Piatra Neamt ,Perla Moldovei (42)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns allexa06 spune:

LAURA- ce faci bun de mancare?Si eu trebuie sa fac papa si vreau si ceva dulceeee!

pupici la copiluti si sa le treaca tusea repede

allexa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carmenstefi spune:

neata fetelor!!!!!
a, facut si noi ochi,acu jum.de ora,eu am niste ochi cam bulbucati ca nu am mai petrecut de mult muuult timp si a fost fain,am fost la tequila si am si dansat,oaaaa a inceput sa imi placa dar dimineata acu am pupatoo pe stefi de parca nu am mai vazutooooo....
carmen,spuneai de masina de spalat,lasa ca la mine abia azi imi vine sa mi repare maisna dupa 4 sapt!!!!!!!!!!!iti poti imagina si tot cu sacul am fost si pe al ai mei in fiecare sapt.,sa ai grija de tine si sa nu racesti mai rau.aaaa si pozele sunt dragute,ai un cavaler....pupi de la stefi.
lora,chiar daca esti la munci,sa ai spor si suntem alaturi de tineeeee
ianusca,iani e un scump,e superb in cateva poze,cea care te tine in spate si plin cu ciocalata cred pe al gurita si mia placut un covor la tine,pupici multi pe bolfuteeeee.
crissss,ce fac fetele????poate te zarim pe afara,pupi.
carmen si stefi.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laura25 spune:

Lora sa ai spor!

Ana felicitari pt primul somnic al Casandrei la camin. cum a fost? Ce a spus?
Tata meu nu stiu daca vine, ca e un incapatant (in sensul rau de data asta) si se pare ca deocamdata mama nu l-a convins decat sa se duca la Iasi la un control (de cand s-a operat nua mai fost sa vada ce si cum e )
Carmen E am vazut poze. Sunteti niste frumosi! Imi place parul tau! Si ai un flacau de nota 10! Cred ca ii trebuie o surioara alaturi

Criss multumesc! Inca nu mi-e clar ce presupune noua postura, nu stiu ce ar trebui sau ce as putea sa fac. Astept detalii .

Carmen super ca v-ati distrat! Noi nu am mai fost la distractie adevarat,cu muzica si dans, din aprilie anul trecut, cand am fost la o nunta la SV. Maama, dar ce fain a fost! Mi-ai facut pofta!

Allexa fac peste la cuptor, o mancarica de ficatei pt copii si o sa produc si o ciorba mai tarziu. M-a sunat mama ca imi trimtie pachet (ca in studentie ) si imi trimite printre altele, sarmale pe care le-a fiert azi dimineata (daca le pune fierbinti, poate ajung calde).

Off, asa frumos e afara, si mie mi-e frica sa scot copii ca s nu agravez raceala. Offff... Acum m-au pus sa aduc de pe balcon tricicletele alea cadou de la voi si se hilizesc in dormitor 'cantand' la pisici si bataindu-se pe scaunele.

Laura de shtrumphi gemeni, Bianca Andreea si Rares Mihai (13.06.2005)

Fotografiile noastre
Filmulete cu shtrumphi

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=77878" target="_blank">Poveste cu shtrumphi , Cugetari gemene

Mergi la inceput

LAURA- mmia,mmia...sarmale,am sa fac si eu dar cred ca luni ca acum nu am frunze.

CARMEN-si mie mi-ai facut pofta de o petrecere,nici noi nu am mai fost de mult,de fapt am fost luna trecuta dar nu a fost cine stie ce...

CARMEN E- mai,dar ai baiat mare...sa va traiasca!

allexa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Eftimie C. spune:

Chiar daca-i tarziu, sunt si eu cu o alaturi de voi.
of, tare-i rau sa fii racit.Am impresia ca sunt pe moarte si n-am chef de nimic
Va multumesc pentru aprecieri si pentru urari.
Ar cam fi timpul de bb2 si Edi chiar ne aminteste destul de des, dar avem niste treburi de pus la punct si poate dupa...Oricum, candva spuneam ca atunci cand il voi da pe Edi in clasa 1, voi face bb2(adica in 2009 in toamna).Acum ca momentul se apropie, incep sa ma gandesc serios, dar...
Va pup pe obrajori si poate mai tarziu intru iar.Acum nu vreau decat odihna si liniste

POZE
Carmen E. si Eduard-Costin (28.02.2003)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laura25 spune:

quote:
Originally posted by alexDG

buna scumpelor
eu am lipsit...dar sa stiti k a fost motivat...s-a incheiat semestrul shi eu, k o eleva conshtiicioasa am tras din greu la medii mari...nah k sa ma laudatzi shi pe mine...nu doar pe Laura...oricum tre sa shtiti k sunt extrem de mandra de ea...k a stat degeaba shi hop...au venit beneficiile la ea
tin sa spun ca saptamana trecuta absolut toata lumea cu care am vorbit facea, manca sau mancase clatite[:))]...deci nu doar voi v-ati facut de cap pe aici...
Se pare k nu mai vin in piatra vacantza asta......pregatiri, invatzat shi alte treburi care nu se suprapun cu saniushul...

V-am lasat...ma uit la un filmuzletz shi dupa aia somn de voie...mi-am adus aminte...am vazut un film super..."awake"...cu jessica alba...e despre o treaba care se intampla in timpul anesteziei...cand eshti paralizat...dar totushi simti tot...oricum...cred k e un film care ar impresiona mai ales pe fetele care au facut cezariana...cu anestezie locala...
Pupici multi shi insanatoshire grabnica copilutzilor bolnaviori...shi mamicilor bolnavioare...

Felicitari sis!!!!...de acum poate sunt aprobate shi mesajele mele mai repede

zuza...tusha de shtrumphi...

Hai sa te laud eu prima! Diana a terminat semestrul cu medie generala peste 9.50! Bravo! Felicitari!

Laura de shtrumphi gemeni, Bianca Andreea si Rares Mihai (13.06.2005)

Fotografiile noastre
Filmulete cu shtrumphi

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=77878" target="_blank">Poveste cu shtrumphi , Cugetari gemene

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crissandrada spune:

Diana felicitari.
Laura esti foarte norocoasa ca ai asa o familie unita. La mine maica mea sta in oras si nu imi trimite nimic. (acum e in Italia dar cand era acasa), iar sor mea e cu gandul numai la distractie si nebunie.

Am fost afara pana in parc dar am crezut ca nu mai ajung in apoi. Am fost cu marsupiul si m-am incalzit toata.

Criss de Alessia si Andrada

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ana1980 spune:

Ce bine imi pare ca v-am citit, chiar daca mai tarziu.

Diana felicitari !!!!!

Laura ramane pe cand va vrea sa vina. N-ai ce face daca nu vrea el.

Lora imi pare bine ca ai visat asa frumos. Auzi deja litera 'r'....Iustina e dulce foc....

Carmen dar ai facut ceva mancare....mniam mniam....

Ianusca bine ai mai dat pe la noi....sa stapaniti mobila sanatosi. Ian este o minune de baiat. Seamana foarte mult cu tine...

Carmen E vazui poze....foarte frumoase. Lui Edi ii sta bine cu costumul popular.

Nasica era sa te uit...am facut prajiturica ta, dar cu o inovatie...am pus budinca in loc de mar. Sunt curioasa cum iese.

Criss abia astept sa vad poze...cum acum cu un bebe? Cum te simti tu?

Si acum despre noi: ieri am fost la maicameasi ne-am plesnit in gat toate trei. Deci acum suntem cu oscilo si alte celea. Azi m-am harnicit si eu si n-am reusit sa iesim afara. Dar vom recupera maineAm trimis si noi 2 poze la concurs dar inca nu apar.

Casandra a fost prinsa cu garda jos de matusa sotului - adica cam obosita si a pus-o langa Nico, finuta noastra. S-au jucat un pic si a picat. ca veni vb de dormit - acasa adoarme doar cand e rupta de somn, adica pe la 15. Seara pica pe la 9, max 10. E ceva fenomenal...am sa fac colectie cu poze in pozitii de adomit.

Ana - mami de Ecaterina-Maria si Casandra-Petronela
www.elipetromed.ro

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lunna27 spune:

helau

Criss las' mai,nu mai fii suparata,poate ea te ajuta altfel...

Diana felicitari si bafta si semestrul urmator!!

Laura da ceva dulce ce faci ??

Carmen E sanatate multa,faine pozele,si tu arati f bine !!

Carmen,mami de Stefi,bravo voua ca v-ati distrat...cine a stat ci mica ta??

Ana eu zic ca iese buna praji,chiar si cu budinca,eu am facut foile doar cu mar.Cum a fost Casandra la gradi vineri?Cum de a adormit acolo?In ceea ce priveste pozele,terb sa ai rabdare,cica sunt f multe si de aia dureaza asa de mult.

Ianusca bolfitele lui Ian!!

Adriana nu e bine cu atata dulce,sau macar incearca praji facute in casa,acuma apropos de medicamente,ati vazut cate E-uri nocive sunt in medicamente??Coloranti artificiali...cica iei o pastila pt o boala si bagi in tine alta boala,eu drept sa va zic m-am ingrozit de ce am auzit la stiri acum,intr-o seara

Alexa cum mai e Razvanel??Ai reusit sa mai inveti ceva?

Eu fac o ciorbita de vacuta si niste spaghete cu branza,gatesc acum ca azi am cam umblat fleaura.

O seara frumoasa!!

Mergi la inceput

LUNNA - lui Razvanel i-a trecut...gata am scapat de una din bolile copilariei(se spune ca rubeola e cea mai usoara dintre toate).A facut o forma usoara pt ca a fost vaccinat,dar oricum tot mai stam in casa...dar el vrea afara si nu mai vrea nici o jucarie si incepe sa fie obraznit,azi s-a lovit si s-a capatat cu doua semne de toata frumusetea. De invatat nu prea pot ca tot timpul trebuie sa fiu cu el si cand doarme sunt si eu epuizata si nu mai am chef de invatat.Azi ce-am mai citit ceva ca a fost si tati acasa si dupa amiaza am incercat sa ma strecor si sa ma duc in alta camera sa invat

allexa

Mergi la inceput