac o crema de zahar ars,la tara,numai ca parca n-am nici un chef....vremea asta e de vina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns allexa06 spune:

LUNNA - de la Costisa vine bunica(soacra mea),cealalta bunica e in Maratei dar si pe ea o vede doar la sf de sapt...ca lucreaza,e o bunicuta mai tanara

allexa

Mergi la inceput

Dana sincera sa fiu nu stiu sa zic. cred ca sunt mai multi factori. In primul rand oboseala, in rest nu mai stiu. Imi pare asa de rau....am facut tot ce mi-a stat in putinta sa mentin laptele, dar se pare ca sta este. Ma impac cu ideea si merg mai departe. crema de zahar ars zici......mniam-mniam. Prajitura a iesit super buna - multam de reteta

Allexa e bine ca sunt din zona, de aproape. Si e si mai bine daca te si ajuta.

www.elipetromed.ro

Mergi la inceput